To καψύλι είναι cx2000(εχει το κλασσικό χάλκινο χρώμα και εσωτερικά μαύρο βερνίκι) και κάλυκας chettide.Μπορείς να βγάλει φωτό το καψουλι ή να πεις τι χρώμα είναι;
To καψύλι είναι cx2000(εχει το κλασσικό χάλκινο χρώμα και εσωτερικά μαύρο βερνίκι) και κάλυκας chettide.Μπορείς να βγάλει φωτό το καψουλι ή να πεις τι χρώμα είναι;
Το έχω προτείνει εδώ και πολύ καιρό,για να σταματήσουν τα ψεματα και τα κλικαδορικα αποτελέσματα!think
Ένα συγκριτικό θα μας πει την αλήθεια οταν έρθεις προς τα δω!!
Καλά λες μόνο που είναι για πάνω από 32 γραμμάρια...αλλιώς κάνει δικαιολογημενες εμπλοκές....αλλά ξέχασα πως με το τεσσαρι βαράμε από λόγο σε λόφο...αλλά για τσίχλες εξαιρετική καραμπίνα,αρκεί να μην είναι μονοκανο!Και αφού είναι τόσο καλές γιατί ψάχνετε και ψυριζεται τα τσοκακιαΕπισης η breda τα έκανε με έναν τύπου φυσιγγι αυτό όχι με όλα του Ρουμελιώτη!Ποια είναι breda?αυτή που έχει κλείσει χρόνια τώρα?ή μήπως αναφέρεσαι στην ιμιτασιον μαροκι?και κάτι τελευταίο.καποιος με το τεσπά ας το πούμε breda αφού αυτό γράφει απάνω παραπονιόταν ότι με κάποια φυσίγγια δε μπορούσε να πάρει ούτε ένα πουλί.την οπτιμα θέλετε ολοιιιιι οι υπόλοιποι πολύ ψωμάκι για να τη πιασετε.μαλλον έχεις μπερδευτεί κάπου για το ποιο χωνεύει όλα τα φυσίγγια και ποιο οχι
Σε εμενα;;;Το έχω προτείνει εδώ και πολύ καιρό,για να σταματήσουν τα ψεματα και τα κλικαδορικα αποτελέσματα!
Γράψε λάθος μυρο,με έχει φουντωσει Μαζί οποτε θελειςΣε εμενα;;;
Δυνατή συνταγή. Εγώ την drago την γέμιζα σε αυτή τη δοσολογία με 686 και λιγότερο ρέλιασμα. Βέβαια γούστα είναι αυτά.To καψύλι είναι cx2000(εχει το κλασσικό χάλκινο χρώμα και εσωτερικά μαύρο βερνίκι) και κάλυκας chettide.
Να ερθω κι εγω να κανουμε τρελοτουφεκιες?Γράψε λάθος μυρο,με έχει φουντωσει Μαζί οποτε θελεις
Εσύ είσαι εκτός συναγωνισμόυ...εγώ τόσο μακρυά ούτε που τις βλεπωΝα ερθω κι εγω να κανουμε τρελοτουφεκιες?
Πιστευω η Drago ειναι κορυφη και πολυ καλυτερη απο την D20Καλησπέρα. Συνάδελφος είχε την καλοσύνη να με ενημερώσει για την απάντηση της ΔΟΡΚΑΣ σε ερώτησή του για τα συγκεκριμένα φυσίγγια, και την ανεβάζω εδώ (με την άδειά του), για να μη κάνουμε εικασίες και να μη λέμε ότι μας κατέβει :
Πάντως Άγγελε αν δε σου κάνει κόπο, θα ήθελα να δω τη δόση της πυρίτιδας - δεν έχω δουλέψει Drago ποτέ, ούτε φυσίγγια με αυτήν.
Πιστεψε με δεν θα απογοητευθεις καθολου,δεν ειναι τυχαια η επιλογη της πυριτιδας που εκανεναι βαλε μας τωρα να ψαχνουμε και Drago
Και γαμώ τα φυσίγγια! Θα δοκιμάσω και εγώ αυτή την πυρίτιδα κάποια στιγμή.Πιστεψε με δεν θα απογοητευθεις καθολου,δεν ειναι τυχαια η επιλογη της πυριτιδας που εκανε
για να καλυψει την παραγωγη τουΠριν 6 χρονια ηρθε φιλος απο κυνηγι υδροβιων στην
Βουλγαρια με cheditte tordo 32γρ Ν5,θεριζαν μου ειπε και φανηκε και στο βιντεο που εφερε.
Μαλλον ειδικη παραγωγη για εκει μιας και δεν υπαρχει αλλου.
Πιστεψε με δεν θα απογοητευθεις καθολου,δεν ειναι τυχαια η επιλογη της πυριτιδας που εκανε
για να καλυψει την παραγωγη τουΠριν 6 χρονια ηρθε φιλος απο κυνηγι υδροβιων στην
Βουλγαρια με cheditte tordo 32γρ Ν5,θεριζαν μου ειπε και φανηκε και στο βιντεο που εφερε.
Μαλλον ειδικη παραγωγη για εκει μιας και δεν υπαρχει αλλου.
δεν αντιλέγω και δεν θέλω πολύ να πάρω να αρχίσω δόκιμες
Και γαμώ τα φυσίγγια! Θα δοκιμάσω και εγώ αυτή την πυρίτιδα κάποια στιγμή.
αυτο ισχυει και στα φυσιγγια , γιατι δεν μπορει μια δοκημη ενα τεστ απο την εταιρια να κενταει στο πινακα και να βλεπουμε ολοι στο βιντεο οτι πραγματηκα κενταει , και μετα οταν τα περνουμε εμεις και κανουμε το ιδιο τεστ ειναι μερα με την νυχταΤο έχω προτείνει εδώ και πολύ καιρό,για να σταματήσουν τα ψεματα και τα κλικαδορικα αποτελέσματα!
Ηταν καλο? Αν θυμαμαι καλα με χαρτακι και μαλλινη ταπα ηταν? Δεν το ειχα δοκιμασει ποτε?τελικα αυτο το 2001 θα επανακυκλοφορισει?η δεν εχει βγει ακομα αποφασει.
για μενα απο τα καλυτερα μαλλινοταπα.Ηταν καλο? Αν θυμαμαι καλα με χαρτακι και μαλλινη ταπα ηταν? Δεν το ειχα δοκιμασει ποτε?
Υπαρχουν πληροφοριες οτι θα το ξαναβγαλει?για μενα απο τα καλυτερα μαλλινοταπα.
ο τασος θα ξερει!Υπαρχουν πληροφοριες οτι θα το ξαναβγαλει?