Kostas ContraDosi
Moderator
Μόλις καρφώθεικες....Οριστε?Ποιος?
Μόλις καρφώθεικες....Οριστε?Ποιος?
Τι μάρκα μπορεί να είναι ρε φίλε;;;;δεν τον έχω δει ποτέ σε φυσίγγιαΔεν πρέπει να είναι maxam Άρη.
Τους είχα ξαναπετύχει σε φυσιγγι star ellas αρκετά παλιά αν θυμάμαι καλά.. μήπως είναι φασόν;! Σε φυσιγγι τους πέτυχες η πήρες κάλυκες;Καλημέρα σε όλους και σε όσους γιορτάζουν χρόνια πολλά και καλά, έχουμε καμία γνώμη για την μάρκα του κάλυκα;;;;;είναι maxam νέοι;;;;; παλιοί;;;;;δεν τούς έχω ξαναδείView attachment 7168
Όχι φίλε Γιώργο, αγόρασα φυσίγγια από μαγαζί που φτιάχνει δικά του έτσι μόνο 32 γραμμάρια για τσιχλιτσες, αλλά μου κίνησε την περιέργεια και ρωτάωΤους είχα ξαναπετύχει σε φυσιγγι star ellas αρκετά παλιά αν θυμάμαι καλά.. μήπως είναι φασόν;! Σε φυσιγγι τους πέτυχες η πήρες κάλυκες;
Εχε τα το νου σου όμως....Όχι φίλε Γιώργο, αγόρασα φυσίγγια από μαγαζί που φτιάχνει δικά του έτσι μόνο 32 γραμμάρια για τσιχλιτσες, αλλά μου κίνησε την περιέργεια και ρωτάω
Τι να προσέξω;;;; μέχρι στιγμής έχω ρίξει 3-4 κουτιά και ο κουνιάδος μου μια κούτα περίπου,δεν έχω ακόμα δει κάτι το ιδιαίτεροΕχε τα το νου σου όμως....
Φιλε του Ρουμελιωτη το skeet ειναι?Καλημέρα σε όλους και σε όσους γιορτάζουν χρόνια πολλά και καλά, έχουμε καμία γνώμη για την μάρκα του κάλυκα;;;;;είναι maxam νέοι;;;;; παλιοί;;;;;δεν τούς έχω ξαναδείView attachment 7168
Eριξα φετοs καμποσα skeet του Ρουμελιωτη με αυτον τον καλυκα
Όχι αδερφέ, αλλά αν τα έχει και ο Ρουμελιώτης, τότε είναι φιοκι με καψουλι 616 λογικά, είσαι πρώτος φίλε και σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σουΦιλε του Ρουμελιωτη το skeet ειναι?
Τίποτα αφού είναι fiocchi μην φοβάσαι λέων ήταν καμία μαϊμουδια ρε φίλε και δεν τα είχες ξαναρίξει μην σου κάνουν κανα θέμαΤι να προσέξω;;;; μέχρι στιγμής έχω ρίξει 3-4 κουτιά και ο κουνιάδος μου μια κούτα περίπου,δεν έχω ακόμα δει κάτι το ιδιαίτερο
Όχι είναι πολύ καλά,και να φανταστείς,ούτε άνοιξα κανένα να δούμε τι και πόσο τα έχει τα υλικάΤίποτα αφού είναι fiocchi μην φοβάσαι λέων ήταν καμία μαϊμουδια ρε φίλε και δεν τα είχες ξαναρίξει μην σου κάνουν κανα θέμα
Ναι τα ειχε μονο στο skeet που ειχα ριξει το συγκεκριμενο μου αρεσε πολυ δυστηχωs μου τελειωσαν αλλιωs θα το εβαζα φωτοΌχι αδερφέ, αλλά αν τα έχει και ο Ρουμελιώτης, τότε είναι φιοκι με καψουλι 616 λογικά, είσαι πρώτος φίλε και σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία σου
Κάνε ένα χειρουργείο να δούμε τα σωψυχα όταν μπορέσειςΌχι είναι πολύ καλά,και να φανταστείς,ούτε άνοιξα κανένα να δούμε τι και πόσο τα έχει τα υλικά
Αφού είναι γεμισμένα με csb.....δεν έχω ακόμα δει κάτι το ιδιαίτερο
Είναι στην γειτονιά σου;;;; λέω 32 δεν ξέρω, λέω, αλλά μιας και μου άρεσε δεν το εσφαξα, φαντάσου πόσο μου άρεσεΔιαφανο καλυκα βλεπω..Αν ηταν 31γρ με csb1 κ σταμπα μια παπια θα τα ηξερα..
Αλλα ο Αρις λεει 32γρ κ με μπερδευει..
Αρι μου εβγαλες την ψυχη..