Απο το 2013 ειχα γραψει αν θυμαμαι καλα για το diffusion με μπρενεκε βολιδαExει δουλεψει κανεις rifled choks σε μονοβολα?
Το εχεις δουλεψει σε αλλα μονοβολα εκτος brenneke?Απο το 2013 ειχα γραψει αν θυμαμαι καλα για το diffusion με μπρενεκε βολιδα
ΟχιΤο εχεις δουλεψει σε αλλα μονοβολα εκτος brenneke?
Σε μονοβολα σκετα τυπου lyman δουλευει?Ποσο μαζευει τις αποκλισεις?Τα rifled πανε πολυ καλα τα μονοβολα που εχουν την ιδια φορα περιστροφης..τα μπρενεκε να πανε καλα γιατι εχουν δεξια περιστροφη και σε carslons που τα εριξα εχουν και εκεινα δεξιοστροφες ραβδωσεις
Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δεν βλεπω το λπγο να μην κανει..επειδη δεν εχει το lyman ραβδωσειε του δινει καποια περιστροφηΣε μονοβολα σκετα τυπου lyman δουλευει?Ποσο μαζευει τις αποκλισεις?
Υπερβολικός εδώ αδερφέ.. Δηλαδή ήταν λαλακες οι παλιοί που τα έφτιαχναν με σταθερό φουλ αν υπήρχε θέμα να χαλασουν η να πάθει κάτι ο χρήστης απλά θα το τονιζαν η δεν θα παρήγαγαν κανες φουλ. Ποιο συγκεκριμένα 2 γνωστοί μου έχουν ρίξει με όπλα με σταθερό φουλ από 10 καράβια μονοβολα ο κάθε ένας κ ούτε έπαθαν κάτι κ μάλιστα αρκετα ήταν κ πολύ ευθυβολα. Εχουν ρίξει ότι κυκλοφορεί κ μέγιστη ευθυβολια βρηξαν στα sauvestre τα saga και τα Lyman.. Αυτά από μένα. Εγώ ρίχνω με 2ρη τζεμινι κ 18,3 αυλό τι λες καλός συνδυασμός;;Με 10 δεκατα συσφιξη σε 18.3 αυλο δηλαδη με 17.3 στομιο , το να ριχνει καποιος βλημα με 18.2 διαμετρο θελει να χαλασει το οπλο του , σε τετοιες κανες μονο δραμια , καλη ανασταση
Πολλα φουλ οπως λες ειναι 8 δεκατα στην ουσια 2 αστερια φιλε Γιαννη , τα sauvestre ειναι μια κατηγορια μονα τους , κ στο φιναλε εσυ πατας την σκανδαληΥπερβολικός εδώ αδερφέ.. Δηλαδή ήταν λαλακες οι παλιοί που τα έφτιαχναν με σταθερό φουλ αν υπήρχε θέμα να χαλασουν η να πάθει κάτι ο χρήστης απλά θα το τονιζαν η δεν θα παρήγαγαν κανες φουλ. Ποιο συγκεκριμένα 2 γνωστοί μου έχουν ρίξει με όπλα με σταθερό φουλ από 10 καράβια μονοβολα ο κάθε ένας κ ούτε έπαθαν κάτι κ μάλιστα αρκετα ήταν κ πολύ ευθυβολα. Εχουν ρίξει ότι κυκλοφορεί κ μέγιστη ευθυβολια βρηξαν στα sauvestre τα saga και τα Lyman.. Αυτά από μένα. Εγώ ρίχνω με 2ρη τζεμινι κ 18,3 αυλό τι λες καλός συνδυασμός;;
Γιαννη το sauvestre το μολυβδινο ριχνεται απο φουλ οπως τα περισσοτερα μολυβδινα μονοβολα αν και δεν προτεινεται..το sauvestre ομως το επιμεταλλωμενο για κανενα λογο με φουλ γιατι θα παει η καννη περιπατοΥπερβολικός εδώ αδερφέ.. Δηλαδή ήταν λαλακες οι παλιοί που τα έφτιαχναν με σταθερό φουλ αν υπήρχε θέμα να χαλασουν η να πάθει κάτι ο χρήστης απλά θα το τονιζαν η δεν θα παρήγαγαν κανες φουλ. Ποιο συγκεκριμένα 2 γνωστοί μου έχουν ρίξει με όπλα με σταθερό φουλ από 10 καράβια μονοβολα ο κάθε ένας κ ούτε έπαθαν κάτι κ μάλιστα αρκετα ήταν κ πολύ ευθυβολα. Εχουν ρίξει ότι κυκλοφορεί κ μέγιστη ευθυβολια βρηξαν στα sauvestre τα saga και τα Lyman.. Αυτά από μένα. Εγώ ρίχνω με 2ρη τζεμινι κ 18,3 αυλό τι λες καλός συνδυασμός;;
Η μία είναι σίγουρα 10/10 την είχε μετρήσει για το άλλο όπλο δεν παίρνω όρκο. Επίσης στην δικιά μου πότε δεν μέτρησα αυλό κ τσοκ πάω με τα αναγραφόμενα, συνήθως είναι σωστά αντε μικρή απόκλιση... Το μονο μονοβολο που δνε θα μπει στο όπλο το δικό μου είναι το ατσάλινο όλα τ άλλα τα ρίχνω ανετότατα πιστεύωΠολλα φουλ οπως λες ειναι 8 δεκατα στην ουσια 2 αστερια φιλε Γιαννη , τα sauvestre ειναι μια κατηγορια μονα τους , κ στο φιναλε εσυ πατας την σκανδαλη
Εγώ πάντως φίλε μου μίλησα με τον εισαγωγέα γιατί ήθελα να παραγγείλω μερικά και μ είπε άνετα ριχνωνται με στενά τσοκ κ μάλιστα θα ναι και ευθυβολα, τώρα τι να σ πω μου είπε ψέματα;;; η ξέχασε να μ πει ότι αυτά δεν ειναξ πρέπον να τα ρίξει κάποιος με στενό τσοκαρισμα.. Αν και θεωρώ όσα μονοβολα έχουν πλαστικό περίβλημα ριχνωνται αφοβα. Ισως κάνω κ λαθος.Γιαννη το sauvestre το μολυβδινο ριχνεται απο φουλ οπως τα περισσοτερα μολυβδινα μονοβολα αν και δεν προτεινεται..το sauvestre ομως το επιμεταλλωμενο για κανενα λογο με φουλ γιατι θα παει η καννη περιπατο
Μαλλον σου ελεγε για τα μολυβδινα..αποκλειεται να σου προτεινε να ριξεις το επιμεταλλωμενο με φουλ εκτος αν του περισσευαν λεφτα να σου παρει καινουριο οπλο..γενικα τα μολυβδινα μονοβολα δεν υπαρχει περιορισμος ηια το τσοκ για εναν και μονο λογο ο μολυβδος συμπιεζεται και μια μικρη ανοχη υπαρχει αλλα σε μονοβολα με μεταλλο ειτε στον πυρηνα τους ή ολοκληρα κανενας κατασκευαστης δεν το προτεινει..στα λεω ολα επειδη εχω ριξει αμετρητα μονοβολα με την παλια μου καραμπινα με καννη με σταθερο φουλ..τα καλυτερα γκρουπ ομως τα εχω παρει με την supersport με 4*Εγώ πάντως φίλε μου μίλησα με τον εισαγωγέα γιατί ήθελα να παραγγείλω μερικά και μ είπε άνετα ριχνωνται με στενά τσοκ κ μάλιστα θα ναι και ευθυβολα, τώρα τι να σ πω μου είπε ψέματα;;; η ξέχασε να μ πει ότι αυτά δεν ειναξ πρέπον να τα ρίξει κάποιος με στενό τσοκαρισμα.. Αν και θεωρώ όσα μονοβολα έχουν πλαστικό περίβλημα ριχνωνται αφοβα. Ισως κάνω κ λαθος.
Ποια ρίχνεις εσύ φίλε μου με φουλ;Να πω κ εγω οτι ο πατερας μου παντα με φουλ τσοκ σταθερο κυνηγουσε γουρουνια κ εριχνε μονοβολα remington και brenneke....ποτε καποιο οπλο δεν επαθε κατι....και εγω με το δικο μου εχω ριξει κοντα στα 100 σε δοκιμες κ στο κυνηγι χωρις θεμα....μιλαω για μονοβολα που προτεινει ο κατασκευαστης οτι ριχνονται απο φουλ.....
Και η ddupleks με τα μόνολιτ κ χεξολιτ λέει πως ριχνωνται άνετα κ από φουλ κι ας είναι ατσάλινα λόγω μικρής διαμέτρου 17 χιλιοστά αν δεν κάνω λάθος. Κάτσε αν βρω φώτο από την επικοινωνια μας θα τη βάλω να δειςΜαλλον σου ελεγε για τα μολυβδινα..αποκλειεται να σου προτεινε να ριξεις το επιμεταλλωμενο με φουλ εκτος αν του περισσευαν λεφτα να σου παρει καινουριο οπλο..γενικα τα μολυβδινα μονοβολα δεν υπαρχει περιορισμος ηια το τσοκ για εναν και μονο λογο ο μολυβδος συμπιεζεται και μια μικρη ανοχη υπαρχει αλλα σε μονοβολα με μεταλλο ειτε στον πυρηνα τους ή ολοκληρα κανενας κατασκευαστης δεν το προτεινει..στα λεω ολα επειδη εχω ριξει αμετρητα μονοβολα με την παλια μου καραμπινα με καννη με σταθερο φουλ..τα καλυτερα γκρουπ ομως τα εχω παρει με την supersport με 4*