νομιζω s4 ,θα θυμαται ο γιαννης η ο στελιος.Γιαννο, το λαμπρο πρασινο,τι πυριτιδα ειχε?
νομιζω s4 ,θα θυμαται ο γιαννης η ο στελιος.Γιαννο, το λαμπρο πρασινο,τι πυριτιδα ειχε?
Cal 12Ομάδα τα φώτα σας. Γνωρίζει κάποιος το neo velox με τι είναι γεμισμένο και αν το στήσιμο του είναι χειμωνιάτικο ή ενδυκνειται για φθινοπωρινές θερμοκρασίες? Επίσης απόψεις γενικότερα ως προς την συγκέντρωση/ταχύτητα κτλ από άτομα που το έχουν χρησιμοποιήσει θα βοηθούσαν.. Θέλω να το δοκιμάσω για κυργιαρες και φασσες σε νο7.
Εσφαξα κατι 16αρια παλια που ειχα,δεν την βρηκα σβολιασμενη....νομιζω s4 ,θα θυμαται ο γιαννης η ο στελιος.
Γιαννο, το λαμπρο πρασινο,τι πυριτιδα ειχε?
Το 16αρι Lampro πράσινο που έριχνα εγώ εκείνα τα χρόνια ήταν με πυρίτιδα Gm3.νομιζω s4 ,θα θυμαται ο γιαννης η ο στελιος.
S4 το εριχνα πάντα με δίκαννο και κένταγε. Τώρα βγάζει το royal αλλά είναι άλλο φυσίγγι και πιο ακριβό.Γιαννο, το λαμπρο πρασινο,τι πυριτιδα ειχε?
Αυτό είναι σχετικά πιο πρόσφατο, το Classic. Τα παιδιά μάλλον εννοούν το πιο παλιό, προ Ναυπλιώτη εποχής.S4 το εριχνα πάντα με δίκαννο και κένταγε. Τώρα βγάζει το royal αλλά είναι άλλο φυσίγγι και πιο ακριβό.
Υπήρχε ποιότητα στα φυσηγγια τοτεΤο NEO VELOX, αυτή την πυρίτιδα είχε ανέκαθεν; Μιλάω για την περίοδο 2000 -2003 που ήταν πολύ στα πάνω του. Τα ρίχναμε στις τσίχλες και ήταν φυσίγγι και πουλί. Αργό φυσίγγι μεν, αλλά θέριζε. Τότε δεν ψαχνόμασταν για πυρίτιδες κλπ, αλλά από στόμα σε στόμα μαθαίναμε πιο είναι καλό φυσίγγι.
Α 30 αρι το παλιό την πυρίτιδα δε τη ξερω την τότε.Αυτό είναι σχετικά πιο πρόσφατο, το Classic. Τα παιδιά μάλλον εννοούν το πιο παλιό, προ Ναυπλιώτη εποχής.
αλλο το 16αριΕσφαξα κατι 16αρια παλια που ειχα,δεν την βρηκα σβολιασμενη....
ο τασος θα το θυμαται.Αυτό είναι σχετικά πιο πρόσφατο, το Classic. Τα παιδιά μάλλον εννοούν το πιο παλιό, προ Ναυπλιώτη εποχής.
Θυμασαι τα μαυρα τα παλια;;Αυτό είναι σχετικά πιο πρόσφατο, το Classic. Τα παιδιά μάλλον εννοούν το πιο παλιό, προ Ναυπλιώτη εποχής.
ΝαιΗ Lambro ειναι η μονη εταιρεια που χρησιμοποιει s4 ή κανω λαθος;
Μια χαρά είναι ,η τιμή έχει ξεφύγει .Νεα παρτιδα Νεο βελοξ νο7 στους 6 βαθμους εδωσε 396 στο 1.5 με πολυ καλη συγκεντρωση.
Μου φανηκε λιιιγο πιο δυνατο απο τα προηγουμενα.
Δεν θυμαμαι αν το ειχα ριξει με 71 η 76 καννη.
Νομιζω με 71.
Ακομα κ τωρα το ριχνει πολυς λαος σε τσιχλα περδικα.
και η nsi είχε το s4
Μαλλον λέει για ελληνικακαι η nsi είχε το s4
Στέλιο άνοιξες κανένα για να δεις μπαρούτι;Νεα παρτιδα Νεο βελοξ νο7 στους 6 βαθμους εδωσε 396 στο 1.5 με πολυ καλη συγκεντρωση.
Μου φανηκε λιιιγο πιο δυνατο απο τα προηγουμενα.
Δεν θυμαμαι αν το ειχα ριξει με 71 η 76 καννη.
Νομιζω με 71.
Ακομα κ τωρα το ριχνει πολυς λαος σε τσιχλα περδικα.
S4 με gt ,1,45x32 κενταγεΓιαννο, το λαμπρο πρασινο,τι πυριτιδα ειχε?