Στο πρώτο 6βολο του πίνακα, δινει μια V2,5=535 m/sec με ρέλι. Όπως επίσης και στο παρακάτω 6βολο με bior 14, δίνει V2,5=540 m/sec, με αστέρι όμως.
Αυτά που γράφει.Βασιλη , τα εριξες και τα δοκιμασες ??? ή αναφερεις αυτα που γραφει στην συσκευασια του φιλε???
Γύρω στα 20ε τα 10 θα έχουν.Τα Καινούρια μάλλον.
'Όχι Νίκο. Αυτά που γράφει αναφέρω, γιατί μου έκαναν εντύπωση.Βασιλη , τα εριξες και τα δοκιμασες ??? ή αναφερεις αυτα που γραφει στην συσκευασια του φιλε???
Μακάρι να τα αξίζουν.Γύρω στα 20ε τα 10 θα έχουν.
Δεν βγήκαν ακόμαΒασιλη , τα εριξες και τα δοκιμασες ??? ή αναφερεις αυτα που γραφει στην συσκευασια του φιλε???
'Όχι Νίκο. Αυτά που γράφει αναφέρω, γιατί μου έκαναν εντύπωση.
τα 6 βολια 12/0 ειναι 26 γρ Νικο +2 πες το μπαφερ πας στα 28!! εγω αυτο που φτιαχνω με ς4 εχει 470-480 μ/δ αυτος εχει και βλητικο σταθμο !!!Βασιλη 6 βολια 12/0 ειναι 28 γραμμαρια + το μπαφερ 2 = 30 γραμμαρια...
Το μονοβολο το 28ρι ξερεις ποση πυριτιδα S4 θελει για να βγαλει V1,5-500m/s ??
Θελει αρκετή.....Αυτο λεω μονο....
Μακαρι και ευχομαι να ειναι οπως τα λεει...αλλα αυτο V2,5-540m/s κραταω μικρο ''καλαθι΄΄΄μεχρι να
το δω φιλε !!!
οπως ειπα και πιο πανω Λευτερη αυτος εχει βλητικο σταθμο θα μπορουσε να βγαλει οτι θελει !!!Τα 6βολα 12/0 έχουν βάρος 26 γραμμάρια, αλλά τα 540 μ/δ που αναγράφονται στο κουτί μου φαίνονται πάρα πολλά, ίσως κάποιος να μετρήσει ταχύτητα και το συζητάμε.
Πως κανεις ετσι ρε μαστορα τα δικα σου μπορει να ειναι πιο βαρια !!!Κανονισε...να με μουρλανεις...6 βολια 12/0
View attachment 76264
Τωρα οσο για την ταχυτητα...το ξανα λεω....εγω κραταω μικρο ''καλαθι''....!!!
Πως κανεις ετσι ρε μαστορα τα δικα σου μπορει να ειναι πιο βαρια !!!
δεν ειναι γιαυτο Νικο για την δικια μου μα@@@@α ηταν !!!Βρε ειναι ο τροπος που γραφω αυτος....Ακομα δεν με εμαθες ??
Δεν ''θυμωσα'' βρε φιλε !!
9,1 ειναι τα 12/0 Λευτερη τα επιχαλκομενα απο τον κενταυρο!!Νίκο 9,1 χιλιοστά είναι ή 9,5 ;
540 μ/δ με 6βολα 9,1 χιλιοστών σε 70αρη καλυκα είναι εφικτά αν καιΤα Καινούρια μάλλον.