A
AltairLusso
Αφού έλαβε τέλος η απολαυστική φωτογραφική παρουσίαση, να ευχηθώ υγεία και πάντα τέτοια ...
Εχεις δικιο.Εγω ονειρεύομαι το Απριλιατικο τρυγόνι..Τα ονειρα επιτρεπονται αυτα δεν μπορουν να μας τα κοψουν.
Τασο με πετυχες στο αδυνατο σημειο μου. Αν θυμαμαι καλα για μια χρονια δεν τα προλαβα.Εχεις δικιο.Εγω ονειρεύομαι το Απριλιατικο τρυγόνι..
Οι Ζακυνθινοί έχουν να σου πουν και για τα νέα.."κατάφεραν" να το κάνουν "παραδοσιακό"κυνήγι..Η κυνηγετικη μου παρεα ειναι απο την Ζακυνθο οποτε καταλαβαινεις τι εχω ακουσει για τα παλια!!!
Με αεροβόλο!!!!!!στο νερό! !!Εχεις δικιο.Εγω ονειρεύομαι το Απριλιατικο τρυγόνι..
Μεταξυ σοβαρου κ αστειου κ για να τα λεμε ολα...αυτο δεν ειναι κυνηγι...Με αεροβόλο!!!!!!στο νερό! !!
Το ξέρω Άρη, εννοείται ότι δεν είναι κυνήγι, παρόλο που το κάναμε παιδιά του δημοτικού. ..Ζολω..
Παντα τετοια με υγεια καθε χρονο...
Μεταξυ σοβαρου κ αστειου κ για να τα λεμε ολα...αυτο δεν ειναι κυνηγι...
Δεν χωράει συζήτηση....Φωτο της ημέρας εγώ ψηφίζω τον Μάκη που είναι σαν την Πυθια εν μέσω καπνων.
Και β' όσκαρ στα όμορφα σκυλακια που συνοδευαν το κυνηγι.
Θεόφραστε σου δίνω το παρατσούκλι του Hannibal lecter φίλε!
Ωχ.... φαίνεται ότι τρώω το μπριζολάκι με το αίμα;Θεόφραστε σου δίνω το παρατσούκλι του Hannibal lecter φίλε!
Παμψηφίζω!!! Μάκης Φλεγόμενος και μη καιόμενος. Όσο για τα σκυλάκια, Η Μελιά τα λέει όλα με το σκεφτικό βλέμμα της: ρε τι κάνω εδώ με τους τρελούς;;;Φωτο της ημέρας εγώ ψηφίζω τον Μάκη που είναι σαν την Πυθια εν μέσω καπνων.
Και β' όσκαρ στα όμορφα σκυλακια που συνοδευαν το κυνηγι.