Kostas ContraDosi
Moderator
2.9 Νο:5Μέτρα διάμετρο σκαγιου
2.9 Νο:5Μέτρα διάμετρο σκαγιου
Το κέρατο μου...τα δικά μου είναι εξαρια2.9 Νο:5
Ευχαριστώ φίλε!!!2.9 Νο:5
Ευχαριστώ πολυΕδώ σε έχω φιλε. 20μ 3*** αστρα View attachment 6021
Από εμφάνιση καλά είναι,δεν τα έχω ξαναδεί, αλλά πες μας και από ποια περιοχή τα βρίσκεις;Τα ξέρει κανένας αυτά?
Φησηγκαραααα αν μπορης σφαξε ενα να δουμε σοθηκα.εχουν σταματηση πολαααα χρονια
Ρε φίλε που τα βρήκες; με τζαμακι είναι;
Λεο καξ εγο αργη χαχαΡε φίλε που τα βρήκες; με τζαμακι είναι;
Καλησπέρα...τι τσοκ να χρησιμοποιήσω για καλύτερη κατανομή σε lambro Direct με κάνη 66cm για βολές περίπου 20m???
Oταν ειχαν πρωτοκυκλοφορησει ειχαν M92S στο 1,9-40Χθες είχα μια συζήτηση με ένα ξάδελφο,ο οποίος πάει κάποιες φορές για υδρόβια και αγόρασε τις προάλλες ένα κουτάκι Gorilla Over Max 40gr No:5....
Επιδή δν είχα ρίξει ποτέ γοριλοφύσιγγα μήπως ξέρεται (ενημερωτικά πάντα) τα υλικά του....;;;
Το έχετε ρίξει;;
Διστυχώς έχω ένα μόνο κ θέλω να το ρίξω στο χαρτόνι κ να τσεκάρω ανάκρουση, επιδεί μου είπε πως έχει ανάκρουση αεροβόλου κ παραξενεύτικα.....Όταν μου το είπε κατάλαβα αμέσως το λόγο κ δν έπεσα έξω τελικά....
Χάλια το κλείσιμό του κ γι'αυτό δν έχει κ πιέσεις.....
View attachment 5811
View attachment 5812
εγω θα εβαζα 3 αστρα, για να ακριβολογω, 3 αστρα εβαζα κ πριν καποια χρονια που τα εριχνα αρκετα...Καλησπέρα...τι τσοκ να χρησιμοποιήσω για καλύτερη κατανομή σε lambro Direct με κάνη 66cm για βολές περίπου 20m???
Δοκίμασε σε χαρτί τα 3 και 4 και θα δειs ποιο ταιριαζει στο οπλο σου δεν βγαζουν ολεs οι κανεs το ιδιο αποτελεσμαΚαλησπέρα...τι τσοκ να χρησιμοποιήσω για καλύτερη κατανομή σε lambro Direct με κάνη 66cm για βολές περίπου 20m???
Μην την ζορίζεις. Θεωρητικά μπορείς να τα ρίξεις αφού είναι σε 70αρι κάλυκα και είναι semi. Καλύτερα όμως να το αποφύγεις αν δεν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη, που εδώ που τα λέμε δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να προκύψει.Ρε μάγκες να κάνω μια ερώτηση...
Μου έδωσε ένας φίλος αυτά τα φυσίγγια. Έχει κανείς άποψη; Να τα ρίξω με την 302 ή θα μου μείνει στα χέρια;
Ευχαριστώ Γιώργο.Μην την ζορίζεις. Θεωρητικά μπορείς να τα ρίξεις αφού είναι σε 70αρι κάλυκα και είναι semi. Καλύτερα όμως να το αποφύγεις αν δεν είναι τόσο μεγάλη ανάγκη, που εδώ που τα λέμε δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να προκύψει.
Με 36 γρ φυσίγγια κάνεις παπάδες.
Πάρε ένα όπλο με 76αρα θαλάμη, να μπορείς να ρίχνεις ότι θέλεις χωρίς διλήμματα.Ευχαριστώ Γιώργο.
Όντως δεν χρειάζεται να τα ρίξω, άντε πολύ σπάνια στο Δέλτα να μου έμπαινε η ιδέα και αυτό έτσι...για την αλητεία
Άμα θέλει και βάλτο νομίζω το 89αρι λόγο ατσάλινων είναι πιο χρήσιμο χεχεΠάρε ένα όπλο με 76αρα θαλάμη, να μπορείς να ρίχνεις ότι θέλεις χωρίς διλήμματα.
Γιατί; Θα ρίξει πάνω από 36γρ ατσάλινα;Άμα θέλει και βάλτο νομίζω το 89αρι λόγο ατσάλινων είναι πιο χρήσιμο χεχε