Γιορτή λήξης κυνηγετικής περιόδου 2015-2016

Καλησπερίζω με την σειρά μου όλη την παρέα.
Μια υπέροχη μέρα με την υπέροχη παρέα των μελών του H.L. κλείνει ουσιαστικά την φετινή σεζόν.Δεν θα κουράσω με πολλά λόγια .Ευχαριστώ κι εγώ όλα τα παιδιά για την καταπληκτική τους παρέα ,για όσα έφεραν και για όσα έκαναν για να περάσουμε ωραία.Χάρηκα πολύ για την γνωριμία των δυο νέων μελών ,τον Αλέξανδρο και τον πατριώτη μου Στέφανο.Οσο για τον Κώστα που για μια ακόμη φορά έκανε τόσα χλμ για να βρεθεί κοντά μας δεν υπάρχουν λόγια.
Συνεχίζουμε ολοι μαζί σαν μια παρέα για τα καλύτερα.

Last edited:
Μόνο ευχάριστα διαβάζουμε και αυτό δείχνει πραγματικά το ήθος των ανθρώπινων που απαρτίζουν την παρέα! Πάντα να περνάτε έτσι και να το ευχαριστιόσαστε. Αυτά μένουν χαραγμένα στο μυαλό μας για μια ζωή. Ήμασταν έστω και νοερά όλοι μαζί σας. Σας ευχαριστούμε όλους που μας θυμηθήκατε κι εμάς που δεν μπορέσαμε να παραβρεθούμε λόγω απόστασης ή άλλων αιτιών.
Πάντα τέτοια παλικάρια μου!

γιασας παιδιαααα,,,ετσι και σημερα ηρθε η ληξη της φετινης σεζον και ο ΚΣΝ ωπος καθε χρονο ειχε το πρωι καταπωλεμηση κορακοειδων και μετεπιτα φαγωποτιιιι και πηραγματαααα,,,,,ετσι ξεκινησαμε το πρωι με φυσιγγια του συλογουμας για καρακαξεςςς 3 φιλαρακια μαζι,,καναμε καμια 20αρια πουλια η ρουφιανες παρωτι της κυνηγουσαμε μεσα απο το αυτοκινητο και εγω καροτσααα δεν της πλησιαζες ευκολααα,,τελικα στο συνολο καναμε ολα τα παιδια καμια 60αρια κοματιααα κατι ειναι και αυτοοοο,,,και μετα αρχησανε τα γλεντια επανω στο βουνοοοο και τα πηραγματααααα.evil..evil. και καπιες φωτο απο το γλεντιιιιι και την κωπη βασιλοπιτας,και ο τυχερος που βρηκε το φλουρι μια αδεια κυνηγιου για το 2016 17,,και ετυχε ητανε ο κολητοσμου.fool.

image hosting free no registration

image sharing

photo hosting sites

image hosting

image upload no ads

imagehosting

Mπραβο παλικαρια και του χρονου παλι με υγεια σε ολους,το μονο που λυπαμε τον εαυτο μου περιμενα να ερθω και λες μου την φυλαγε στο καρτερι η γρυπη να με πιασει
και δεν το κρυβω σας ζηλευω με την καλη εννοια.............................congrats..congrats.και πιστευω καποια στιγμη θα γνωριστουμε με καποια παιδια απο κοντα................;)

ο Κωστάκης μας συγκινεί πάντα με την συμμετοχή του σε κάθε γιορτή του φόρουμ .RESPECT.
+1
Μακαρι να ειμασταν πιο κοντα να κυνηγαγαμε κ μαζι πιο συχνα...
.congrats..congrats..congrats..congrats.
Πολλα μπραβο σε ολη την παρεα του HL, αυτα μενουν κ αυτα δενουν τους ανθρωπους... Ευχομαι στο επομενο να ειμαι κοντα σας... Περιμενουμε ρεπορταζ...:D

Και του χρόνου να είστε καλά όλοι και εύχομαι κάθε χρόνο να μεγαλώνει η παρέα, ωραίες στιγμές και ευχάριστες και το ωραιότερο είναι ότι γνωριζεσε με πρόσωπα που μιλάς καθημερινά, βάλτε και καμία φώτο να χαζεψουμε.

euuFBwi.jpg

Η εικονα μιλαει μονη της :rolleyes::rolleyes::D
Σας ευχαριστω ολους απο καρδιας για ολο αυτο που δημιουργησατε και εχουμε κολλησει 24 ωρες το 24 ωρο .RESPECT.
Περασαμε αψογα ολα ηταν τελεια
Δεν ξερω τι να περιγραψω
Φαγητο-ποτο -γλυκα-χαβαλες-καλαμπουρι -πειραγματα-μουσικη -τοποθεσια .congrats..congrats.
Το καλυτερο απο ολα ?
Προσωπα χαμογελαστα ανθρωποι με επιπεδο και αυτο για εμενα εχει μεγαλη σημασια .congrats.

Γνωρισα και απο κοντα τον Στεφανο και τον Αλεξανδρο .well done.και χαρηκα παρα πολυ που ξανα ανταμωσαμε με αυτο το αλανι τον Κωστη απο την Καρδιτσα .well done.
Kαι του χρονου Αρχοντες με υγεια πανω απο ολα και τα καλυτερα ερχονται .victory.

Μετά απο ένα σύντομο ....ας το πούμε κυνήγι ,τα μαζέψαμε για να πάμε στο πανηγύρι.

9_1.jpg

Φτάνοντας στο χώρο του πανηγυριού ,βρήκαμε τον Βοιωτό ανήσυχο να μα περιμένει με αγωνία ,αφού ήταν νηστικός 2 ολοκληρες ώρες !!

12.jpg

Αμέσως και χωρίς χάσιμο χρόνου έπιασε δουλειά με την βοήθεια του έτερου προβατοφαγά.

4_2.jpg

Η φωτιά δεν άναβε και τότε άρχισαν οι δεήσεις προς τον μεγαλοδύναμο.

5_1.jpg

Η φωτιά επιτέλους άναψε και τότε μέσα απο τους πυκνούς καπνούς του λίπους της προβατίνας ,έγινε η αποκάλυψη του τέρατος της Βοιωτίας με την καλύτερη φωτογραφία της ημέρας.
"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ "
3_4.jpg

Η διαδικασία ξεκίνησε με ψήστη τον Γιάννη ,ξάδερφο του Γιάννη του προβατοφαγά.

6_1.jpg

Ο Γιάννης αγωνιζόταν με την προβατίνα και τον καπνό και τα σκυλιά τριγύρω αδημονούσαν ....

8_1.jpg

Παραπέρα axaios και λοιποί άναβαν άλλη φωτιά στο έδαφος με τον Θεόφραστο να παραφυλάει .....
7_3.jpg

6_2.jpg

5_2.jpg

Παραπέρα τα παιδάκια χαρούμενα ,άλλα στήνονταν για μια φωτογραφία και άλλα συζητούσαν επι παντός .....

Μάνος και Αλέξανδρος

13.jpg

Βασίλης , Μένιος , Αντώνης
10_1.jpg

Κώστας ,Παναος
2_6.jpg

Κώστας ,Διονύσης ,Νίκος
1_9.jpg

Κάποιοι άλλοι καρτερικά περίμεναν να ψηθεί το πρόβατο και παράλληλα βρίσκονταν σε ..μεγάλο στοχασμό.

15.jpg

Κάποια άλλα παιδάκια συνέχιζαν τα "παιχνιδάκια" που άφησαν στην μέση στην Κόνιτσα.

17.jpg

Θεόφραστος ,Στέφανος ,Βασίλης
1_10.jpg

16.jpg

18.jpg

Συνεχίζεται .........

Last edited:
Με το που άρχισε να βγαίνει η προβατίνα όλοι σώπασαν.Τα λόγια ήταν περιττά και τα δόντια άρχισαν το έργο τους.
Μερικά παϊδάκια ήταν μαλακά και ζουμερά και μερικά ήθελαν γερά δόντια .

5_3.jpg

6_3.jpg

Μερικοί με φόντο την Δίρφυ κατασπάραζαν τα παιδάκια με μανία.

10_2.jpg

Μερικοί ζορίστηκαν για να την δαμάσουν

3_6.jpg

Άλλοι έδειχναν να το απολαμβάνουν .

7_4.jpg

Αλλοι το φύσαγαν για να κρυώσει ..

21.jpg

και άλλοι άρχισαν να χαλαρώνουν και τα βλέφαρα τους να βαραίνουν

22_3.jpg

Αλλοι συνέχιζαν ακάθεκτοι

20_2.jpg

19.jpg

9_2.jpg

Κάποιοι παραζορίστηκαν ..asking.

8_2.jpg

Και κάποιοι άλλοι ,άρχισαν να κοκκινίζουν σε επικίνδυνο βαθμό.

11_4.jpg

1_11.jpg

3_7.jpg

Συνεχίζεται ......
αύριο ,γιατί τώρα παω για ξάπλα.Αυριο έχει τελευταία έξοδο ...:(

Μπράβο μόνο καλά λόγια βλέπω και του χρόνου με υγεία σε εσας και τις οικογένειές σας να το επαναλάβετε ....Μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε και εμείς οι μακρινοί εκεί να γνωριστουμε απο κοντά, πάντα χαρές παιδιά...

Ευχαριστώ όλους για την καλή ατμόσφαιρα και την ωραία παρέα..
Περάσαμε όμορφα ..
Ιδιαίτερη αναφορά στον Κώστα από την Καρδίτσα που έχει αποδείξει πόσο πολύ αγαπά την παρέα...
Ενα μπράβο στον Αλέξανδρο και στον Στέφανο που ήρθαν και γνωριστήκαμε...

Και του χρόνου μάστορες... με υγεία να είμαστε "εκεί" όλοι και ακόμα πιο πολλοί..

ΥΓ Αχαιός καλά του έκαμες του παλαιόπουστα ... της λευκής αλωπεκής...

Πραγματικά περάσαμε υπέροχα χθες με την φοβερή παρέα του HL. Γέλια, πειράγματα, συζητήσεις από κυνήγια και όπλα μέχρι γκόμενες και ξενύχτια. Και φυσικά πολύ πολύ φαγητό. Τα φαγητά και τα γλυκά όλα πεντανόστιμα. Χάρηκα πολύ που αντάμωσα ξανά με τα παιδιά που έχω ξαναβρεθεί καθώς και για τα νέα μέλη της παρέας μας που συνάντησα πρώτη φορά. Ότι και να πω για όλα τα παιδιά είναι πραγματικά λίγο και τα χιλιόμετρα είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για αυτή την παρέα η οποία με το που σε γνωρίσει σε φέρνει αμέσως κοντά της και μπαίνεις στο κλίμα.
Μάνο σε ευχαριστώ φίλε που μου εμπιστεύτηκες την οπλάρα σου να κυνηγήσω. .hunter.1

Σας ευχαριστώ όλους για την όμορφη αυτή μέρα.:)

Καλο απογευμα!! Σας ζηλεψα πραγματικα! Μπραβο σας! να ειστε γεροι να το ξανακανετε του χρονου! Θελω πολυ να ερθω μια φορα και εγω! Μιας και που κλεινει το κυνηγι σημερα,και του χρονου σε ολους με υγεια! Εμεις εδω βεβαια θα εχουμε ζεστες κανες,γιατι εχουμε ενα ωραιο σκοπευτηριο και ριχνουμε καμια τουφεκια κανοντας και ωραια παρεακια με κανενα κρασι που και που στο σκοπευτηριο! Να ειστε ολοι καλα!

Μέρος 3ο

Μετά απο το πολύ φαί και το κρασί ,άρχισαν οι παρενέργειες.Τουλάχιστον για μερικούς ,που κοίταζαν μέσα στο ποτήρι νομίζοντας οτι κοιτάνε με ..."τηλεμπάνιστρο"

1_12.jpg

Παραπέρα ο Φύστιξ παίζει με το ....κινητό και την σπίθα να τον παρακολουθεί.

6_4.jpg

Πιο πέρα η Μελιά του Νίκου μας παρακολουθεί με απορία

8_3.jpg

Ενώ η Μάγκυ του Μένιου , που της έχω και ιδιαίτερη αδυναμία, θέλει χαρές και παιχνίδια .

7_5.jpg

Μετά απο ώρα , ο Βοιωτός ήθελε να κόψει και πίτα .Παρ ολίγο να γκρεμίσει το τραπέζι με την πίτα
2_9.jpg

Αφού τελικά άρχισε το κόψιμο .....
4_6.jpg

τα έβαλε με το τηλεοπτικό συνεργείο.

5_4.jpg

Με τα πολλά το κατάφερε το ταψί μόνος του ,αφού προηγ[ηθηκε μισό ταψί καρυδόπιτα .

Κάποια στιγμή σταμάτησε η μουσική.Το αμάξι του Φύστιξ έμεινε απο μπαταρία και ο άνθρωπος για όλλες τισ δουλειές έφερε τα καλώδια και όλα καλά !

9_3.jpg

Στο τέλος, τουμπανιασμένος και κατακόκκινος απο το φαί και με το στόμα ανοιχτό ως χάνος ,έπαιρνε κοψίδια και για τον δρόμο....

10_4.jpg

Αντε και του χρόνου παλικάρια . .well done.

Last edited:
Back