Καλημερα Γιαννη! Ευχαριστω για την απαντηση!Τις sp πιο πριν που τις χρησιμοποιουσαν?Υπάρχει η 410/3 που δεν υπάρχει στο εμπόριο.
Στα 56 mithos έχουν την 2 νομίζω
Η SP2;;; τώρα η SP8 στα δραμια της NSI δίνουν ρέστα
Καλημερα Γιαννη! Ευχαριστω για την απαντηση!Τις sp πιο πριν που τις χρησιμοποιουσαν?Υπάρχει η 410/3 που δεν υπάρχει στο εμπόριο.
Στα 56 mithos έχουν την 2 νομίζω
Η SP2;;; τώρα η SP8 στα δραμια της NSI δίνουν ρέστα
Καλημερα Γιαννη! Ευχαριστω για την απαντηση!Τις sp πιο πριν που τις χρησιμοποιουσαν?
Λευτέρη αν εννοείς τις Μ410 και Sp δεν νομίζω, αφού δεν έχουν καμία σχέση, ούτε μορφολογικά, ούτε σε σύσταση.Γιατί υποψιάζομαι ότι η B&P χρησιμοποιεί τις Vectan και απλά τις μετονομάζει;
Γιαννη θημασε το 10βολο την NSI με SP8 τη ταχυτητα εβγαλε.......Θα της κρεμουσαν κουδούνια. Δεν πιστεύω με το ονομα που έχει αφού κ η ίδια φτιάξει πυρητηδες να καταφύγει σε τέτοια λύση
450m/s, το 8βολο 12/0 ήταν που απογειώθηκε όμωςΓιαννη θημασε το 10βολο την NSI με SP8 τη ταχυτητα εβγαλε.......
Και πες και στα παιδια τη εβγαλε το δικο μας 10βολο με 11/0 αλλα με δικια μας sp8...
Το δικό μας 10βολο 11/0 εβγαλε 450. Της nsi είναι 440450m/s της nsi;
Μπραβο παιδες!!! Απο συγκεντρωση πως πηγε?Το δικό μας 10βολο 11/0 εβγαλε 450. Της nsi είναι 440
450..... και 477 με την mossy....450m/s, το 8βολο 12/0 ήταν που απογειώθηκε όμως
View attachment 15103Παλι αλλαγή αυτή η noblesport στο κάλυκα της.. Τώρα πλέον δεν αναγράφει πίσω στο κάλυκα ούτε και τη φιρμα της που ήταν σήμα κατετεθεν,επίσης κ το κλείσιμο στα 12βολα... Ελπίζω σύντομα κ στα 10βολα γιατί το κλείσιμο τους είναι οικτρο κ φεύγει όλο το μπαφερ. Στα 12βολα Ελπίζω να μην άλλαξαν κ εσωτερικά τίποτα, καμιά πυρίτιδα γιατί κούρασαν με τις αλλαγές. Τα φώτα σας σε όποιον δοκίμασε τα νέα κι αν έχουν αλλάξει κάτι. View attachment 15104
Καλησπέρα φίλε μου. Σάμπως είχα σφάξει απ τα παλιά για να χω σύγκριση;;; τα παλιά ήταν εξαίρετα με τρομερά αποτελέσματα τόσο σε ταχύτητα όσο και σε συγκέντρωση κ διάτρηση.. Βέβαια δεν μου κάθεται καλά που δεν γράφει πίσω nobelsport όπως σε όλα τα φυσίγγια της αλλά θα ρηξω σε στόχο με την πρώτη ευκαιρία κ θα βγάλω ασφαλή συμπεράσματαΑξιζει τον κοπο να σφαξεις ενα....να δεις τι εχει μεσα και πως ειναι στημενο....ωστε να ξερεις τι βαζεις μεσα
στο οπλο σου.
Κόψε εσύ κ εδώ είμαστε να σου πούμε αν άλλαξε.View attachment 15103Παλι αλλαγή αυτή η noblesport στο κάλυκα της.. Τώρα πλέον δεν αναγράφει πίσω στο κάλυκα ούτε και τη φιρμα της που ήταν σήμα κατετεθεν,επίσης κ το κλείσιμο στα 12βολα... Ελπίζω σύντομα κ στα 10βολα γιατί το κλείσιμο τους είναι οικτρο κ φεύγει όλο το μπαφερ. Στα 12βολα Ελπίζω να μην άλλαξαν κ εσωτερικά τίποτα, καμιά πυρίτιδα γιατί κούρασαν με τις αλλαγές. Τα φώτα σας σε όποιον δοκίμασε τα νέα κι αν έχουν αλλάξει κάτι. View attachment 15104
Τι να πω γιαυτα τα φυσιγγια....απο τεκνα και γκρι καλυκα πηγαμε σε sp ασπρο καλυκα κλπ.......Τωρα αυτος ο καλυκας....ποιας εταιρειας ειναι??View attachment 15103Παλι αλλαγή αυτή η noblesport στο κάλυκα της.. Τώρα πλέον δεν αναγράφει πίσω στο κάλυκα ούτε και τη φιρμα της που ήταν σήμα κατετεθεν,επίσης κ το κλείσιμο στα 12βολα... Ελπίζω σύντομα κ στα 10βολα γιατί το κλείσιμο τους είναι οικτρο κ φεύγει όλο το μπαφερ. Στα 12βολα Ελπίζω να μην άλλαξαν κ εσωτερικά τίποτα, καμιά πυρίτιδα γιατί κούρασαν με τις αλλαγές. Τα φώτα σας σε όποιον δοκίμασε τα νέα κι αν έχουν αλλάξει κάτι. View attachment 15104
Cheddite πρεπει να ναι (απο οτι φαινεται συνχωνευθηκαν σαν εταιρειες) και βγαζει τετοιους καλυκες με αυτη τη σταμπα .Τι να πω γιαυτα τα φυσιγγια....απο τεκνα και γκρι καλυκα πηγαμε σε sp ασπρο καλυκα κλπ.......Τωρα αυτος ο καλυκας....ποιας εταιρειας ειναι??