Prowler®
Banned
εμ όταν λέω να βρει κόκκαλο, τουγουρουνιού εννοώ όχι της θειάς της μπιρμπίλως!Ξέχασες κάτι βασικό.
Το βλήμα πρέπει να βρει το γουρούνι
εμ όταν λέω να βρει κόκκαλο, τουγουρουνιού εννοώ όχι της θειάς της μπιρμπίλως!Ξέχασες κάτι βασικό.
Το βλήμα πρέπει να βρει το γουρούνι
όλα τα δράμια που φέρουν την ένδειξη Buck προορίζονται για αμερικάνικα ελαφοειδή γι αυτό λέγονται Buck = αρσενικό ελάφι.Έχω ερώτηση. Θεωρητικά τα 27 βολα για τι κυνήγια είναι; Είχα πάρει μερικά του Κύργια και ντουφεκισα ένα πλυντήριο ρούχων παλιό περίπου στα 30 μέτρα ( δεν θυμάμαι ακριβώς) και δεν το είχαν τρυπήσει. Ντουφέκια στο πλάι στη λαμαρίνα.
Μάριε σε ευχαριστώ για την απάντηση είσαι πολύ κατατοπιστικός. Λογικά ένα αμερικανικό 27 Βόλο με μπαφερ θα είχε καλύτερα αποτελέσματα από αυτό που έριξα εγώ.όλα τα δράμια που φέρουν την ένδειξη Buck προορίζονται για αμερικάνικα ελαφοειδή γι αυτό λέγονται Buck = αρσενικό ελάφι.
Κυρίως για λευκόουρο ελάφι που είναι λίγο μεγαλύτερο από το ζαρκάδι
Στην Ελλάδα ήταν το λυκοφύσιγγο ΟΤΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ, από επιτρεπόμενα τα δουλεύουν στα χηνάρια πλην όμως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ
Δυστυχώς, τη σήμερον ημέρα έχουν σκαρτέψει τα πάντα! Τέτοια πλυντήρια δε βρίσκεις πια...Έχω ερώτηση. Θεωρητικά τα 27 βολα για τι κυνήγια είναι; Είχα πάρει μερικά του Κύργια και ντουφεκισα ένα πλυντήριο ρούχων παλιό περίπου στα 30 μέτρα ( δεν θυμάμαι ακριβώς) και δεν το είχαν τρυπήσει. Ντουφέκια στο πλάι στη λαμαρίνα.
Μετά το ντουφεκισα με Λάμπρο brenneke magnum. Το πέρασε σαν βούτυρο και έφυγε σφυρίζοντας όπως στα western χαχαχαΔυστυχώς, τη σήμερον ημέρα έχουν σκαρτέψει τα πάντα! Τέτοια πλυντήρια δε βρίσκεις πια...
Κ κάπου εκεί κοντά ίσως υπήρχε κ ένας Κλιντ που πυροβολούσε το αεράκι αλονγκ ελαι Γουάλας εντ ειντζελα'ι'Μετά το ντουφεκισα με Λάμπρο brenneke magnum. Το πέρασε σαν βούτυρο και έφυγε σφυρίζοντας όπως στα western χαχαχα
ειναι ιδανικο και μαλιστα με πολυ μεγαλη καταναλωση στην Ελλαδα. Εχετε δει να λειπει απο κανενα μαγαζι, και μαλιστα σε καποια ειναι γερη ντανα στο ραφιΓια "κατσικια" με μακρυ λαιμο
Μάζευε και ας είναι και ρώγες.Φασούλι φασούλι...View attachment 48928
Κάτι κάναμε και σήμερα. Μεγάλες προσδοκίες ε ; Χαχαχαχαχα
Δεν θα αφήσεις αλεπου για αλεπουView attachment 48928
Για θηράματα ή για σκοποβολή ?Καλησπερα συναδελφοι!!! Κανα καλο επωνυμο μονοβολακι με πιεσεις ΜΕΧΡΙ 740 bar υπαρχει???
Για θηραματα!!!Για θηράματα ή για σκοποβολή ?
Α εσύ οργανώνεσαιεγώ μόνο για παπί κ μπεκάτσα γμτ έχωθα ρίχνω μόνο σε όσους κάνουν την παπιάView attachment 48928
Είμαι αγχώδης τύπος Τζων, όταν βλέπω το κασονι άδειο αγχονομαι. Για λόγους υγείας τα παίρνωΑ εσύ οργανώνεσαιεγώ μόνο για παπί κ μπεκάτσα γμτ έχωθα ρίχνω μόνο σε όσους κάνουν την παπιά
View attachment 48928
Ευχαριστώ πολύ κύριε Νίκο! Υγεία να έχουμε όλοι ( και πολλά φυσίγγια) χαχαχαχαΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ Κωστη μου!!!
Καλοριχτα .....Δωσε πόνο φιλε !!!!