"Δισκοπάθεια"

Για πες λεπτομερειες
Αν και δεν γράφεις λεπτομέρειες εσύ και είσαι όλο γριφους..:pΘα σου πώ.
Προπονεί κατά διαστήματα φιλικά εναν πολύ φίλο μου που τυχαίνει να κάνουν παρέα και τα περισσότερα κυνήγια μαζί.
ΠΟΛΥ γερό τουφέκι ο δικός μου και τον έχει παραδεχτεί ο Νίκος.
Τα σπάς γερά του λέει ΑΛΛΑ προσπάθησε να τα σπάς με σκούπα και όχι απευθείας μπροστά γιατί στα δυσκολα μόνο η σκούπα έχει αποτέλεσμα.

Last edited:
Ύπουλος βατήρας ο 5 .
Σ'αυτόν έχασε ο Μάκης το μετάλλιο τον Μάρτη στο διπλό ,καί σιχάθηκα ειλικρινά την σκοποβολή .
Κριμα μεγαλο για τον Μακη το ζερο ζερο , θα εμπαινε μεταλλια κατευθειαν , στα shoot off παντως ο Μιτας ειναι φονιας

Nαι έχω ρίξει σκητ ειδικά όταν άρχισα να ρίχνω κομπακ...η αλήθεια βέβαια είναι ότι ήταν προπόνηση τύπου σκητ (πιάτα από mark - pull χωρίς πάντα να έχουν την ταχύτητα ή τις ακριβείς πορείες του σκητ) για να καταλάβω πως αλλάζει η εικόνα της τροχιάς του πιάτου και εν τέλη η προσκόπευση και η τεχνική από βατήρα σε βατήρα...καλό το σκητ σε βοηθάει να πιάσεις και ρυθμό.. πλέον ρίχνω περιστασιακά προτιμώ άλλου είδους προπόνηση.
Χωρις να θελω να σε κουρασω μπορεις να μας πεις χοντρικα την προπονηση που κανεις ;

Μαθητης κ δασκαλος θα γινει πραξει το ρητο ο μαθητης θα γινει καλυτερος απο το δασκαλο...
View attachment 12289
Ο Fannizi εχει χαρακτηριστει ως φαινομενο στο σπορτιγκ , αλλα η ρουτινα του πριν ριξει δεν αντεχεται , κ του Cory Crouze το ιδιο

Στο skeet όντως υπάρχει από κάποιους η διαδικασία του ρομποτισμου να το πω έτσι και εγώ ,αυτό όμως δεν πάει να πει ότι είναι σωστό αντίθετα είναι λάθος προσέγγιση στο skeet εάν μιλάμε για την επωμιση και μετά ,σε αντίθεση η ρουτίνα και οι ρομποτικη διεργασία του πως τοποθετούμε στον βατήρα ,το που στήνω το όπλο ,το που κοιτάω ,πως αναπνέω ,πως χαλαρώνω ,πως επωμιζω, δηλαδή η όλη διαδικασία πριν την επωμιση βοηθάει πάρα πολύ στο skeet .Τώρα πόσο όλο αυτό είναι εύκολο είναι μια άλλη συζήτηση .Εγώ προσωπικά ως νέος στο skeet δυσκολεύομαι αρκετά να κρατήσω μια ρουτίνα ,ακόμα επηρεαζομαι από ομιλίες ,από τουφεκιές ,από τις διπλανές μηχανές. .

Στο skeet όντως υπάρχει από κάποιους η διαδικασία του ρομποτισμου να το πω έτσι και εγώ ,αυτό όμως δεν πάει να πει ότι είναι σωστό αντίθετα είναι λάθος προσέγγιση στο skeet εάν μιλάμε για την επωμιση και μετά ,σε αντίθεση η ρουτίνα και οι ρομποτικη διεργασία του πως τοποθετούμε στον βατήρα ,το που στήνω το όπλο ,το που κοιτάω ,πως αναπνέω ,πως χαλαρώνω ,πως επωμιζω, δηλαδή η όλη διαδικασία πριν την επωμιση βοηθάει πάρα πολύ στο skeet .Τώρα πόσο όλο αυτό είναι εύκολο είναι μια άλλη συζήτηση .Εγώ προσωπικά ως νέος στο skeet δυσκολεύομαι αρκετά να κρατήσω μια ρουτίνα ,ακόμα επηρεαζομαι από ομιλίες ,από τουφεκιές ,από τις διπλανές μηχανές. .
Αν παρατηρησεις σε ολα τα σκοπευτικα σθληματα τους κορυφαιους αναλυτικα Λευτερη θα δεις ενα ολοιδιο χαρακτηριστικο , μοναδικη ρομποτικη ρουτινα βατηρα για τον καθενα , κ παντα στον ιδιο χρονο πριν καλεσουν το πιατο

Αν παρατηρησεις σε ολα τα σκοπευτικα σθληματα τους κορυφαιους αναλυτικα Λευτερη θα δεις ενα ολοιδιο χαρακτηριστικο , μοναδικη ρομποτικη ρουτινα βατηρα για τον καθενα , κ παντα στον ιδιο χρονο πριν καλεσουν το πιατο
Ακριβως αυτό λέω Δημήτρη και εγώ .

Εν τω μεταξύ νομιζω ότι αυτό που συζητάμε γίνεται πολύ στο δεύτερο πιάτο μιας και μας πιάνει επωμισμενους και επειδή υπάρχει το άγχος να μην τον προλάβεις τρέχεις μπροστά από τον δίσκο χωρίς να τον έχεις δει μιας και ξέρεις ότι έρχεται και όταν τον δεις υποσυνείδητα βλέπεις ότι είσαι πολύ μπροστά περιμένεις σταματάς και την αποτυχία την έχεις στο τσεπακι μιας και τελικά μένεις και πίσω .

Γίνεται και το άλλο ,παρόλο που δεν ξέρουμε την τύφλα μας όταν ξεκινάμε στο skeet θέλουμε το δεύτερο πιάτο να το σπάμε και γρήγορα όπως βλέπουμε από τους αθλητές και οι χεριες πάνε σύννεφο ενώ ο κορμός μένει σταθερός ,ναι σπάνε δισκάκια και με αυτόν τον τρόπο αλλά με λάθος τρόπο.

O δικός σου ο mein ανοιγοκλείνει το όπλο 2-3φορές..το έχει διαλύσει.. .sarcastic.

Κ
Ο Fannizi εχει χαρακτηριστει ως φαινομενο στο σπορτιγκ , αλλα η ρουτινα του πριν ριξει δεν αντεχεται , κ του Cory Crouze το ιδιο
Ο Kruse του έχει μείνει υπερβολικό στήσιμο από το αμερικανικό Trap και όλο το υπόλοιπο
Όσο νά ναι όλοι έχουν ένα στυλ άλλοι πιο έντονο άλλοι λιγότερο,αν έχουν και ταλέντο τους κάνει πιο ιδιεταιρους όπως φαίνεται για το fanizzi να έχει μεγάλο μέλλον στο άθλημα και με μεγάλες χορηγίες

Back