Τι να σου πω... Δεν ξέρω πολλά από όπλα....Πρεπει να ηταν πολυ καλη η καννη...
Τι να σου πω... Δεν ξέρω πολλά από όπλα....Πρεπει να ηταν πολυ καλη η καννη...
Το τάληρο σκοτώνει ακόμα πιο μακρυά και από την πιο φαρμακερή κάνη όμως ...Πλερωνε παφ και τάλιρο εσύ κι άσε με εμένα
Νικοσταυρο εσύ;;Το τάληρο σκοτώνει ακόμα πιο μακρυά και από την πιο φαρμακερή κάνη όμως ...
Στρατόσφαιρα ...
Μετάφραση ?Νικοσταυρο εσύ;;
Δεν υπαρχει D20 πυριτιδα...γι'αυτο.Το δοκίμασα σήμερα και με απογοήτευσε. Πιστεύω ότι τα καλύτερα είναι τα mezzo της lambro. Σταμάτησαν όμως να τα φέρνουν στην περιοχή μου.
Tο ξέρουμε καιρό τώρα...Μerkel.Επίσης επιβεβαίωσα ότι μία κάννη χωρίς παραξενιές "χωνεύει" τα πάντα.
Πρόσεχε μην πατσαβουριασεις κανένα κινέζικο αερόστατο και σε τρέχουν....Το τάληρο σκοτώνει ακόμα πιο μακρυά και από την πιο φαρμακερή κάνη όμως ...
Στρατόσφαιρα ...
Καριόλα ....Μerkel
Πρόσεχε μην πατσαβουριασεις κανένα κινέζικο αερόστατο και σε τρέχουν....
Μπα, είναι long range τύπος ...Βασίλη μην τον ακούς... Πάνω από τα 25 μέτρα δεν σήκωσε όπλο
Λες να την περνάει λουλάκι?Ρε κάτι έχει κάνει στην κάνη του σου λέω και δεν μας λέει το μυστικό ...
Καλές είναι οι ανακοντες! Σφίγγουν γερά!Μπα, είναι long range τύπος ...
Ρε κάτι έχει κάνει στην κάνη του σου λέω και δεν μας λέει το μυστικό ...
Α300 έχω δοκιμάσει ... μάλλον έριχνε με kicks ή ανακόντες...
Δεν τον κόβω για τόσο ψείρα με τα όπλα ...Λες να την περνάει λουλάκι?
Πήγες ψάρεμα για κανένα χταπόδι στη λίμνη;Τις προηγούμενες δύο ημέρες κυνήγησα τσίχλες και κοτσύφια στα Γιάννενα, με ΟΛΟΥΣ κυριολεκτικά τους καιρούς. Μαλακός με συννεφιά, ήλιος με δόντια, ήλιος ξεδοντιαρης, ήλιος αμέσως μετά από βροχή, βροχή, χαλάζι, παγετός, χιονόνερο. Έριξα ότι είχε μείνει από αγορές όλης της σεζόν (NSI, B&P, Rio, Lambro. Από 28 έως 34 γραμμάρια. Όλα σκότωναν πολύ καλά με όλους τους καιρούς, ή τουλάχιστον δεν έριξα με κάποιο που να με κάνει να το αντικαταστήσω με κάποιο άλλο στο βαλιτσακι και τα πουλιά ήταν κάμποσα, ειδικά στα απογευματινά. Κοινός παρονομαστής, όλα τα φυσίγγια που επιλέγω είναι ισορροπημένα, δηλαδή δεν έχουν υπερβολικό λάκτισμα και κρότο. Για μένα "φυσίγγι που κλωτσαει δεν σκοτώνει" και αυτό το τριήμερο που επιτέλους έριξα αρκετά φυσίγγια σε πολύ διαφορετικές συνθήκες επιβεβαίωσα την ορθότητα της προτίμησής μου στα "μαλακά" φυσίγγια. Επίσης επιβεβαίωσα ότι μία κάννη χωρίς παραξενιές "χωνεύει" τα πάντα.
Gemini LM και IC. Άλλα τσοκ δεν μπήκαν στο όπλο.Μπα, είναι long range τύπος ...
Ρε κάτι έχει κάνει στην κάνη του σου λέω και δεν μας λέει το μυστικό ...
Α300 έχω δοκιμάσει ... μάλλον έριχνε με kicks ή ανακόντες...
Το Lambro Tordo 30 έκανε τα καλύτερα σκοτώματα πάντως.Δεν τον κόβω για τόσο ψείρα με τα όπλα ...
Εδώ σκότωνε ακόμα και με Lambro λέει ...
Μόνο στον δούκα τον γιατρό έχει πει το μυστικό φαίνεται ...
ου τον προδοτη!πισα και πουπουλα!Φήμες λένε ότι ο Leo στα Γιάννενα κρατούσε rafaelo crio.... Είμαι στη δουλειά κ δεν έχω Photoshop αλλιώς δεν θα ήταν μόνο φήμες, θα υπήρχε κ φωτογραφικό ντοκουμέντο....
ευτυχως δεν επεσα πουθενα πανω του θα με γκαντεμιαζε ,ο προδοτης!Με τον @outlander είσουν ? Όλοι Γιάννενα πήγατε ΣΚ ?