Και το Lambro με την απλή A1 είναι, όπως επίσης και το 34 γρ. Το λέει κιόλας καθαρά: SPECIAL LOAD WITH POWDER A1 VECTAN ...σκετο Α1 μου ειπε...
Φέτος τα φασσάκια με το 34gr csb1 και το 35gr psb2 (όταν σφίξαν τα κρύα), βλέπανε στον ύπνο τους εφιάλτες...24-28-30-32 βγάζει καλά ο Ανδρέας, το 30αρι του το αγαπάω λίγο παραπανω!
Μα οι "υπερβολές" πουλάνε πάντα καλά στην αρχή...Και το Lambro με την απλή A1 είναι, όπως επίσης και το 34 γρ. Το λέει κιόλας καθαρά: SPECIAL LOAD WITH POWDER A1 VECTAN ...
Το "SPECIALΕ" στην ονομασία πάει μάλλον στο ότι είναι ...και καλά ... SPECIAL LOAD !!! (ειδική γόμωση) .. Τώρα, τι "SPECIAL LOAD" μπορεί να είναι μια ... κλασική συνταγή, με την οποία ξεκίνησαν οι περισσότεροι αρχάριοι ιδιογομωτές ... αυτό το ξέρουν μόνο οι αρμόδιοι του μάρκετινγ της εταιρείας...
Φαντάζομαι μια δόση 1,65 - 1,75 γρ. ανάλογα με ποιο καψούλι του βάζουν, 688 ή 686 ... και συγκεντρωτήρα Giovanni (δε νομίζω να έχει κάτι άλλο).
Να μην παρεξηγηθώ ... δε λέω ότι δεν είναι καλό φυσίγγι ... Κάθε άλλο !!! Απλά δε μ'αρέσουν οι "υπερβολές" ...
Κρηβε λογια θα βρεις μπελαΚαι το Lambro με την απλή A1 είναι, όπως επίσης και το 34 γρ. Το λέει κιόλας καθαρά: SPECIAL LOAD WITH POWDER A1 VECTAN ...
Το "SPECIALΕ" στην ονομασία πάει μάλλον στο ότι είναι ...και καλά ... SPECIAL LOAD !!! (ειδική γόμωση) .. Τώρα, τι "SPECIAL LOAD" μπορεί να είναι μια ... κλασική συνταγή, με την οποία ξεκίνησαν οι περισσότεροι αρχάριοι ιδιογομωτές ... αυτό το ξέρουν μόνο οι αρμόδιοι του μάρκετινγ της εταιρείας...
Φαντάζομαι μια δόση 1,65 - 1,75 γρ. ανάλογα με ποιο καψούλι του βάζουν, 688 ή 686 ... και συγκεντρωτήρα Giovanni (δε νομίζω να έχει κάτι άλλο).
Να μην παρεξηγηθώ ... δε λέω ότι δεν είναι καλό φυσίγγι ... Κάθε άλλο !!! Απλά δε μ'αρέσουν οι "υπερβολές" ...
όπως λέει στην ιστοσελίδα τα 32 και τα 34 γρ είναι με Α1 ενώ τα 36 με A1 SPECIALEΚαι το Lambro με την απλή A1 είναι, όπως επίσης και το 34 γρ. Το λέει κιόλας καθαρά: SPECIAL LOAD WITH POWDER A1 VECTAN ...
Οντως πολυ δυνατα ητανΤοLambro Α1 στα 34 γραμμαρια μαζι με R12 του δορκα ειναι τα σιγουρακια μου, ειδα και εγω καπου οτι τα Α1 θα το βγαλουν και στα 32 οποτε σιγουρα θα το δοκιμασω. Εχω την εντυπωση οτι τα παλια rottweil στα 34 γραμμαρια ηταν ακομα καλυτερα παντως.
Φρέσκα νέα!!!! Μιλησα πριν λιγο με τον Ρουμελιωτη, και μου ειπε οτι θα βγαλει ενα φυσσιγγι(νομιζω με συγκεντρωτηρα μου ειπε) στα 32γρ με Α1. σε περιορισμενη παραγωγη, για τα 60 χρονια της επιχείρησης του, σε πολυ καλη τιμη!
Βεβαια, μιλησαμε αρκετα, και περι οπλων
Πολυ καλο παιδι ο Ανδρεας και ξηγημένο....
Έχω πληροφορηθεί πως η πυρίτιδα Α1 είναι μια και ότι το Speciale που μπαίνει στις γομωσεις της στα 34-36γρ είναι εμπορικό τρικ.
Οι έμπειροι ιδιογομωτες ας με επιβεβαιώσουν ή διαψεύσουν.
2 μεταφορικές λίγες είναι. Εμένα μέχρι να μου τα φέρουν στην Σαμοθράκη τον Νοέμβριο που μας πέρασε άλλαξαν 3!Έχουμε καλούς επαγγελματίες παραγωγής φυσσιγιων..
Ένας από αυτούς είναι και ο Ανδρέας...Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα αρκετές φορες( μου εχεί τύχη και εμενα) να αλλαζουν 2 μεταφορικες για να παρω τα φυσσιγια, αλλα ειναι ξηγημενο παιδι...
Καλό 34 Άρι όχι πολύ δυνατό για φάσσα μπορείς να το δουλέψεις από 15 Σεπτέμβρι και μετά.δουλεψαν και στο κρύο καλά.στα τσοκ το συνιστώ από 3 και κάτω γιατί δεν είναι τόσο συγκεντρωτικο.σε τσίχλα στο πάγο δούλεψαν άψογα σε ν8 και 7 .εχει δοκιμασει κανεις το vedeta του lambro και αν ναι τι εντυπωσεις του εδωσε? Γραφει οτι ειναι γεμισμενο με c7 perfecta
εχει δοκιμασει κανεις το vedeta του lambro και αν ναι τι εντυπωσεις του εδωσε? Γραφει οτι ειναι γεμισμενο με c7 perfecta
όντως καλό φυσεκι, είχα ξεμείνει από 3α μια Κυριακή και ένα φίλος μου έδωσε ένα πακέτο και το έριξα στις τσίχλες.το βρήκα αρκετά καλό, δούλεψε καλάΔεν έχω και τις καλύτερες των εντυπώσεων!
Αντίθετα το άλλο 34άρι με την Α1 είναι φωτιά!