το olympus και το Εβρος είναι πολύ καλά φυσίγγια αλλά θέλουν πολύ κρύο
Μιχάλη καλημέρα , το Έβρος παράγεται-υπάρχει ακόμα ?το olympus και το Εβρος είναι πολύ καλά φυσίγγια αλλά θέλουν πολύ κρύο
για χειμωνα προχωρα αφοβα!
Ευχαριστώ που γράψατε.το olympus και το Εβρος είναι πολύ καλά φυσίγγια αλλά θέλουν πολύ κρύο
Από ότι έχω ακούσει ...όχι ... history πλέον!Μιχάλη καλημέρα , το Έβρος παράγεται-υπάρχει ακόμα ?
Γιάννη, το Έβρος 37 έπαιρνα εγώ και ίσως μου έχει μείνει κανα φυσίγγι...αλλά όπως λες...history!Από ότι έχω ακούσει ...όχι ... history πλέον!
Έχω ρίξει μόνο το gorilla από τα παραπάνω και δεν το ξαναβάζω από αυτά πάντως που έχω ακούσει θα έπερνα το Olympus αν και δεν είναι σαν το παλιό από ότι λένε μένει παρά πολύ καλό!Από τα παρακάτω δεν έχω ρίξει κανένα. Ποιο από τα τρία να διαλέξω; Τα θέλω για υδρόβια. Ημερήσιο. Όπλο Remington 1187 με τσοκ anaconda mid range ή long range αναλόγως που θα περνούν. Όποιοι τα έχουν ρίξει οι γνώμες τους ευπρόσδεκτες.
Αυτά;
View attachment 4566
Αυτά;
View attachment 4568
ή αυτά;
View attachment 4569
Με τι είναι γεμισμένα αυτά Γιώργο;Πάρε τα Olympus!
Έχω ρίξει μόνο το gorilla από τα παραπάνω και δεν το ξαναβάζω από αυτά πάντως που έχω ακούσει θα έπερνα το Olympus αν και δεν είναι σαν το παλιό από ότι λένε μένει παρά πολύ καλό!
Ευχαριστώ για τις γνώμες. Θα τα πάρω. Εντυπώσεις και αποτελεδματα το καταχείμωνο.Πάρε τα Olympus!
έχω την εντύπωση ότι δεν τα βγάζει πλέον ο Κουτουμανος. όσο ζούσε ο θείος μου τα έβγαζε και πούλαγε πολύ ειδικά πάνω στον Έβρο. Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαν μείνει στην αποθήκη κάποια κιβώτια κυρίως μηδενικά ,αλλά δεν ξέρω αν έχουν μείνει η τα πήρε κάποιος.Μιχάλη καλημέρα , το Έβρος παράγεται-υπάρχει ακόμα ?
Τα Εβρος δε νομιζω να βγαινουν. Τα Olympus πρεπει να βγαινουν ακομη αλλα δε γνωριζω αν συνεχιζουν να είναι τα ιδια με τα πετυχημεμα παλια...το olympus και το Εβρος είναι πολύ καλά φυσίγγια αλλά θέλουν πολύ κρύο
Ευχαριστώ Μιχάλη.έχω την εντύπωση ότι δεν τα βγάζει πλέον ο Κουτουμανος. όσο ζούσε ο θείος μου τα έβγαζε και πούλαγε πολύ ειδικά πάνω στον Έβρο. Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαν μείνει στην αποθήκη κάποια κιβώτια κυρίως μηδενικά ,αλλά δεν ξέρω αν έχουν μείνει η τα πήρε κάποιος.
Με MB36....μάλλον!Με τι είναι γεμισμένα αυτά Γιώργο;
Σωστά!!!Με MB36....μάλλον!
Δν τα βγάζει εδώ και χρόνια ο κουτουμανος αλλά ο Αγγελόπουλος που συνεχίζει την επιχείρηση. Όλα τα φυσίγγια του παράγονται κανονικά και με την ίδια επωνυμία μάλιστα ακόμα και τώραέχω την εντύπωση ότι δεν τα βγάζει πλέον ο Κουτουμανος. όσο ζούσε ο θείος μου τα έβγαζε και πούλαγε πολύ ειδικά πάνω στον Έβρο. Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαν μείνει στην αποθήκη κάποια κιβώτια κυρίως μηδενικά ,αλλά δεν ξέρω αν έχουν μείνει η τα πήρε κάποιος.
Από φέτος τα olympus γεμίζονται με m92s...Με τι είναι γεμισμένα αυτά Γιώργο;
Κηδείες μυρίζομαι βγάζει γούστα άμα φωρτωθει αυτή η κυρία και ο συγκεκριμένος τα έχει πολύ ανοιχτά τα ογκομετρικα του....Από φέτος τα olympus γεμίζονται με m92s...
Καλύτερα θα'ναι πιστεύω......Από φέτος τα olympus γεμίζονται με m92s...
Mb36Καλύτερα θα'ναι πιστεύω......
Άρη.....με τη τα γέμιζε ως τώρα;;
Οοοοο ενδιαφέρουσα αλλαγή φαίνεται αυτή από τον πατριώτηΑπό φέτος τα olympus γεμίζονται με m92s...