Και benelli έχει. Του '80 σε πρασινο καλυκα με 8άρι μεταλλο. Ποιός να το γέμιζε;τα φυσίγγια που γέμιζε η Μπορναγκι με το ονομά της ακατονόμαστης ήταν πάντως αρκετά καλά..... οψόμεθα
υ.γ. το έχετε ακούσει ότι κυκλοφορούσαν φυσίγγια BREDA;
Και benelli έχει. Του '80 σε πρασινο καλυκα με 8άρι μεταλλο. Ποιός να το γέμιζε;τα φυσίγγια που γέμιζε η Μπορναγκι με το ονομά της ακατονόμαστης ήταν πάντως αρκετά καλά..... οψόμεθα
υ.γ. το έχετε ακούσει ότι κυκλοφορούσαν φυσίγγια BREDA;
κατά πάσα πιθανότητα η Bornaghi ποιός άλλος;Και benelli έχει. Του '80 σε πρασινο καλυκα με 8άρι μεταλλο. Ποιός να το γέμιζε;
Tα αρχικά στην γωνια δεξιά, κ η στάμπα στην ταινία, δείχνουν ότι είναι κατασκευή Fratelli Beni...Του '70 είναι τελικά
View attachment 44171
...δεν πιάνεσαι στα φυσίγγια!Tα αρχικά στην γωνια δεξιά, κ η στάμπα στην ταινία, δείχνουν ότι είναι κατασκευή Fratelli Beni...
Ένας είναι ο Τασος και δευτερος δεν υπάρχει...!Tα αρχικά στην γωνια δεξιά, κ η στάμπα στην ταινία, δείχνουν ότι είναι κατασκευή Fratelli Beni...
Νομιζω πως εχω πετυχει αυτό το όνομα σε διαφήμιση ειδών κυνηγιου....Τον Βαρουξάκη που γέμιζε στην Θεσσαλονίκη τον ξερεις; Πουλουσε και όπλα και ο πατέρας του γέμιζε πισω στο μαγαζί.
Όχι, δυστυχώς δεν ξέρω κατι παραπάνω... Ωραίες εποχές πάντως που προσωπικά δεν τις πρόλαβα.Νομιζω πως εχω πετυχει αυτό το όνομα σε διαφήμιση ειδών κυνηγιου....
Ξέρεις αν ειχε δωσει κάποια ονομασία τα φυσίγγια?
Ήταν ατελείωτες οι παλιες βιοτεχνιες φυσιγγιων, και πολλές από αυτές εξυπηρετούσαν μόνο τοπικά, όποτε τους γνωρίζαν μόνο οι ντόπιοι η όσοι έτυχε να τους έχουν ακουστά...
Ακόμα ανακαλύπτουμε....................
Εμένα με έχει εκπλήξει ο Τάσος που ήξερε τα Απόλλων!!! Ακόμη και τα καταστήματα ξέρει στην Χαλκίδα!!!! Απλα respect. ....Ένας είναι ο Τασος και δευτερος δεν υπάρχει...!
Τάσο να εκμεταλλευτώ κ εγω τις γνωσεις σου αν γνωριζεις. Τον Βαρουξάκη που γέμιζε στην Θεσσαλονίκη τον ξερεις; Πουλουσε και όπλα και ο πατέρας του γέμιζε πισω στο μαγαζί. Οι παλιοί βόρειοι ίσως γνωρίζετε κατι ή ίσως υπαρχει κανένα φυσιγγακι να δούμε σε φωτό.
Ο Τάσος είναι ο Βασιλιάς των φυσιγγίων, σε παρακαλώ πολύ!!!Εμένα με έχει εκπλήξει ο Τάσος που ήξερε τα Απόλλων!!! Ακόμη και τα καταστήματα ξέρει στην Χαλκίδα!!!! Απλα respect. ....
Αυτό λέω και εγώ. Μέχρι και τον Ψωμα ξέρει το γατονι!!!Ο Τάδος είναι ο Βασιλιάς των φυσιγγίων, σε παρακαλώ πολύ!!!
Από θεσ/νίκη δεν είσαι?Όχι, δυστυχώς δεν ξέρω κατι παραπάνω... Ωραίες εποχές πάντως που προσωπικά δεν τις πρόλαβα.
κανονικές πιέσεις μάλλον ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ κάτω από 740 μπαρςΡε παιδια, καλησπερα, μηπως γνωριζει κανεις τα απλα remington και federal 8 βολα δραμια ποσα bar πιεσεων αναπτυσσουν?
Τον alex ροταεχει ριξει κανενας τα σουπερ λαμπρο 36γρ ρελιαστο να μας πει εντυπωσεις?
Δύο λαγό κυνηγούς που ξέρω εδώ στο χωριό μου δεν το αλλάζουν με τίποτα, δεν το έχω δοκιμάσει, απλά λέω αυτό που ξέρωεχει ριξει κανενας τα σουπερ λαμπρο 36γρ ρελιαστο να μας πει εντυπωσεις?