'3 τον φούτσο κλαίγανε " κατα τ' αλλα !
Όλα τα είχαμε, ο φερετζές μας έλειπε. Τόσα σοβαρα προβλήματα αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, με τα παπαρια του σκύλου μου ασχολείται η κυβέρνηση. Θα τα πληρώσουμε τα παπάρια του σκύλου μας, εντάξει! Επίδομα αφαίρεσης όρχεων. Ο Ελλάς ηρώων χώρα, τι Μ..... Βγάζεις τώρα!
Κωστη την πατησαμε θα κοψουν και τα δικα μας,γιατι και εμεις ειμαστε δεσποζομενα ζωα αφου ψηφιζουμε αυτους τους κατσαπλιαδες.Το θεμα ειναι ποιος θα παρει το επιδομαΌλα τα είχαμε, ο φερετζές μας έλειπε. Τόσα σοβαρα προβλήματα αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, με τα παπαρια του σκύλου μου ασχολείται η κυβέρνηση. Θα τα πληρώσουμε τα παπάρια του σκύλου μας, εντάξει! Επίδομα αφαίρεσης όρχεων. Ο Ελλάς ηρώων χώρα, τι Μ..... Βγάζεις τώρα!
Δεν υπάρχει νεότερο.Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την τράπεζα DNA? Πάλι κάπου διάβασα για πρόστιμα από Σεπτέμβρη σε όποιον δεν έχει εναρμονιστεί με τον νόμο.
Αν δεν λειτουργήσει η τραπεζα dna ,δεν μπορει να εφαρμοστεί ο νόμος άρα δεν μπορει να επιβληθεί πρόστιμο.Υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με την τράπεζα DNA? Πάλι κάπου διάβασα για πρόστιμα από Σεπτέμβρη σε όποιον δεν έχει εναρμονιστεί με τον νόμο.
Τα εκτρώματα της κυβέρνησης μάζεψαν τον τον νόμο έκτρωμα μπας και περισώσουν κάνα ψηφαλάκι.
Τουλάχιστον προς το παρόν.Καλημέρα σας. Γλιτώσαμε στείρωση και παράβολο;;;
View attachment 49843
Κολοτουμπα έκαναν...αλλά ποιος τα κατάφερε κι έγινε αυτό; Οι εκλογές... κάποιος άλλος... Γιατί η λογική να επικράτησε δύσκολο μου φαίνεται.Τουλάχιστον προς το παρόν.
Αυτή είναι ενα ακομη δείγμα σοβαρότητας της λειτουργίας του συστήματος στην Ελλάδα.![]()
Οι αντιδράσεις οι δικες μας με τις όποιες περσινές συγκεντρώσεις και οι πολλες χιλιάδες υπογραφές αντίδρασης που έπεσαν στη διαβούλευση ,κατάφεραν να αποφευχθεί η υποχρεωτική στείρωση και ετσι μπήκε στο παιχνίδι η εναλλακτική του δείγματος dna.Κολοτουμπα έκαναν...αλλά ποιος τα κατάφερε κι έγινε αυτό; Οι εκλογές... κάποιος άλλος... Γιατί η λογική να επικράτησε δύσκολο μου φαίνεται.