Post in thread 'Γυαλιά προστασίας.' https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γυαλιά-προστασίας.92/post-296616Παλικάρια για δώστε μια βοήθεια γιατι μειναμε απο γυαλι σημερα. Τι λετε;
Με τα παραπάνω Κώστα ειχα μενει ευχαριστημένος απόλυτα, κρυστάλλινη εικόνα και χρώματα. Λεω "ειχα" γιατι πλεον εδω και κάποια χρόνια δεν έχουμε σκοπευτήριο. Για τα χρήματα τους τοτε που τα αγορασα άξιζαν πολλη παραπάνω και δεν το ελεγα μονο εγω αλλα και παιδιά που είχαν άλλα πανάκριβα γυαλιά.Παλικάρια για δώστε μια βοήθεια γιατι μειναμε απο γυαλι σημερα. Τι λετε;
Ευχαριστω Γιαννη, τα εχω δει αλλά δεν υπάρχουν ετοιμοπαραδοτα με μια γρηγορη ματιά. Θα ψαξω το βραδυ με ησυχία. Ευχαριστώ πολύ.Με τα παραπάνω Κώστα ειχα μενει ευχαριστημένος απόλυτα, κρυστάλλινη εικόνα και χρώματα. Λεω "ειχα" γιατι πλεον εδω και κάποια χρόνια δεν έχουμε σκοπευτήριο. Για τα χρήματα τους τοτε που τα αγορασα άξιζαν πολλη παραπάνω και δεν το ελεγα μονο εγω αλλα και παιδιά που είχαν άλλα πανάκριβα γυαλιά.
Εχω πάρει αυτή τη μάρκα αλλά άλλο τύπο. Μια χαρά είναι λίγο δύσκολα μπαινοβγαίνουν οι φακοί. Εγώ βάζω τους διάφανους γιατι δεν μπορώ να τα βλέπω όλα κόκκινα με κουράζει στο κυνήγι αυτό. Βασικά δεν θέλω να φοράω τίποτα στο κυνήγι αλλα τα έχω πάντα μαζί κι όταν βλέπω πολυκοσμία τα φοράω...Παλικάρια για δώστε μια βοήθεια γιατι μειναμε απο γυαλι σημερα. Τι λετε;
Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι πολύ καλή. Πολλά από τα μοντέλα της τα φορούν επαγγελματίες στρατιωτικοί στο εξωτερικό, ειδικά αμερικανοί..... αλλά και επαγγελματίες στα σώματα ασφαλείας και σκοπευτές.Παλικάρια για δώστε μια βοήθεια γιατι μειναμε απο γυαλι σημερα. Τι λετε;
Με γεια φίλε!!Εκανα λοιπον μια έρευνα Τετάρτη Πέμπτη και αγόρασα τα detection της wiley x με 5 εναλλακτικούς φακούς, δοκίμασα τους κίτρινους σε χαμηλό φωτισμό και διαδοχικά τους perple & brown. Καταπληκτική ευκρίνεια με όλους. Θα ήθελα λιγο μεγαλυτερη προστασία από τους brown. Ο σκελετός στα μπράτσα ειναι εύκαμπτος για να διευκολύνει την χρήση ωτοασπίδων. Με την χρήση θα ενημερώσω περαιτέρω.
Οχι απ όσα γνωρίζω. Και αυτό γιατί τα κρύσταλλα δεν προσφέρουν αντιβαλλιστικη προστασία και δεν μπορούν να ειναι τοσο κυρτά όσο τα σκοπευτικα γυαλιαΕπειδη διαβασα ολες τις σελιδες και δεν βρηκα κατι, υπαρχει οικονομικη λυση σε γυαλια που στους φακους να μπαινει συνταγη?Μιλαω να μπαινει συνταγη στους φακους και οχι προσθετο εσωτερικα για φακους μυωπιας.Προσφατα σε ελεγχο που εκανα το δεξι μου ματι (κυριαρχο)εχει 1 βαθμο αστιγματισμο περισοτερο απο το αριστερο.
Επειδη διαβασα ολες τις σελιδες και δεν βρηκα κατι, υπαρχει οικονομικη λυση σε γυαλια που στους φακους να μπαινει συνταγη?Μιλαω να μπαινει συνταγη στους φακους και οχι προσθετο εσωτερικα για φακους μυωπιας.Προσφατα σε ελεγχο που εκανα το δεξι μου ματι (κυριαρχο)εχει 1 βαθμο αστιγματισμο περισοτερο απο το αριστερο.
Έχουνε και ρυθμιζόμενη φωτεινότητα....Η καλύτερη λύση στα καρτερια της τσίχλας.
View attachment 75176
Αυτή θα είναι καλή φέτος για Μαραθώνα!Η καλύτερη λύση στα καρτερια της τσίχλας.
View attachment 75176
Μου βάζεις ιδέες τώραΗ καλύτερη λύση στα καρτερια της τσίχλας.
View attachment 75176
Θα την παρεις σε χακι χρωμα παραλλαγης????Μου βάζεις ιδέες τώρα