Αυτό είναι το κουτί...μονο που έχει ενα αυτοκόλλητο πάνω που γράφει ''mix''.Δεν ξέρω αν έβαλαν άλλο κουτί από το παρακάτω.
View attachment 1327
7 ευρώ τα πήρα.
Αυτό είναι το κουτί...μονο που έχει ενα αυτοκόλλητο πάνω που γράφει ''mix''.Δεν ξέρω αν έβαλαν άλλο κουτί από το παρακάτω.
View attachment 1327
Μονο 8, δεν δοκιμασα αλλο νουμερο ποτε γτ μ αρεσε ετσι. Ηθελα και ενα 7αρι για τα τρυγονια αλλα (καλυτερα μαλλον εν τελει) δεν βρηκα.Σε τι νούμερο το δουλεύεις?
https://www.specialforces.gr/tordo-30.html
Θα πάρω 5-6 κουτιά για δοκιμήΑυτό είναι το κουτί...μονο που έχει ενα αυτοκόλλητο πάνω που γράφει ''mix''.
7 ευρώ τα πήρα.
πασοκ ψηφιζεις ακομα εσυ εΘα πάρω 5-6 κουτιά για δοκιμή
Εγώ παλιά έριχνα 9αρια σε τσίχλα και 10αρια σε ορτύκια.τοτε ήτανε 31 γραμ.σε ασπροπρασινο ριγέ κουτι
Από αυτά είχα πάρει παλιά 1-2 κουτάκια ... Σε Νο.8 ... Δεν με ενθουσίασαν και δεν ξαναπήρα ...Πόσο βάζουν GM3 ;
Jimmako, τo Lambro Tordo 30 έχει πυρίτιδα D20 και όχι Gm3 ... Και μένα μου άρεσε πολύ !!! Μέχρι και φάσσα πήρα με 9αρια !!!Βασιλη τοτε αυτα ή το lambro tordo το κιτρινο στα 30γρ επισης στα ιδια λεφτα, νομιζω ιδια πυριτιδα εχουν.
Edit: εχω δει τρομερες ντουφεκιες με τον λαμπρο
Από αυτά είχα πάρει παλιά 1-2 κουτάκια ... Σε Νο.8 ... Δεν με ενθουσίασαν και δεν ξαναπήρα ...
25. NSi OK HUNTING - 31gr (26/10/2009)
ΚΑΛΥΚΑΣ : NSI - ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΗΜΙΔΙΑΦ. - 12/67/8
ΚΑΨΟΥΛΙ : 616
ΠΥΡΙΤΙΔΑ : GM3 => 1,45 gr
ΒΥΣΜΑ : NSI GT 21
ΣΚΑΓΙΑ : No. 8 - 31,05 gr [13,6 p/gr – 385,5 p/oz] - 423
ΚΛΕΙΣΙΜΟ: Αστεροειδές 6άρι
Jimmako, τo Lambro Tordo 30 έχει πυρίτιδα D20 και όχι Gm3 ... Και μένα μου άρεσε πολύ !!! Μέχρι και φάσσα πήρα με 9αρια !!!
τα δοκιμασα και εγω τα οκ αρκετα καλα μου φανηκαν ειναι με ανακατεμενα 2 νουμερα τα κενουργια και τα πηρα 6.80 στο παρδαλακη.Τιμη ξερουμε;;
βρες πρωτα περδικες και θα σου στειλω εγω φυσεκια...βρήκα rotweill plus τα παλιά το ένα μαγαζί έχει νο 2 3 4 οπότε δε μας κάνει και το άλλο έχει σε νο 3 4 5 8 χαθηκε να χει σε 7 εστω και 6 το 8 μου φαινεται ψιλο για περδικα αντε βαριά για 1ο και το 5 πάλι χοντροthink
άσε εμένα γατάκι Εγώ μια χαρά βλέπω μην στεναχωριεσε εσένα δε κόβω να βλέπειςβρες πρωτα περδικες και θα σου στειλω εγω φυσεκια...
Γιατί το λες αυτό Σπύρο? Τι το ιδιαίτερο έχει αυτός ο καιρός?Οποίος μπορεί και του επιτρέψει το ανεμόβροχο ειναι ευκαιρία αυτές τις μέρες να δοκιμάσει τα (νέα?) φυσιγγια-όπλα-τσοκ του, τουλαχιστον για τα μπασίματα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ξεκίναγα με τιποτα να πάω για πέρδικες με ν8..το 8 μου φαινεται ψιλο για περδικα
τασο μέχρι τα 25 30 μέτρα και γω πιστεύω ακόμα και με κύλινδρο άμα τη φάει θα γίνει στουπί κυρίως ψυχολογικοί είναι οι λόγοι πιο πολύΗ αλήθεια είναι ότι δεν θα ξεκίναγα με τιποτα να πάω για πέρδικες με ν8..
Παρότι έχω πάρει πουλια με αυτό το νούμερο σε περπατητα τσιχλας όπως κ με 9αρια κ ξέρω τι μπορούν να κάνουν σε κοντινές αποστάσεις..
Φίλος τις κυνηγάει με ν9 πρώτο κ ν8 δεύτερο με μεγάλη επιτυχία όμως ρίχνει πάντα σε κοντινό πουλια αλλιώς δεν σηκώνει όπλο στην περδικα..
Αν τα πουλια ειναι ηρεμα κ δεχτούν φερμα κ ο κυνηγός έχει πλησιάσει κοντά τοτε τα 8αρια κ μάλιστα στα 35γρ θα κεραυνοβολησουν..κ θα δεις σκοτωματα καλύτερα απο ότι αν έριχνες με 6αρι..
ρε τι ψωρα με έχει πιάσει με τα φυσίγγια μαγαζι κοντεύω νακανω την αποθήκη μου
Αυτά είναι γερμανικά; Πόσο τα εχεις;βρήκα rotweill plus τα παλιά το ένα μαγαζί έχει νο 2 3 4 οπότε δε μας κάνει και το άλλο έχει σε νο 3 4 5 8 χαθηκε να χει σε 7 εστω και 6 το 8 μου φαινεται ψιλο για περδικα αντε βαριά για 1ο και το 5 πάλι χοντροthink
Γιώργη για αυτά μιλάμεΑυτά είναι γερμανικά; Πόσο τα εχεις;
ΒασίληΓιατί το λες αυτό Σπύρο? Τι το ιδιαίτερο έχει αυτός ο καιρός?