Ειναι τρομερο φυσιγγι ...μονο τα καλυτερα εχω να πω. Ποιο τσοκακι απο το brain αγορασες???περιμενουμε δοκιμες σουΣημερα μου ηρθαν μαζι με το BRAIN Παυλο.Οπωτε αυριο θα τα δουλεψω!!
Ειναι τρομερο φυσιγγι ...μονο τα καλυτερα εχω να πω. Ποιο τσοκακι απο το brain αγορασες???περιμενουμε δοκιμες σουΣημερα μου ηρθαν μαζι με το BRAIN Παυλο.Οπωτε αυριο θα τα δουλεψω!!
Σε ευχαριστω Τολη για το μην..Αγορασα το ΒRAIN OPT PLUS CR.Kαλα ταξιδια και καλη πρωτοχρονια!!!Ειναι τρομερο φυσιγγι ...μονο τα καλυτερα εχω να πω. Ποιο τσοκακι απο το brain αγορασες???περιμενουμε δοκιμες σου
αδερφε ειναι φυσιγγαρα για κρυο και υγρασια.τρομερο και φοβεροθα ηθελα την γνωμη σας για τα παραπανω φυσιγγια!!!!
Μία χαρά τα πάει και στην ζέστη.....οι προσκοπευσεις του θέλουν συνήθειαΠερδικα τα χει ριξει κανεις?34 γρ ακουγεται καλη επιλογη αλλα τι συμπεριφορα εχουν στην ζεστη?
Γρηγορο?Μία χαρά τα πάει και στην ζέστη.....οι προσκοπευσεις του θέλουν συνήθεια
Τα χω ρίξει Παναγιώτη με benelli σε νο7 δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τα βρήκαμε σε αντίθεση με το long range το 36αρι που μαρεσε πολύ, αλλά θα του δώσω πάλι ευκαιρία στο μέλλον.Περδικα τα χει ριξει κανεις?34 γρ ακουγεται καλη επιλογη αλλα τι συμπεριφορα εχουν στην ζεστη?
Γρηγορο ειναι αλλα αμα εισαι σωστα στο θηραμα θα πεσει!Γρηγορο?
Δεν ξέρω είχα αστοχεια μερικές φορές σε τραβερσες ...αλλά και κατι καταβολές πολύ μακρινές όπως στο βίντεο που έχω βάλει με τον φασιανο στο ανάλογο τοπικ ..είναι και συγκεντρωτικο δεν κάνει για πρώτο στην περδικα σε φερμαριστα πουλιάΓρηγορο?
Δεν έχει μεγάλες πιέσεις δεν σκορποσκαγιαζει και γω για νησί μιλάωΓιατι με τη ζεστη στο νησι πολλα φυσιγγια δε πανε,σκορπανε που λεμε...
Εμενα παντως κάποτε στα τρυγονια σε πολυ ζεστη δεν μου αρεσε.Ευτυχως ειχα αλλα φυσιγγια μαζι και το εσωσα..
Ομως απο το φθινόπωρο κ μετα θεριζει με οποιδηποτε καιρο.
Ακριβως το ιδιο ειδα να συμβαινει κ με τα gevelot 33γρ.
Φυσικα και κυλοφορει,Α1 και giovanni 22..Αλλα ακριβο..Το gevelot κυκλοφορει ακομη?