Καλησπέρα, προσπαθώ να ανεβάσω μία αγγελία στο forum, αλλά μένει για λίγο σε status ότι περιμένει approve και μετά εξαφανίζεται.
Για να ανεβάσεις αγγελια πρεπει να εχεις τουλαχιστον 200 μηνύματαΚαλησπέρα, προσπαθώ να ανεβάσω μία αγγελία στο forum, αλλά μένει για λίγο σε status ότι περιμένει approve και μετά εξαφανίζεται.
Οκ, κανένα πρόβλημαΓια να ανεβάσεις αγγελια πρεπει να εχεις τουλαχιστον 200 μηνύματα
Ποιό είναι το "Βαιπερ" ;
Εννοείς την εφαρμογή του Viber στα κινητά ;
Δηλαδή Νίκο από το κινητό στέλνεις με Viber τη φωτογραφια και μετά μπαίνεις πάλι στο Viber αλλά απο τον υπολογιστή, επιλέγεις την φωτογραφία και κάνεις "Αποθήκευση ως" σε κάποιον φάκελλο;
Μήπως επιλέγεις λάθος φάκελλο και πάνε αλλού;
Κάνε επανεκκίνηση, καλό κάνει. Αν μετά συνεχίζει το πρόβλημα κάνε αναζήτηση του αρχείου με το όνομά του στον υπολογιστή σου, αν το βρει κάνε δεξί κλικ και πάτα "άνοιγμα θέσης αρχείου" για να δεις που το έχει βάλειΝαι αυτο κανω..
Οχι...δεν το κατεχω το ιντερνετ...αλλα αυτην την διαδικασια την εχω κανει παρα πολλες φορες και την
ξερω...
Δεν διαλεγω λαθος φακελο...Στον σωστο αποθηκευω....Αλλα οταν μπαινω στον φακελο μετα την αποθηκευση
δεν υπαρχει τιποτα...
Μου ειπε ενας φιλος να κανω επανεκκινηση στον υπολογιστη...μηπως εχει ''κολλησει''...
Θα το κανω αργοτερα....Πρωτη φορα μου το κανει αυτο το πραγμα...
Οταν σου ειχε ερθει ο "κουμπάκιας" ο Βασιλης δεν τον έχωσες να κάνεις προκοπή?Ναι αυτο κανω..
Οχι...δεν το κατεχω το ιντερνετ...αλλα αυτην την διαδικασια την εχω κανει παρα πολλες φορες και την
ξερω...
Δεν διαλεγω λαθος φακελο...Στον σωστο αποθηκευω....Αλλα οταν μπαινω στον φακελο μετα την αποθηκευση
δεν υπαρχει τιποτα...
Μου ειπε ενας φιλος να κανω επανεκκινηση στον υπολογιστη...μηπως εχει ''κολλησει''...
Θα το κανω αργοτερα....Πρωτη φορα μου το κανει αυτο το πραγμα...
Αν δεν έχει τουφέκι με κώνο θα σου τα κάνει σκορποχώρι όλα..Φωναξα εναν φιλο να ερθει..
Να πάρεις και το DT μαζί και στήστο στα 10 βήματα το μηχάνημα του διαβόλου!Αν δεν έχει τουφέκι με κώνο θα σου τα κάνει σκορποχώρι όλα..
Περίμενε να έρθω εγώ από Δευτέρα και αν βρούμε άκρη...γράψε μου..
Θα πάω με αεροπλάνο κ δεν θα πάρω όπλο γμτ@$¥₩, αλλιώς θα το ξεβρακώναμε.Να πάρεις και το DT μαζί και στήστο στα 10 βήματα το μηχάνημα του διαβόλου!
Θα πάω με αεροπλάνο κ δεν θα πάρω όπλο γμτ@$¥₩, αλλιώς θα το ξεβρακώναμε.
Ε ναι.Κανονισε να βρεθουμε Αρη !!!
Αν δεν έχει τουφέκι με κώνο θα σου τα κάνει σκορποχώρι όλα..
Περίμενε να έρθω εγώ από Δευτέρα και αν βρούμε άκρη...γράψε μου..
Περιμενεις να σου πει οχι????Αρηηηηη....Να κλεισω σκοπευτικο με διπλοκυαθιο και αλευρι....να μουρλανεις κοσμο ???!!!
Περιμενεις να σου πει οχι????