D
Deleted member 2
Amiga 500 + 512kb Ram 56000 δραχμές monitor Phillips 15" stereoΕιμαστε πολλοι τελικα. ΖΧ Spectrum και Amstrad 6128 μετα
Amiga 500 + 512kb Ram 56000 δραχμές monitor Phillips 15" stereoΕιμαστε πολλοι τελικα. ΖΧ Spectrum και Amstrad 6128 μετα
Όχι ακόμα! Θα το ψάξω μέσα στο σκ Παύλο!Επειδή το έχασα λίγο,βρέθηκε η επιλογή μαρκάρισμα ως αναγνωσμενα από το κινητό ;
Βασιλη κατανοω οτι θελει δουλεια για να γινει. Απλως υπαρχουν και ατομα με ευαισθησιες στην οραση και το ασπρο φοντο κουραζει υπερβολικαΓιατί είναι παρα πολύ δύσκολο και κουραστικό να φτιαχτούν κάποια πράγματα τρεις φορές. Είναι τεχνικό το θέμα. Σκέψου ότι το φόρουμ φτιάχνεται από την αρχή σε παρα πολλά πράγματα. Έχοντας τρία στυλ πρέπει να τα κάνουμε επι τρία όλα αυτά! Υπομονή Κώστα είναι θέμα χρόνου να συνηθίσεις. Το συγκεκριμένο στυλ είναι το καλύτερο από σχεδόν όλες τις απόψεις.
Εγω ανεβασα απο το photobucket και δουλευει ρολοιέχει ανεβάσει κανείς φωτό από imgur ??
γιατί εμένα δεν ..........
Εγώ από το imgbb και όλα οκ!Εγω ανεβασα απο το photobucket και δουλευει ρολοι
Το postimage δεν ανταποκρινετε
Εγώ πάλι ανέβασα με το postimage, κανένα πρόβλημαΕγω ανεβασα απο το photobucket και δουλευει ρολοι
Ναι, το βραδυ ειναι δυσκολο να διαβασειςΒασιλη κατανοω οτι θελει δουλεια για να γινει. Απλως υπαρχουν και ατομα με ευαισθησιες στην οραση και το ασπρο φοντο κουραζει υπερβολικα
Έχεις προσπαθήσει να βάλης καμία ρύθμιση πχ. ("άνεση για τα μάτια") ή κάτι ανάλογο, έτσι δεν θα είναι τόσο έντονο το λευκό στα μάτια μέχρι να το φτιάξει ο Βασίλης.Βασιλη κατανοω οτι θελει δουλεια για να γινει. Απλως υπαρχουν και ατομα με ευαισθησιες στην οραση και το ασπρο φοντο κουραζει υπερβολικα
Εγω ανεβασα απο το photobucket και δουλευει ρολοι
Κι εγώ από το "πούστηmage" ανέβασα νωρίτερα και δν είχα κανένα θέμα.Εγώ πάλι ανέβασα με το postimage, κανένα πρόβλημα
Βασιλη κατανοω οτι θελει δουλεια για να γινει. Απλως υπαρχουν και ατομα με ευαισθησιες στην οραση και το ασπρο φοντο κουραζει υπερβολικα
Παιδιά μπορεί να είναι κουραστικό το λευκό φόντο συμφωνώ,αλλά μπορούμε τουλάχιστο προαιρετικά να χαμηλώνουμε μόνοι μας την " Ένταση φωτισμού της συσκευής μας"....Έχεις προσπαθήσει να βάλης καμία ρύθμιση πχ. ("άνεση για τα μάτια") ή κάτι ανάλογο, έτσι δεν θα είναι τόσο έντονο το λευκό στα μάτια μέχρι να το φτιάξει ο Βασίλης.
Τι ανέβασες, θα μας το δείξεις????Κι εγώ από το "πούστηmage" ανέβασα νωρίτερα και δν είχα κανένα θέμα.
Τη φωτό με τα φυσίγγια στην " Κυνηγετική γωνιά".Τι ανέβασες, θα μας το δείξεις????
Τη φωτό με τα φυσίγγια στην " Κυνηγετική γωνιά".
Φυσιγγια στο "πούστηmage" μέχρι που έφτασε η ανωμαλία....Κι εγώ από το "πούστηmage" ανέβασα νωρίτερα και δν είχα κανένα θέμα.