Ερωτήσεις - Απορίες - Τεχνικά θέματα

Θελω να ανεβασω μια φωτογραφια κ μου βγαζει το εξης μυνημα file size limit exceeded!Τι κανω λαθος?ευχαριστω!
Ίσως χρειάζεται να επιλέγεις μικρότερη ανάλυση.
Δοκίμασε 600 χ800. Ή οθόνη 15 ιντσών.

Καλημέρα φιλε Διονυση!Ναι κατά γραμμα αλλα μονο μια συγκεκριμενη φωτο τωρα διαπιστωσα ότι δεν μου ανεβαζει σε ολες τις άλλες δεν ειχα πρόβλημα!!

Ναι κατά γραμμα αλλα μονο μια συγκεκριμενη φωτο τωρα διαπιστωσα ότι δεν μου ανεβαζει
Μήπως είναι σε format που δεν υποστηρίζει ο server? Αν είναι στο ίδιο format με τις άλλες που ανέβασες, περίμενε λίγο και θα στην ανεβάσει. Αν επιμένει να μην στην ανεβάζει, μετέφερε την σε κάποιο φάκελο στον σκληρό του υπολογιστή και θα στην ανεβάσει.

Παιδιά τσεκάρετε λίγο το ίνμποξ του διαχειριστικού λογαριασμού...
Ευχαριστώ...
Βασίλη ευχαριστώ,
Επικοινώνησα με τον Χρήστο , θα περιμένουμε να βρει σύνδεση να δούμε τι θα κάνουμε.

• Like
Reactions: DrV
παιδια σιγουρα το εχεται ξαναγραψει..... αλλα πως γινεται να μην μου ερχονται EMAIL ....το εχω ξετσεκαρει απο τις ρυθμισεις αλλα παλι ερχονται μαλλον κατι δεν κανω καλα

Κύριοι έχω μια πρόταση να κάνω την οποία θεωρώ ως δύσκολο να υλοποιηθεί αλλά θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμη. Λοιπόν εγώ το φορουμ το χρησιμοποιώ ως εξής: Πατάω στο νέες δημοσιεύσεις και μου βγάζει μια λίστα με όλα τα θέματα που έχουν νέες δημοσιεύσεις. Πατώντας σε κάθε ένα από αυτά ανοίγει νέο Tab και μου δείχνει την πρώτη αδιάβαστη δημοσίευση. Αυτό που ρωτάω λοιπόν είναι αν μπορεί να προστεθεί ένα κουμπί το οποίο να μου ανοίγει σε πολλά Tabs όλα τα θέματα αυτά.

Ευχαριστώ.

παιδια σιγουρα το εχεται ξαναγραψει..... αλλα πως γινεται να μην μου ερχονται EMAIL ....το εχω ξετσεκαρει απο τις ρυθμισεις αλλα παλι ερχονται μαλλον κατι δεν κανω καλα
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο δικό μου το email.
Κάντε κάτι και για την πάρτη μου...:)

Κύριοι έχω μια πρόταση να κάνω την οποία θεωρώ ως δύσκολο να υλοποιηθεί αλλά θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμη. Λοιπόν εγώ το φορουμ το χρησιμοποιώ ως εξής: Πατάω στο νέες δημοσιεύσεις και μου βγάζει μια λίστα με όλα τα θέματα που έχουν νέες δημοσιεύσεις. Πατώντας σε κάθε ένα από αυτά ανοίγει νέο Tab και μου δείχνει την πρώτη αδιάβαστη δημοσίευση. Αυτό που ρωτάω λοιπόν είναι αν μπορεί να προστεθεί ένα κουμπί το οποίο να μου ανοίγει σε πολλά Tabs όλα τα θέματα αυτά.

Ευχαριστώ.
Μάνο αν καταλαβαίνω καλά, ζητάς να έχεις την κεντρική σελίδα του forum ανοιχτή και για κάθε νέα δημοσίευση που πατάς να σου ανοίγει ένα νέο παράθυρο ο browser?

Γιώργο θέλω αντί να να πατάω κάθε θέμα χωριστά και να μου το ανοίγει σε νέο tab, να πατάω ένα ειδικό κουμπάκι και να μου ανοίγει ταυτόχρονα όλα τα θέματα με νέες δημοσιεύσεις...Μου είπε και ο Διονύσης ότι σας μπέρδεψα λίγο με τον τρόπο που το έγραψα.

Το θεωρω πολυ δυσκολο αλλα θα γινεται! Θα σας δείξω με την πρωτη ευκαιρία ακριβώς τι λεω και γα ψάξω να βρω τον τροπο

Αν εννοείς να ανοίγουν όλα τα new posts ταυτόγχρονα με νέες σελίδες στο navigation bar, δεν γίνεται. Να ανοίγει μία νέα σελίδα γίνεται αλλά απαιτεί αλλαγή κώδικα στο core και είναι λίγο risky αυτά τα πράγματα...

Back