Χρειαζονται πολλα ¨κοροιδα¨ για να ταιζουν λιγους ¨εξυπνους¨Γειτόνισσα μεγαλοθεσίτισσα στην ΔΥ πάει δουλειά μόνο Παρασκευή ...
Χρειαζονται πολλα ¨κοροιδα¨ για να ταιζουν λιγους ¨εξυπνους¨Γειτόνισσα μεγαλοθεσίτισσα στην ΔΥ πάει δουλειά μόνο Παρασκευή ...
Αυτό το είχε πει ενός λεφτά η γυναίκα δημόσια αν είναι δυνατόν λέει να μην μπορούν τόσες χιλιάδες και καλά κουτοί να ταισουν καμία 200 έξυπνους πλούσιουςΧρειαζονται πολλα ¨κοροιδα¨ για να ταιζουν λιγους ¨εξυπνους¨
Αφού όλοι κωλοτρυπιδια είναι ρε φίλεποιος είναι ο πατριώτης που δεν βλέπωΤι καλά που θα ήταν αν αυτά που λέμε τώρα τα εφαρμόζαμε την ώρα της κάλπης.
Δυστυχώς, σαν γνήσιοι Έλληνες, είμαστε μόνο λόγια.
Εγώ φίλε τα εφαρμόζω από το 2004 και έπειτα δεν ψηφίζω κανένα μεγάλο κόμμα παρακολουθώ τι πρεσβευει ο κάθε ένας ασχέτως αν ξέρω ότι και που σωστά τα λεει δε θα βγει και διαλέγω και ψηφίζω πάντα ,δεν κάνω χάρη σε κανέναν να μη ψηφίσω ούτε να ρίξω λευκό και άκυρο .Τα κόμματα και οι ομάδες πρέπει να μας ευχαριστούν και να μας ικανοποιούν σαν κοινωνία και προσωπικά όπου συμβαίνει το αντίθετο μακριά και αλάργα τα αφήνω για τους εξυπνότερους .Τι καλά που θα ήταν αν αυτά που λέμε τώρα τα εφαρμόζαμε την ώρα της κάλπης.
Πολύ όμορφα είναι ... τα φοβάμαιΚαινούργια πράγματα έρχονται για τους γουρουναδες
View attachment 50442View attachment 50443View attachment 50444View attachment 50445
πηγανε πολυ καλα αλλα μεχρι εκει ,πολυ καλο φυσιγγι ευκολοδουλευτω αλλα πλεον και αυτο ακριβο.Να γράψουμε και επί του θέματος.Δουλεψε κανείς με τον σκληρό καιρό κοντά στο μηδέν το Α1 32 του Λάμπρου να μας πει εντυπώσεις.
Μπράβο σου να αγιαση το στομα σου.Τι καλά που θα ήταν αν αυτά που λέμε τώρα τα εφαρμόζαμε την ώρα της κάλπης.
Πολύ φονικά φαίνονται Bll.Πολύ όμορφα είναι ... τα φοβάμαι
Για ορτύκι ή τρυγόνι ?Καλησπέρα σε όλους.
Έχετε δοκιμάσει/ξεκοιλιάσει τα Lambro Fast A1 33gr?? Για εμάς που δεν νιώθουμε άνετα με τα 28gr στην έναρξη View attachment 50476
Ναι καλό είναι α1 1,65*33 είναι με 686 ήταν αυτό που δοκίμασα.. του ρουμελιοτη είναι πολύ ανωτεροΚαλησπέρα σε όλους.
Έχετε δοκιμάσει/ξεκοιλιάσει τα Lambro Fast A1 33gr?? Για εμάς που δεν νιώθουμε άνετα με τα 28gr στην έναρξη View attachment 50476
Δεν κάνει για τρυγονι για πρώτη μέρα είναι δυνατό πολύ, θα έχεις ζωντανά.Καλησπέρα σε όλους.
Είναι για σεμπτεβρη/ Οκτώβρη και μεταΔεν κάνει για τρυγονι για πρώτη μέρα είναι δυνατό πολύ, θα έχεις ζωντανά.
Καλύτερα παίξε chedite tordo.Καλησπέρα σε όλους.
Είναι με giovai 20 η 22????Ναι καλό είναι α1 1,65*33 είναι με 686 ήταν αυτό που δοκίμασα.. του ρουμελιοτη είναι πολύ ανωτερο
Δεν ξέρω … εγώ στο 1,70* 34 με 6αρια σκαγια βάζω 20Είναι με giovai 20 η 22????
Και γω στο 1,70x34 το ίδιο βάζω.Δεν ξέρω … εγώ στο 1,70* 34 με 6αρια σκαγια βάζω 20