Δεν είναι τα ίδια Θεόφραστε, καμία σχέση, τα Τ-85 ήταν πράγματι πολύ φτηνά και ήταν της Radians, ενώ αυτά που πήρε ο Γιάννης είναι της Wiley-X, η οποία πρέπει να είναι καλή εταιρεία, θυμάμαι παλιά που διάβαζα αμερικανικά περιοδικά είχε πολλή διαφήμιση κι έλεγαν ότι ήταν στις πρώτες προτιμήσεις των αμερικ. ενόπλων δυνάμεων ...Σίγουρα μιλάμε για τα ίδια γυαλιά; Είναι μεγάλη διαφορά στην τιμη
Τα Τ-85 τα είχα πάρει κι εγώ πριν μερικά χρόνια (επειδή ήταν φτηνά), σαν εναλλακτικά προς τα Randolph Ranger που είχα ήδη, κι επειδή ήταν πιο κυρτά και θα προστάτευαν κι από τα πλάγια, και θα είχαν ευρύτερο οπτικό πεδίο ... Αλλά όπως είπε κι ο Μένιος, ούτε εμένα με ικανοποίησαν σαν ποιότητα φακών. Όσες φορές τα δοκίμασα στο σκοπευτήριο έκανα χαμηλά νούμερα ... βέβαια δεν παίρνω κι όρκο ότι έφταιγαν τα γυαλιά !!! ... αλλά ψυχολογικά με "χάλασαν" και ξαναγύρισα στα Ranger ...
Και πέρυσι που μας έσπασε τις ελιές το χιόνι, έβαλα τους διάφανους φακούς και τα πήρα στο χωριό και τα φορούσα όταν δούλευα το αλυσοπρίονο ... Από τότε έμειναν εκεί και τα φοράω όταν κόβω ξύλα, και γενικά σε διάφορες δουλειές, που τα μάτια χρειάζονται προστασία ... Και εδώ μου έχουν μείνει οι υπόλοιποι φακοί ... χωρίς σκελετό !!!