Κορυφή μέχρι τα 25 το πολυ 30 μέτρα.. Από κει και περα μονοβολο.. Για να μη ταλαιπωρουμαστε να ψάχνουμε τραυματισμένα και κυρίως να μη ταλαιπωρουμε τα ζώα..
Θα έβαζα λίγα ακόμα μέτρα αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.Κορυφή μέχρι τα 25 το πολυ 30 μέτρα.. Από κει και περα μονοβολο.. Για να μη ταλαιπωρουμαστε να ψάχνουμε τραυματισμένα και κυρίως να μη ταλαιπωρουμε τα ζώα..
Αυτή η lambro παντου καλή ειναι τελικά..Θα έβαζα λίγα ακόμα μέτρα αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
Ωραίος !!!
Να πάρουμε όμως όλοι και 1 κουτί από αυτά και να ρίξουμε σε τενεκέδες από 30-70μ.
Καλό θα μας κάνει ...
Πάντα προσοχή στην κατάληξη των σφαιριδίων, μονόβολων.
Καλά κυνήγια με ασφάλεια.
View attachment 30079
13€ τα 25 για τενεκέδες.Αυτή η lambro παντου καλή ειναι τελικά..
Και παιζουμε και ΔΕΝ παιζουμε αχαχαχαχαψαψα13€ τα 25 για τενεκέδες.
Κοίτα όμως τα μελαχρινά χαμηλά στην φωτό
Το λέμε τόσες φορές. Τα ρεμινγκτον σε συγκέντρωση είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Όχι τα καλύτερα αλλά από τα καλύτερα το τονίζω... Στη διάτρηση όμως είναι από τα χειρότερα το τονίζω από τα χειρότερα όχι τα χειρότερα..
Έχεις καθόλου εμπειρία από αυτά τα 8βολα 00 Βασίλη;Κοίτα όμως τα μελαχρινά χαμηλά στην φωτό
Να μάθουμε καράτε;Για να μη τα βγάζουμε όπως οι Άγγλοι...
Με τι φυσίγγι ερηξες εδώ αδερφέ;
Δεν έχω δοκιμάσει, δεν έχω σφάξει και δεν έχω ρίξει κανένα.Έχεις καθόλου εμπειρία από αυτά τα 8βολα 00 Βασίλη;
(δεν είναι made in usa, έτσι δεν είναι?)
Απεμπλουτισμένο ουράνιο ;
Μακριά. Μικρές μπίλιες σχετικά αργό και κακή κατανομή. Εκ Ιταλίας γουιντζεστερ είναι.Δεν έχω δοκιμάσει, δεν έχω σφάξει και δεν έχω ρίξει κανένα.
Μην σε πάρω στον λαιμό μου.
Τα πήραν οι άλλοι γιατί ήταν φθηνά και πήρα και εγώ 1 κουτί για δοκιμή.
Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Αν έχει δοκιμάσει - σφάξει κανένας ας μας ενημερώσει
View attachment 30087View attachment 30088
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω όταν με αυτά έχω ρίξει πολλά θηράματα ..Και μερικά ήταν 150+ .. Κ δεν έβγαλαν κ άχνα..Το λέμε τόσες φορές. Τα ρεμινγκτον σε συγκέντρωση είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Όχι τα καλύτερα αλλά από τα καλύτερα το τονίζω... Στη διάτρηση όμως είναι από τα χειρότερα το τονίζω από τα χειρότερα όχι τα χειρότερα..
Ορείχαλκος.Απεμπλουτισμένο ουράνιο ;
Αυτα Βασιλη θα ηταν ενδιαφερον να τα σφαξουμε αν και πιστευω οτι θα εχουν Ευρωπαικα υλικα....Δεν έχω δοκιμάσει, δεν έχω σφάξει και δεν έχω ρίξει κανένα.
Μην σε πάρω στον λαιμό μου.
Τα πήραν οι άλλοι γιατί ήταν φθηνά και πήρα και εγώ 1 κουτί για δοκιμή.
Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω.
Αν έχει δοκιμάσει - σφάξει κανένας ας μας ενημερώσει
View attachment 30087View attachment 30088
Αυτό το μόνοβολο υπάρχει σε διαμέτρημα 20?
Προσοχή στους εξοστρακισμούς !!!Ορείχαλκος.