Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Το like το πατας αμα σου αρεσει μια δημοσιευση.
ειναι σαν το φατσοβιβλιο που κ γω δεν εχω.
λειτουργει με τον ιδιο τρόπο.
Τα εικονιδια ουτε γω τα χεησιμοποιω σε ποικιλία γιατι πολλα δεν τα ξερω.
οι γελαστες φατσες ομως δειχνουν γελιο κ αστείο. .αυτες βαζω εγω
Ευχαριστώ για την απάντηση! Να σκεφτείς δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με FACEBOOCK και τέτοια και μη νομίζεται οτι ζώ σε σπηλιά στο βουνο (αν και τώρα που το σκέφτομαι μια χαρά θα ήταν κυνήγι όλη μέρα .hunter.) αλλά πάντα μου άρεσαν οι διαπροσωπικές σχέσεις.

Εχω μια ερώτηση και μια απορία ρε παιδιά!
1. Στο προφίλ μου κατα λάθος, εγραψα το ονομα ΩΡΙΟΝΑΣ με όμικρον αντί με 2 ωμέγα που είναι το σωστό, δηλ. ΩΡΙΩΝΑΣ, μπορώ να το διορθώσω?
2. Αν στην μπάρα στο MOZILLA γράψω ΩΡΙΟΝΑΣ εμψανίζεται ανάμεσα στις άλλες επιλογές και το προφίλ μου εδω μέσα και οι συζητήσεις αυτό έτσι πρέπει να είναι? Γιατί νόμιζα οτι οι συζητήσεις μας είναι μόνο στο Φορουμ εμφανής

1. Στο προφίλ μου κατα λάθος, εγραψα το ονομα ΩΡΙΟΝΑΣ με όμικρον αντί με 2 ωμέγα που είναι το σωστό, δηλ. ΩΡΙΩΝΑΣ, μπορώ να το διορθώσω?
Το διορθώσαμε είσαι έτοιμος:)
Αν στην μπάρα στο MOZILLA γράψω ΩΡΙΟΝΑΣ εμψανίζεται ανάμεσα στις άλλες επιλογές και το προφίλ μου εδω μέσα και οι συζητήσεις αυτό έτσι πρέπει να είναι? Γιατί νόμιζα οτι οι συζητήσεις μας είναι μόνο στο Φορουμ εμφανής
Το φόρουμ μας καθημερινά το επισκέπτονται οι αυτόματοι μηχανισμοί της google τα λεγόμενα "google spiders" τα οποία δημιουργούν αυτόματα μια βάση δεδομένων, σαν ευρετήριο δηλαδή , προκειμένου να είναι πιο εύκολο στους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν αναζήτηση με βάση μια πρόταση ή μια σύνθετη λέξη ή ένα όνομα.
To HunterlLife.gr είναι "δημόσιο" οπότε είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται link στην αναζήτηση του google ή σε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης , τα οποία παραπέμπουν σε συζήτηση κάποιας ενότητας του φόρουμ .

Last edited:
Το διορθώσαμε είσαι έτοιμος:)

Το φόρουμ μας καθημερινά το επισκέπτονται οι αυτόματοι μηχανισμοί της google τα λεγόμενα "google spiders" τα οποία δημιουργούν αυτόματα μια βάση δεδομένων, σαν ευρετήριο δηλαδή , προκειμένου να είναι πιο εύκολο στους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν αναζήτηση με βάση μια πρόταση ή μια σύνθετη λέξη ή ένα όνομα.
To HunterlLife.gr είναι "δημόσιο" οπότε είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται link στην αναζήτηση του google ή σε κάποιο άλλη μηχανή αναζήτησης , τα οποία παραπέμπουν σε συζήτηση του φόρουμ μας.
Οκ! Ευχαριστώ απλά ρωτάω για να μαθαίνω κιόλας.

Απενεργοποιήθηκε η επιλογή "ανέβασμα αρχείου" κάτω από τον κειμενογράφο. Παρακαλούμε για το ανέβασμα φωτογραφιών να ακολουθείτε την προτεινόμενη διαδικασία που μπορείτε να διαβάσετε εδώ
http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/
Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια.

Μήπως θα βόλευε αν όλοι βάζαμε καπου να φαίνεται το όνομά μας. Καταλαβαίνω την έννοια του username αλλά κάπου στην υπογραφή μας θα ήταν καλό να το είχαν όλα τα μέλη. Έτσι κι αλλιώς με τα ονόματά μας μιλάμε όλοι.
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να βάζουμε κάποια ερωτήματα και να γίνονται ψηφοφορίες...Νομίζω το είχα δει αυτό κάπου αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν εδώ ή καπου αλλού...

Η χρησιμοποίηση του ονόματος πράγματι βολεύει πολύ αλλά είναι στην κρίση του χρήστη αν θέλει να το δημοσιοποιήσει ή όχι, έστω και το μικρό του. Όσον αφορά τα λεγόμενα polls, η δημιουργία τους είναι εφικτή από την πρώτη στιγμή που το forum βγήκε στον αέρα. Απλά δεν έχει τύχει κάποιος χρήστης ακόμα να δημιουργήσει κάποια ψηφοφορία. Όποιος θέλει μπορεί να το κάνει δημιουργώντας κάποιο νέο thread και να επιλέξει την δημιουργία poll.

Καλημέρα
όταν μπαίνω στην ιστοσελίδα από το κινητό μου
εμφανίζει μόνο το backround και όχι τα θέματα και τις ενότητες που υπάρχουν.
Σε άλλες ιστοσελίδες μπαίνω και ανοίγουν κανονικά.
Μπορείτε να το δείτε αν είναι δικό σας το θέμα αλλιώς πρέπει να ψαχτώ εγώ.

Ποσταρω απο κινητο , ολα λειτουργουν κανονικα.
Δοκίμασα απο τρείς διαφορετικους browser και δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα

Καλημέρα
όταν μπαίνω στην ιστοσελίδα από το κινητό μου
εμφανίζει μόνο το backround και όχι τα θέματα και τις ενότητες που υπάρχουν.
Σε άλλες ιστοσελίδες μπαίνω και ανοίγουν κανονικά.
Μπορείτε να το δείτε αν είναι δικό σας το θέμα αλλιώς πρέπει να ψαχτώ εγώ.

Δοκίμασε να πας πατώντας επάνω στην επιλογή "Go to...". Θα σου ανοίξει menu και μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ¨ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ" ή "FORUMS" ή "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ".

Δοκίμασε να πας πατώντας επάνω στην επιλογή "Go to...". Θα σου ανοίξει menu και μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ¨ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ" ή "FORUMS" ή "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ".
Η αρχική, το ποιοι είμαστε και η επικοινωνία ανοίγουν κανονικά. Έστειλα και μνμ μάλιστα.
Μόνο το forum δεν ανοίγει.
Αφού ανοίγει σε άλλους μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα οπότε θα το
δώσω σ' έναν που το κατέχει να μου το περιποιηθεί...

Η αρχική, το ποιοι είμαστε και η επικοινωνία ανοίγουν κανονικά. Έστειλα και μνμ μάλιστα.
Μόνο το forum δεν ανοίγει.
Αφού ανοίγει σε άλλους μάλλον εγώ έχω το πρόβλημα οπότε θα το
δώσω σ' έναν που το κατέχει να μου το περιποιηθεί...

Σε ποιον browser ανοίγεις το site;

μέσω του browser που έχει το κινητό
είναι η έκδοση 4.3 eng. android.
Θα το σκαλίσουμε αύριο στην δουλεία
και ίσως καταφέρω να στείλω από εκεί μνμ.
Σ' ευχαριστώ που ασχολήθηκες.

Back