θωμα!!!λαρωσε θωμα!παρε αμερικανικα η nsi να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.Καμία γνώμη για αυτά εδώ
View attachment 71903
θωμα!!!λαρωσε θωμα!παρε αμερικανικα η nsi να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.Καμία γνώμη για αυτά εδώ
View attachment 71903
Γτ δεν είναι καλά ?θωμα!!!λαρωσε θωμα!παρε αμερικανικα η nsi να εχεις το κεφαλι σου υσηχο.
Τα δουλευανε καποια ατομα στην παρεα μας! Ειχανε παρει γουρουνια και μαλιστα ενα παιδι σε μακρινη αποσταση ενα μεγαλο καπρι με μια τουφεκια! Ταπεινη μου αποψη να δοκιμαζουμε τα φυσιγγια με τα οπλα μας! Με beretta A300 ('75) & με A390* πηγαινανε σφιχτα!Καμία γνώμη για αυτά εδώ
View attachment 71903
με 390 ταχυτητα που αμφιβαλω αν βγαζει και τοσα εγω στο γουρουνι δεν θα εκανα δοκιμες.Γτ δεν είναι καλά ?
μονο μονοβολο απο την b&pΓτ δεν είναι καλά ?
Τι δουλεύετε εσεις συνήθως ??Τα δουλευανε καποια ατομα στην παρεα μας! Ειχανε παρει γουρουνια και μαλιστα ενα παιδι σε μακρινη αποσταση ενα μεγαλο καπρι με μια τουφεκια! Ταπεινη μου αποψη να δοκιμαζουμε τα φυσιγγια με τα οπλα μας! Με beretta A300 ('75) & με A390* πηγαινανε σφιχτα!
Εγω οταν εριχνα εμπορικα εβαζα remington 10βολο και winchester μαυρο 12βολο και 10βολο αλλα πλεον με 20€ την 5αδα δεν θα τα αγοραζα! στην παρεα ριχνουν remington, winchester, b&p, nobel ..Τι δουλεύετε εσεις συνήθως ??
Κανένα φθηνό και καλό υπάρχει η πρώτη χουν ξεφύγει όλα??Εγω οταν εριχνα εμπορικα εβαζα remington 10βολο και winchester μαυρο 12βολο και 10βολο αλλα πλεον με 20€ την 5αδα δεν θα τα αγοραζα! στην παρεα ριχνουν remington, winchester, b&p, nobel ..
Της B&P τα 12βολα που προανεφερες, επισης τα 9βολα της ιδιας εταιρειας και τα 9βολα lambro!! Να πω και την ταπεινη μου αποψη να εχουμε αντιληψη της αποστασης που ριχνουμε!Κανένα φθηνό και καλό υπάρχει η πρώτη χουν ξεφύγει όλα??
ΣωστάΤης B&P τα 12βολα που προανεφερες, επισης τα 9βολα της ιδιας εταιρειας και τα 9βολα lambro!! Να πω και την ταπεινη μου αποψη να εχουμε αντιληψη της αποστασης που ριχνουμε!
Hoghammer 8p, Winchester 10p, NSI 10p (από τα καλά) και διάφορα άλλα ...Τι δουλεύετε εσεις συνήθως ??
Θέλεις να κυνηγήσεις εντατικά γουρούνια η ψάχνεις για να τα έχεις πάνω σου για καλό και για κακό?Του Κύργια τι λένε τα δράμια τα δοκίμασε κάνεις να μας πει εντυπώσεις και αν ναι πια αξιζουν??
Το δεύτερο Βρισκουμε πολλά κάθε πρωί πηγαίνοντας στο κυνηγιΘέλεις να κυνηγήσεις εντατικά γουρούνια η ψάχνεις για να τα έχεις πάνω σου για καλό και για κακό?
Τότε καλύτερα πάρε μονοβολα.Το δεύτερο Βρισκουμε πολλά κάθε πρωί πηγαίνοντας στο κυνηγι
Ολλα τα μονοβολα που ειναι σκετο μολυβι μπορεις να τα ριξεις με φουλ τσοκ παρε του γκαλαντι η τα μπρενεκε τα 32 αρια και οταν τα εχεις θα σε πουμε και σετ απΟμάδα καλησπερα, υπάρχει κάποιο σετ απ για μονοβολο το οποίο θα μπορώ να το ρίξω με φουλ 17,2 mm;;
Κάπου πήρε το μάτι μου κάποια μονοβολα με σφαιρικό σχήμα που έχουν περίπου αυτή την διάμετρο.
Διαθέσιμες πυρίτιδες mg2, m92s, mbx32, τέκνα.
Σας ευχαριστώ.
Όλα ανέβηκαν από πέρσι και θα ανέβουν και άλλο, οπότε πάρε από τώρα.Καλημέρα. Τα συγκεκριμένα δράμια έχει κανείς υπόψιν του γιατί ανέβηκαν τόσο πολύ σε κόστος; 18€+ τα βρίσκω παντού.
View attachment 73108