Φτάνουν ζεστά τα σκάγια στα παπιά με 28γρ;Με 28 δοκιμασμένα( ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ)
Φτάνουν ζεστά τα σκάγια στα παπιά με 28γρ;Με 28 δοκιμασμένα( ΣΤΟΝ ΤΌΠΟ)
Πες μου πυρίτιδα κ Νο σκαγίων να ρίξω.Δοκίμασε αύριο τα 28 πρωί πρωί και τα λέμε
Μία κλωσα πια αυγά θα ζεστανη πιο καλά τα 40αυγα η τα δέκαΦτάνουν ζεστά τα σκάγια στα παπιά με 28γρ;
Θέλω να μάθω από που αγοράζετε κλωσες κύριε ΝίκοΕιναι λαθος...μην το συνεχιζεται....Δεν πας στην φασσα με 35 γραμμαρια το καλοκαιρι και με 32 τον
χειμωνα...
Σεβαστές οι γνώμες αλλά η πράξη τα δείχνει όλαΕιναι λαθος...μην το συνεχιζεται....Δεν πας στην φασσα με 35 γραμμαρια το καλοκαιρι και με 32 τον
χειμωνα...
ΌΤΙ πυρίτιδα θέλεις και βάλε 6νουμερο που εινε σχεδόν για όλα (ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ)Μία κλωσα πια αυγά θα ζεστανη πιο καλά τα 40αυγα η τα δέκα
Όλοι οι παλιοι άνοιγαν το αστέρι κ έβγαζαν σκάγια το πρωι στην λίμνη, οι νέοι μαστοροι φίλε είναι του ιντερνετ κ οχι της πιστας , ολοι δίκιο έχουν, αυτός που πατάει την σκσνδαλη ξέρει παντα πιο καλάΣεβαστές οι γνώμες αλλά η πράξη τα δείχνει όλα
Παυλο που κυνηγάς παπια και τι νουμερο σκαγιου προτιμας?Σεβαστές οι γνώμες αλλά η πράξη τα δείχνει όλα
Ρε μάστορα όμως η ποσότητα πυρίτιδας έμενε η ίδια, δεν έβγαζαν και πυρίτιδαΌλοι οι παλιοι άνοιγαν το αστέρι κ έβγαζαν σκάγια το πρωι στην λίμνη, οι νέοι μαστοροι φίλε είναι του ιντερνετ κ οχι της πιστας , ολοι δίκιο έχουν, αυτός που πατάει την σκσνδαλη ξέρει παντα πιο καλά
Οχι μπαρουτη, τα παταγαν τα φυσίγγια με εργαλείο στο χέρι αφου είχαν βγάλει σκάγια από το αστεριΡε μάστορα όμως η ποσότητα πυρίτιδας έμενε η ίδια, δεν έβγαζαν και πυρίτιδα
Παντού πάω 5 6εινε τα νούμερα οχι παρεξηγήσεις η καιρικές στην σηνθηκες μας κάνουνε να αναβοκατεβενουνε 15βαθμους μέχρι 20 μέχρι 33Παυλο που κυνηγάς παπια και τι νουμερο σκαγιου προτιμας?
ΣΩΣΤΆΌλοι οι παλιοι άνοιγαν το αστέρι κ έβγαζαν σκάγια το πρωι στην λίμνη, οι νέοι μαστοροι φίλε είναι του ιντερνετ κ οχι της πιστας , ολοι δίκιο έχουν, αυτός που πατάει την σκσνδαλη ξέρει παντα πιο καλά
Μόνο σκάγια βγάζανε μάστοραΟχι μπαρουτη, τα παταγαν τα φυσίγγια με εργαλείο στο χέρι αφου είχαν βγάλει σκάγια από το αστερι
Σεβαστές οι γνώμες αλλά η πράξη τα δείχνει όλα
φίλε μου καλε ρίξε με την παγωνιά και ρίξε με την ζέστη μετρημένα κουκιά εινε και δες το αποτέλεσμαΟΚ. Δωσε μου ενα καλοκαιρινο σεταπ με ΜΒ32 με πολλα γραμμαρια σκαγια και χειμερινο με λιγα....για φασσα
για να καταλαβω τι εννοεις....
Μηπως θελεις να πεις κατι αλλο....και δεν το διατυπωνεις σωστα ?
Άλλο λέω Δημήτρη. Έβγαζαν σκάγια, η ποσότητα πυρίτιδας όμως έμενε η ίδια με πριν, δλδ αυξημένη πλέον για τη νέα γόμωση.
Αν πχ ξεκινούσαν με 34γρ το φυσίγγι γινόταν 32γρ αλλά με ποσότητα πυρίτιδας για 34γρ.
Αυτό έχει λογική.
Λογική δεν έχει να πεις ξεκινάω εξ αρχής με 32γρ φυσίγγι, αφού η πυρίτιδα θα είναι αναλογικά λιγότερη
Αμα τα βαρας στα 10 μετρα δεν πανα βγαλεις οσα θες...Μονο οΡε είστε σοβαροί το 2021 να ανοίγεται τα αστέρια κ να βγάζεται σκάγια;;;;
Μήπως εντέλη να ξεκρεμάσω το εμπροστογεμές του προπάππου μου να ησυχάσουμε;;;;
Εν πάσει περιπτώσει ο κάθε ένας όπως βολεύεται ρε παίχτες......τη να πω...