Βικ έσβησα τα τελευταία μηνύματα αλλά νόμιζα ότι εννοούσες μόνο αυτά. Θες να καθαρίσω όλο το θέμα;Καλησπέρα, προς τους διαχειριστές, έχω γράψει κάτι στην τελευταία αγγελία μου παρακαλώ να διετευθει
Σωτήρη πρέπει να έχεις πανω απο 100 γραπτά μυνήματα για να αναιβει η αγγελία.Καλησπέρα ανέβασα μια νέα αγγελία και δεν έχει ανέβει ακόμα υπάρχει κάποιο θέμα? Ευχαριστώ.
Καλησπέρα. Πωs γίνετε αλλαγή στο ονομα (Maik supersport).
Εγω θελω να μου το κάνεις Ροζαλία γίνεται ;;Στο αλλάζω εγώ αν μου πεις τι θες να το κάνουμε.
Μόνο αν περάσεις περιοδεύων...Εγω θελω να μου το κάνεις Ροζαλία γίνεται ;;
Πάλι ;Μόνο αν περάσεις περιοδεύων...
Εγω θελω να μου το κάνεις Ροζαλία γίνεται ;;
Πας γυρεύοντας να σου κρεμάσουμε κουδούνια.
Νιααααου......Κάντου το ρε Μάνο..
Θελω κουδουνια σε ρε μινόρε και φα ματζόρε.Πας γυρεύοντας να σου κρεμάσουμε κουδούνια.
Αποκαλυφτηκες μωρη τρελή ασπρομαλαΕγω θελω να μου το κάνεις Ροζαλία γίνεται ;;
Αποκαλυφτηκες μωρη τρελή ασπρομαλα
Γιατι το θεμα "Διάφορα θέματα" ειναι κλειδωμένο;
Δες το πρώτο μήνυμα σε εκείνο το θέμα Χρήστο. Δεν υπήρχε νόημα να είναι ανοιχτό έτσι και αλλιώς. Οποτε αφού πλέον έχουμε μεταφέρει εκεί πολλά μηνύματα που μαλώνουν μέλη μεταξύ τους και για να μην βρουν πάτημα κάποιοι να συνεχίσουν ή να ξεκινήσουν βαβούρα το κλειδωσαμε και θα μείνει κλειδωμενο. Αν θες να συζητήσουμε κάτι άλλο είμαι στη διάθεση σου όσο μπορώ.Γιατι το θεμα "Διάφορα θέματα" ειναι κλειδωμένο;
Το εκανα εχθές και μου το διαγράψετε μετα απο λιγα δευτερόλεπτα της δημιουργίας του. Μηπως να μου επαναφέρετε το ποστ που διαγράψετε εστω στην "Κυνηγετική Γωνιά";...Αν δεν βρίσκεις νήμα για να γράψεις κάτι που θες μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα...
Μα βλεπω στην υποενότητα Τα πάντα όλα... οτι το 90% των threads που υπαρχουν, οπως ειναι λογικό ειναι παντελώς ασχετα απο το κυνηγι (καλα κανουν και υπαρχουν). Δηλαδη με τη λογική σου αυτη, θα επρεπε να διαγραφούν ή να κλειδωςουν κι αυτα;Εννοείται σχετικό με το κυνήγι.
Με κάλυψες. Απορώ αν μπαναριστηκαν ομως αυτοι που έγραψαν ανάρμοστα ποστς...Δες το πρώτο μήνυμα σε εκείνο το θέμα Χρήστο. Δεν υπήρχε νόημα να είναι ανοιχτό έτσι και αλλιώς. Οποτε αφού πλέον έχουμε μεταφέρει εκεί πολλά μηνύματα που μαλώνουν μέλη μεταξύ τους και για να μην βρουν πάτημα κάποιοι να συνεχίσουν ή να ξεκινήσουν βαβούρα το κλειδωσαμε και θα μείνει κλειδωμενο. Αν θες να συζητήσουμε κάτι άλλο είμαι στη διάθεση σου όσο μπορώ.
Όταν αυτά που γραφει ένα μέλος δημιουργούν εντάσεις τότε κάτι πρέπει να κάνουμε. Αν έχεις να γράψεις κάτι που δεν είναι αντίθετο στους κανόνες του φόρουμ δεν υπάρχει περίπτωση να σου διαγράψουμε κάτι. Καλή συνέχεια και σε σέναΤο εκανα εχθές και μου το διαγράψετε μετα απο λιγα δευτερόλεπτα της δημιουργίας του. Μηπως να μου επαναφέρετε το ποστ που διαγράψετε εστω στην "Κυνηγετική Γωνιά";
Μα βλεπω στην υποενότητα Τα πάντα όλα... οτι το 90% των threads που υπαρχουν, οπως ειναι λογικό ειναι παντελώς ασχετα απο το κυνηγι (καλα κανουν και υπαρχουν). Δηλαδη με τη λογική σου αυτη, θα επρεπε να διαγραφούν ή να κλειδωςουν κι αυτα;
Με κάλυψες. Απορώ αν μπαναριστηκαν ομως αυτοι που έγραψαν ανάρμοστα ποστς...
Τελος παντων. Οπως εχω ξαναπεί, εσεις εχετε και το καρπούζι και το μαχαίρι κι εσεις αποφασίζετε για την πορεία του φορουμ. Τωρα αν το κάνετε λαθος ή σωστα, εχουμε το δικαιωμα να το κρίνουμε, ασχετα αν μας απαγορεύεται να το γράψουμε στο φορουμ...
Καλη συνεχεια