Dimitris benelli
Banned
Ζαραλης Κλεομενης , γκουγκλαρισε το, κρυσταλλα Zeiis , τρομερα γυαλια , πολλες αποχρωσεις στα κρυσταλλα , πολύ οικονομικαβαλε link
Ζαραλης Κλεομενης , γκουγκλαρισε το, κρυσταλλα Zeiis , τρομερα γυαλια , πολλες αποχρωσεις στα κρυσταλλα , πολύ οικονομικαβαλε link
εχει προσθετα Ευριπιδη , επικοινωνησε για λεπτομέρειες με την Ναντια Ζαραλη , πολύ ευγενικη κοπελα και πολύ εξυπηρετικηκατι για μυωπες??
πολύ σωστα , παρα πολύ καλα γυαλια , το μονο μειονέκτημα ότι δεν εχουν την απολυτα ανετη εικονα των γυαλιων-μασκα στυλ Πιλα η Καστελανι , είναι τρομερα σημαντικο αυτόOakley είχα και γω, με εναλλάξιμους φακούς, μέχρι που ένα πρωί τα ακούμπησα στον ουρανό του αυτοκινήτου και έφυγα .... .hit.
Από τότε είπα τέρμα τα ακριβά γυαλιά, έτσι και αλλιώς την πιστοποίηση της προστασίας την φέρουν και φθηνότερα. Απλά τα oakley παίζουν από βόλτα, σκοπευτήριο, οδήγηση, ψάρεμα, τα πάντα, είναι και μουράτα
Τα έχω με τον φαρδύ φακο ( δεν θυμάμαι πώς λέγεται) και δεν αντιμετωπίζω κανένα παρόβλημα.πολύ σωστα , παρα πολύ καλα γυαλια , το μονο μειονέκτημα ότι δεν εχουν την απολυτα ανετη εικονα των γυαλιων-μασκα στυλ Πιλα η Καστελανι , είναι τρομερα σημαντικο αυτό
τα ειχα και τα πουλησα για τα Cmask 2 , τιμια γυαλια το B fAST , ποικιιλια χρωματων στους φακους , πιο οικονομικα , πολύ καλα για αρχηΓια τα B-Fast εχεις αποψη Δημητρη;
Βίκτωρα αυτά με τα 180€ είναι;Ευχαριστω Δημητρη. Οντως πιο οικονομικα για ξεκινημα
Θες να σου δοσο τα δικα μου σε κιτρινο να τα δωκημασεις;Μιας και το'φερε η κουβέντα παιδια, εγώ τώρα εκεί που ρίχνουμε με το κακό φόντο, όπου βλέπουμε σε βράχια έχω ένα ψιλοθεμα με τα γυαλιά. Έχω αυτά, Browning glaybuster πορτοκαλί
Και ήμουν ευχαριστημένος, οικονομικό αλλά έκανε καλά τη δουλειά του στο αλλο σκοπευτήριο με φοντο ουρανο, τώρα εκεί που βλέπουμε βράχια δεν ξέρω κάτι άλλο που θα βοηθούσε. Αν έχετε καμία πρόταση.
Ευχαριστώ Γιώργο μου αλλά έχω τα κίτρινα και με την ηλιοφάνεια με κουράζουν αμέσως και μου κάνουν ζαλάδα.Θες να σου δοσο τα δικα μου σε κιτρινο να τα δωκημασεις;
Θεόφραστε το κακό είναι ότι τα συγκεκριμένα δε βγαίνουν σε αλλά χρώματα παρα μονο σε πορτοκαλί, κίτρινο, διαφανές και μαύρο.Τα εχω σε διάφανα, σκεφτόμουν οτι ίσως συμφέρει να αγοράσεις τα ίδια σε άλλα δυο χρώματα και ολα οκ
Βίκτωρα αυτά με τα 180€ είναι;