Το καλύτερο θερμόμετρο το παγωτό.Δηλαδη αν βαλεις ενα παγωτο μεσα μετα απο 5 ωρες αν πας να το φας θα ειναι μαλακο
Στους -18 κ κάτω είναι σκληρό.
(Τέλεια θερμοκρασία συντήρησης κατεψυγμένων).
Στους -16 είναι θερμοκρασία σερβιρίσματος( μαλακό) πχ τα χύμα στις βιτρίνες.
Αρα έχεις πρόβλημα.
Το πιθανότερο είναι πάγος που δρα σαν μονωτικό.
Αν κάνεις την διαδικασία που σου είπε ο συνάδελφος κ στρώσει έχει καλώς.
Αν το ξανακάνει σε 15 -20 μέρες κάτι φταίει στο συστημα της απόψυξης.
Φτιαχνεται.
Αν δεν είναι πάγος ίσως έχει απώλεια φρέον.
Δεν το θέλουμε αυτό..
Αλλη περίπτωση είναι βλσβη αισθητηρίου.
Αλλη περίπτωση αν είναι ο ανεμιστήρας του κοντένσερ να υπολειτουργεί εως κ καθόλου.
Πρέπει να το δεί τεχνικός όπως κ νάχει.
Αύριο θα πάρω κ την γνώμη ενός συναδέλφου που είναι εξουσιοδοτημένος της Lg μπάς κ του πέσουμε πάνω στην βλάβη.
Πές μ το μοντέλο να τον πάρω κάποια στιγμή.
Να βοηθήσω όσο μπορώ έτσι επειδή αγαπάμε Κύπρο.
Last edited: