Τρέλανε μας να παρουμε τα βουνά και τα πλάγια......Καποιες εικονες απο τη σημερινη περιπλανηση στο Αν. Ζαγορι.
View attachment 35178
View attachment 35177
View attachment 35179
Τρέλανε μας να παρουμε τα βουνά και τα πλάγια......Καποιες εικονες απο τη σημερινη περιπλανηση στο Αν. Ζαγορι.
View attachment 35178
View attachment 35177
View attachment 35179
Η τελευταία φωτογραφία μου φαίνεται για δεντρολίβανο.
Σωστά. το δεντρολίβανο έχει φύλλα σαν ελατοβελόνες και πιο βαθύ χρώμα μπροστά και ασημί πίσω. Η άγρια λεβαντα έχει πιο σαρκώδη φύλλα και ανοιχτό προς ασημί χρώμα παντού. Ναι αρωματικά είναι πολύ πολύ πιο διαφορετικά φυτά.Άγρια λεβάντα φίλε μου.Άσε που έχουν και εμφανισιακές διαφορές αλλά το άρωμα δεν σε ξεγελάει!
Τρέλανε μας να παρουμε τα βουνά και τα πλάγια......
Πολύ θρεμμένο τον βλέπω, τι τρώει;Ο φίλος μου ο Μάικ στο χωριό.Συμπεριφέρεται σαν αγριόγατα και τσοπανόσκυλο προσέχοντας τα ζώα...!!!View attachment 35939View attachment 35940
Τον ταίζουν αλλά τον έχω δει να σκάβει να βουτάει ποντικούς, σπουργίτια κλπ. Δεν παίζεται σου λέω είναι μορφή!Πολύ θρεμμένο τον βλέπω, τι τρώει;
Φαίνεται πως είναι φάτσα... μη σου τρώει και τους λαγούς!Τον ταίζουν αλλά τον έχω δει να σκάβει να βουτάει ποντικούς, σπουργίτια κλπ. Δεν παίζεται σου λέω είναι μορφή!
Κάτασπρος είναι?Ο φίλος μου ο Μάικ στο χωριό.Συμπεριφέρεται σαν αγριόγατα και τσοπανόσκυλο προσέχοντας τα ζώα...!!!View attachment 35939View attachment 35940
Άμα τον ξαναβρω γιατί χάνεται ο μάγκας! Όχι Τάσο, τιγρέ αλλά επειδή είναι μεγάλος σε ηλίκια γάτος έχει ξεθωριάσει.Τον έχω δει με το μπροστινό πόδι τούμπανο λογικά από φίδι αλλά απτόητος επτάψυχος!!Κάτασπρος είναι?
την αλλη φορά βγάλε μια φωτο να φαίνεται όλος.....
Καλό είναι να μην είναι στην άγρια ζωή οι γάτες.Φαίνεται πως είναι φάτσα... μη σου τρώει και τους λαγούς!
Γέρασε και άσπρισε !!! ... περίεργη ράτσα φαίνεται !Άμα τον ξαναβρω γιατί χάνεται ο μάγκας! Όχι Τάσο, τιγρέ αλλά επειδή είναι μεγάλος σε ηλίκια γάτος έχει ξεθωριάσει.Τον έχω δει με το μπροστινό πόδι τούμπανο λογικά από φίδι αλλά απτόητος επτάψυχος!!
Και τι να κάνουμε ρε Χρήστο....Καλό είναι να μην είναι στην άγρια ζωή οι γάτες.
Ελα ρε φιλε !Γέρασε και άσπρισε !!! ... περίεργη ράτσα φαίνεται !
Σήμερα περνώντας έξω από το χωριό είδα πως πολλαπλασιάζονται τα αδέσποτα ... όπως και τα δεσποζόμενα !
View attachment 35955
Φοβερές φάτσες χα χα χα ... και ωραία διασταύρωση!Ελα ρε φιλε !
Εγω νόμιζα πως το κάνουν αλλιώς
Τάσο, ο παππούς στο χωριό μοναχικό σπίτι απέχει τουλάχιστον 300 μέτρα από τα άλλα.Απέναντι έχει ένα χωράφι ένας γείτονας αθηναίος και είχε βάλει το περιβόητο δέντρο που είχα ρωτήσει τότε και μου είχαν πει τότε αν θυμάμαι καλά ο @konstantinos και ο @yorgos ότι είναι πυράκανθος.Τελοσπάντων, με κρύο καιρό και κατσαφουράκι τσιχλοκοτσύφια πήγαιναν και έτρωγαν σαν 《μουρλά》.Έπαιρνε ο παππούς το όπλο και έβγαινε στην ταράτσα σαν τον Κωστάρα και βάραγε.Μια μέρα λοιπόν μια γάτα του βούτηξε έναν κότσυφα ενώ πήγαινε να τον πάρει, αλλά φώναξε και τον πέταξε κάτω.Και τι να κάνουμε ρε Χρήστο....
Πριν λίγα χρόνια(νομίζω το '16 ήταν) εριξα σε μια τσίχλα στα μπασιματα κ έπεσε μπροστά μου δέκα μέτρα πισω σε ένα θαμνακι,δεν προλαβενω να κάνω ένα βήμα να την παρω που βλέπω από το πουθενα μια γάτα να την κρατάει στο στόμα της!
Και εντάξει τσιχλογερακο μου έχει παρει χτυπημένη τσίχλα αλλά γάτα πρωτη φορα!
Είναι κ κάτι ωραίες στις ερημιές αλλά δεν πλησιαζονται ουτε στα πενηντα μέτρα, αγρίμια σκέτα.....
Όντως είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά αγανταρει!Δεν με απάτησε η μνήμη μου για ακόμη μια φορά, καθώς τον είχα ξυπνήσει μια μέρα...View attachment 35959View attachment 35960
Του πετάω τα αποφάγια του κότσυφα, όχι ατόφιο πουλί!!Όντως είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά αγανταρει!
Αν τον ξαναδείς κ είσαι κυνήγι πεταξε του κανα κοτσυφι του καημένου....
Δώρο απο το baikal θα του πεις...
Τι μου θυμησες τωρα!!Πριν λίγα χρόνια(νομίζω το '16 ήταν) εριξα σε μια τσίχλα στα μπασιματα κ έπεσε μπροστά μου δέκα μέτρα πισω σε ένα θαμνακι,δεν προλαβενω να κάνω ένα βήμα να την παρω που βλέπω από το πουθενα μια γάτα να την κρατάει στο στόμα της!.....
Κυνηγάνε τις πατσαβούρες εννοώ !!!Ελα ρε φιλε !
Εγω νόμιζα πως το κάνουν αλλιώς