Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τα οσκαρ ή του δορκα δοκίμασες Γιώργο? Εμένα τα bior του Όσκαρ με ***αρι τσοκ μου είχαν αφήσει άριστες εντυπώσεις.
Τα oscar. Είναι η δεύτερη φορά που τα πηρα λόγω ότι δεν βρήκα άλλο μεσόταπο. Τα lambro mezzo είναι άριστα για μένα.

Τα oscar. Είναι η δεύτερη φορά που τα πηρα λόγω ότι δεν βρήκα άλλο μεσόταπο. Τα lambro mezzo είναι άριστα για μένα.
Τα mezzo 32 σε 8/9 ανάμικτα τα έριχνα πρίν λίγα χρόνια. Ωραίο φυσιγγακι ήταν, και πήγαινε καλά σε νορμάλ καιρό. Σε δύσκολες συνθήκες δεν θυμάμαι να το είχα δουλέψει. Εντύπωση μου έκανε ότι γεμίζονταν σε κάλυκα maxam.

Έπρεπε να σου δουλέψει καλά.
Υπάρχουν φυσιγγια με μεσοταπα που βγάζουν ποιο συγκεντρωμενη ντουφεκια, από το αντίστοιχο της ίδιας εταιρείας με συγκέντρωτηρα!
Για αυτό θέλει δοκιμές σε στόχο!

Αυτά τα φυσίγγια τι λένε ;

https://eshop.kirgias.gr/el/κυνηγετικά-φυσίγγια/1865-nova-club-biorientabile-c12.html

Σκέφτομαι να πάρω και να δοκιμάσω όσο προφταίνω πρίν λήξει η σαιζόν.
Τα έχει δοκιμάσει κανείς ;
Συμπεριφέρονται σαν αυτά με μάλλινη τάπα ; (επειδή δεν παρέχουν προστασία στα σκάγια)
Αφήνουν πολλά κατάλοιπα στην κάννη ;

https://eshop.kirgias.gr/el/κυνηγετικά-φυσίγγια/1865-nova-club-biorientabile-c12.html

Συμπεριφέρονται σαν αυτά με μάλλινη τάπα ; (επειδή δεν παρέχουν προστασία στα σκάγια)
Δεν τα έχω ρίξει αλλά έχω ρίξει με κανονικό συγκεντρωτήρα.Για φασαρία καλά είναι.

αλλά έχω ρίξει με κανονικό συγκεντρωτήρα. Για φασαρία καλά είναι.
για τους εγκάθετους αντιλαμπρίστες.
με αυτό το κοπροφύσιγγο το 2016 έχω κάνει 1/25.
δε σκότωναν ούτε τις καθιστές.
την παρτίδα τότε την είχαν σώσει τα Λάμπρο κίτρινα 30γρ νο8 και μεζζο 30γρ νο9-10μιχ.love.

για τους εγκάθετους αντιλαμπρίστες.
με αυτό το κοπροφύσιγγο το 2016 έχω κάνει 1/25.
δε σκότωναν ούτε τις καθιστές.
την παρτίδα τότε την είχαν σώσει τα Λάμπρο κίτρινα 30γρ νο8 και μεζζο 30γρ νο9-10μιχ.love.
Μπαν τώρα!

Τα ρίχνει φίλος φέτος σε ν9 στα περπατητά με pose baikal 1-3*. Έριξα καμιά 10αρια σε ορτύκια με 4* και μου άρεσαν. Άριστες εντυπώσεις με καλό καιρό. Σε κρύο δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα.

Τα ρίχνει φίλος φέτος σε ν9 στα περπατητά με pose baikal 1-3*. Έριξα καμιά 10αρια σε ορτύκια με 4* και μου άρεσαν. Άριστες εντυπώσεις με καλό καιρό. Σε κρύο δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα.
Ευχαριστώ !
Κι εγώ για δίκαννο τα προορίζω - αυτά με συγκεντρωτήρες θα έχουν ακόμα πιό σφιχτή τουφεκιά σε κλειστά τσόκ οπότε είναι μια λύση.

Τις προηγούμενες δύο ημέρες κυνήγησα τσίχλες και κοτσύφια στα Γιάννενα, με ΟΛΟΥΣ κυριολεκτικά τους καιρούς. Μαλακός με συννεφιά, ήλιος με δόντια, ήλιος ξεδοντιαρης, ήλιος αμέσως μετά από βροχή, βροχή, χαλάζι, παγετός, χιονόνερο. Έριξα ότι είχε μείνει από αγορές όλης της σεζόν (NSI, B&P, Rio, Lambro. Από 28 έως 34 γραμμάρια. Όλα σκότωναν πολύ καλά με όλους τους καιρούς, ή τουλάχιστον δεν έριξα με κάποιο που να με κάνει να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο στο βαλιτσακι και τα πουλιά ήταν κάμποσα, ειδικά στα απογευματινά. Κοινός παρονομαστής, όλα τα φυσίγγια που επιλέγω είναι ισορροπημένα, δηλαδή δεν έχουν υπερβολικό λάκτισμα και κρότο. Για μένα "φυσίγγι που κλωτσαει δεν σκοτώνει" και αυτό το τριήμερο που επιτέλους έριξα αρκετά φυσίγγια σε πολύ διαφορετικές συνθήκες επιβεβαίωσα την ορθότητα της προτίμησής μου στα "μαλακά" φυσίγγια. Επίσης επιβεβαίωσα ότι μία κάννη χωρίς παραξενιές "χωνεύει" τα πάντα.😉

Τις προηγούμενες δύο ημέρες κυνήγησα τσίχλες και κοτσύφια στα Γιάννενα, με ΟΛΟΥΣ κυριολεκτικά τους καιρούς. Μαλακός με συννεφιά, ήλιος με δόντια, ήλιος ξεδοντιαρης, ήλιος αμέσως μετά από βροχή, βροχή, χαλάζι, παγετός, χιονόνερο. Έριξα ότι είχε μείνει από αγορές όλης της σεζόν (NSI, B&P, Rio, Lambro. Από 28 έως 34 γραμμάρια. Όλα σκότωναν πολύ καλά με όλους τους καιρούς, ή τουλάχιστον δεν έριξα με κάποιο που να με κάνει να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο στο βαλιτσακι και τα πουλιά ήταν κάμποσα, ειδικά στα απογευματινά. Κοινός παρονομαστής, όλα τα φυσίγγια που επιλέγω είναι ισορροπημένα, δηλαδή δεν έχουν υπερβολικό λάκτισμα και κρότο. Για μένα "φυσίγγι που κλωτσαει δεν σκοτώνει" και αυτό το τριήμερο που επιτέλους έριξα αρκετά φυσίγγια σε πολύ διαφορετικές συνθήκες επιβεβαίωσα την ορθότητα της προτίμησής μου στα "μαλακά" φυσίγγια. Επίσης επιβεβαίωσα ότι μία κάννη χωρίς παραξενιές "χωνεύει" τα πάντα.😉
Πρεπει να ηταν πολυ καλη η καννη....think.

Status
Not open for further replies.
Back