Αν και δεν γράφεις λεπτομέρειες εσύ και είσαι όλο γριφους..Θα σου πώ.Για πες λεπτομερειες
Ναι. το επιβεβαιώνω.Πολύ γερός.Οσο αφορα τον Μαυροματη αν τον δεις στο κυνηγι θα τα λυπηθεις τα πουλια
Κριμα μεγαλο για τον Μακη το ζερο ζερο , θα εμπαινε μεταλλια κατευθειαν , στα shoot off παντως ο Μιτας ειναι φονιαςΎπουλος βατήρας ο 5 .
Σ'αυτόν έχασε ο Μάκης το μετάλλιο τον Μάρτη στο διπλό ,καί σιχάθηκα ειλικρινά την σκοποβολή .
Χωρις να θελω να σε κουρασω μπορεις να μας πεις χοντρικα την προπονηση που κανεις ;Nαι έχω ρίξει σκητ ειδικά όταν άρχισα να ρίχνω κομπακ...η αλήθεια βέβαια είναι ότι ήταν προπόνηση τύπου σκητ (πιάτα από mark - pull χωρίς πάντα να έχουν την ταχύτητα ή τις ακριβείς πορείες του σκητ) για να καταλάβω πως αλλάζει η εικόνα της τροχιάς του πιάτου και εν τέλη η προσκόπευση και η τεχνική από βατήρα σε βατήρα...καλό το σκητ σε βοηθάει να πιάσεις και ρυθμό.. πλέον ρίχνω περιστασιακά προτιμώ άλλου είδους προπόνηση.
Ο Fannizi εχει χαρακτηριστει ως φαινομενο στο σπορτιγκ , αλλα η ρουτινα του πριν ριξει δεν αντεχεται , κ του Cory Crouze το ιδιοΜαθητης κ δασκαλος θα γινει πραξει το ρητο ο μαθητης θα γινει καλυτερος απο το δασκαλο...
View attachment 12289
Αν παρατηρησεις σε ολα τα σκοπευτικα σθληματα τους κορυφαιους αναλυτικα Λευτερη θα δεις ενα ολοιδιο χαρακτηριστικο , μοναδικη ρομποτικη ρουτινα βατηρα για τον καθενα , κ παντα στον ιδιο χρονο πριν καλεσουν το πιατοΣτο skeet όντως υπάρχει από κάποιους η διαδικασία του ρομποτισμου να το πω έτσι και εγώ ,αυτό όμως δεν πάει να πει ότι είναι σωστό αντίθετα είναι λάθος προσέγγιση στο skeet εάν μιλάμε για την επωμιση και μετά ,σε αντίθεση η ρουτίνα και οι ρομποτικη διεργασία του πως τοποθετούμε στον βατήρα ,το που στήνω το όπλο ,το που κοιτάω ,πως αναπνέω ,πως χαλαρώνω ,πως επωμιζω, δηλαδή η όλη διαδικασία πριν την επωμιση βοηθάει πάρα πολύ στο skeet .Τώρα πόσο όλο αυτό είναι εύκολο είναι μια άλλη συζήτηση .Εγώ προσωπικά ως νέος στο skeet δυσκολεύομαι αρκετά να κρατήσω μια ρουτίνα ,ακόμα επηρεαζομαι από ομιλίες ,από τουφεκιές ,από τις διπλανές μηχανές. .
Ακριβως αυτό λέω Δημήτρη και εγώ .Αν παρατηρησεις σε ολα τα σκοπευτικα σθληματα τους κορυφαιους αναλυτικα Λευτερη θα δεις ενα ολοιδιο χαρακτηριστικο , μοναδικη ρομποτικη ρουτινα βατηρα για τον καθενα , κ παντα στον ιδιο χρονο πριν καλεσουν το πιατο
O δικός σου ο mein ανοιγοκλείνει το όπλο 2-3φορές..το έχει διαλύσει..Αν παρατηρησεις σε ολα τα σκοπευτικα σθληματα τους κορυφαιους αναλυτικα Λευτερη θα δεις ενα ολοιδιο χαρακτηριστικο , μοναδικη ρομποτικη ρουτινα βατηρα για τον καθενα , κ παντα στον ιδιο χρονο πριν καλεσουν το πιατο
Ο Kruse του έχει μείνει υπερβολικό στήσιμο από το αμερικανικό Trap και όλο το υπόλοιποΟ Fannizi εχει χαρακτηριστει ως φαινομενο στο σπορτιγκ , αλλα η ρουτινα του πριν ριξει δεν αντεχεται , κ του Cory Crouze το ιδιο
Ειναι πιστολι ομως , κ μελος της αμερικανικης ομαδας τραπ για το τοκυοO δικός σου ο mein ανοιγοκλείνει το όπλο 2-3φορές..το έχει διαλύσει..
Μειν ρε φιλε , δεν παιζεταιάμα βαριέστε να το δείτε όλο ( σιγά που δεν θα το δείτε ) στο 2,45 ......... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...............
Μειν ρε φιλε , δεν παιζεται
Ποιό εύκολο..εχει ανοίξει η τουφεκιά.προφανώς και έχουμε όλοι δει να σπάνε πιάτο με το όπλο στη μέση.
............. αλλά όχι στα 60 ή 70 μέτρα ρε φούστη μου ................. έλεος με τον τύπο...............
Ναι.Είναι πολύ γερός.Ειναι πιστολι ομως , κ μελος της αμερικανικης ομαδας τραπ για το τοκυο
Ποιό εύκολο..εχει ανοίξει η τουφεκιά.