μέσα ένα μπουκάλι σουμαΕνα μπουκαλακι τσιπουρο και μαστελο στα καρβουνα διπλα στη θαλασσα
μέσα ένα μπουκάλι σουμαΕνα μπουκαλακι τσιπουρο και μαστελο στα καρβουνα διπλα στη θαλασσα
Λες να μην το δεχτεί ο οργανισμός της?μου φαίνεται πολύ το 5αριthink
Τι εννοείς mix?γιατί το ok το ξέρω 30 γραμμ. γεμισμένο με gm3 εκτός αν τ αλλάξανε.γενικα καλό και τίμιο φυσιγγιΚαλησπέρα!!!
Έχουμε καμία γνώμη για το nsi ok mix,30gr?think
Τα ίδια είναι Ευριπίδη απλά βγαίνουν και με μικτά σκάγια!!Τι εννοείς mix?γιατί το ok το ξέρω 30 γραμμ. γεμισμένο με gm3 εκτός αν τ αλλάξανε.γενικα καλό και τίμιο φυσιγγι
Τι εννοείς mix?γιατί το ok το ξέρω 30 γραμμ. γεμισμένο με gm3 εκτός αν τ αλλάξανε.γενικα καλό και τίμιο φυσιγγι
Καινούργιο κόλπο είναι αυτό?ενδιαφέρον ακούγεται.για ριχτε φωτο κανένα κουτάκι τέτοιο να το δουμεΤα ίδια είναι Ευριπίδη απλά βγαίνουν και με μικτά σκάγια!!
Πόσο βάζουν GM3 ;Το έριξα πρόπερσι σε 8.. πολύ πιο μαλακό από το gm3 fast που σου τυναζει το κεφάλι, μου άρεσαν οι καταβολές του σε τσίχλα κυρίως
Αν εννοείς για τα ΟΚ θα τα βρεις 6.50-7 ευρώ..Τιμη ξερουμε;;
Αν εννοείς για τα ΟΚ θα τα βρεις 6.50-7 ευρώ..
Δεν έχω άποψη Δημήτρη. Ρίχνω πολύ λίγα εμπορικά φυσίγγια πλέον. Πάντως παλιά τα ΟΚ όταν ήταν 31γρ μου άρεσαν πάρα πολύ!Βασιλη τοτε αυτα ή το lambro tordo το κιτρινο στα 30γρ επισης στα ιδια λεφτα, νομιζω ιδια πυριτιδα εχουν.
Edit: εχω δει τρομερες ντουφεκιες με τον λαμπρο
το κιτρινο δεν το εχω δει πουθενα πανω απο 6,50. και μενα αγαπημενο φυσιγγι, μεχρι 6-6,20 θα το πληρωνα οχι παραπανω.Βασιλη τοτε αυτα ή το lambro tordo το κιτρινο στα 30γρ επισης στα ιδια λεφτα, νομιζω ιδια πυριτιδα εχουν.
Edit: εχω δει τρομερες ντουφεκιες με τον λαμπρο
Σε τι νούμερο το δουλεύεις?το κιτρινο δεν το εχω δει πουθενα πανω απο 6,50. και μενα αγαπημενο φυσιγγι, μεχρι 6-6,20 θα το πληρωνα οχι παραπανω.