ελλαδαραααα με της ομωρφιεσουυυυυυυ ο καθε τοπος ειναι ξεχωριστωςςςς
ελλαδαραααα με της ομωρφιεσουυυυυυυ ο καθε τοπος ειναι ξεχωριστωςςςς
Α ρε πατριδα αθανατη....ηπειρος και ξερο ψωμι..
Μήτσο αυτό που βλέπουν τα μάτια σε τέτοιες κορυφές και τόσο υψόμετρο δεν αποτυπώνεται. Οσο για το συναίσθημα άστο.Γεια σου Μητσαρα με της φωτο σου η μια καλυτερη απο την αλλη
θα σε φανε οι λυκοι.....χαχαχαχααχΜήτσο αυτό που βλέπουν τα μάτια σε τέτοιες κορυφές και τόσο υψόμετρο δεν αποτυπώνεται. Οσο για το συναίσθημα άστο.
Του χρόνου να μπορέσω να κουβαλήσω και σκηνή και να μείνω ένα βράδυ εκει πάνω,
Αγναντεύοντας από τις κορυφές των Τζουμέρκων σε υψόμετρο 2000 εως 2430 .Εκει ψηλά στα πολύ δύσκολα περδικοτόπια .
Μια ακόμη αξέχαστη ανάβαση.
Πρέπει να το κάνεις Δημήτρη! Έχω μείνει βράδυ πάνω και ήταν από τις ομορφότερες εμπειρίες. Μέσα Αυγούστου ντυμένος και με δύο κουβέρτες χτύπαγα δοντι. Η ανατολή όμως εκεί πάνω είναι απίστευτο θέαμα!Μήτσο αυτό που βλέπουν τα μάτια σε τέτοιες κορυφές και τόσο υψόμετρο δεν αποτυπώνεται. Οσο για το συναίσθημα άστο.
Του χρόνου να μπορέσω να κουβαλήσω και σκηνή και να μείνω ένα βράδυ εκει πάνω,
Μπορεί να μην εχω κοιμηθεί εκει πάνω αλλά την ανατολή την έχω δει αρκετές φορές απο τοτε που κυνηγούσαμε πέρδικες και βγαίναμε στην κορυφογραμμή ενω ήταν ακόμη σκοτάδι.Πρέπει να το κάνεις Δημήτρη! Έχω μείνει βράδυ πάνω και ήταν από τις ομορφότερες εμπειρίες. Μέσα Αυγούστου ντυμένος και με δύο κουβέρτες χτύπαγα δοντι. Η ανατολή όμως εκεί πάνω είναι απίστευτο θέαμα!
ΑπίστευτοΜπορεί να μην εχω κοιμηθεί εκει πάνω αλλά την ανατολή την έχω δει αρκετές φορές απο τοτε που κυνηγούσαμε πέρδικες και βγαίναμε στην κορυφογραμμή ενω ήταν ακόμη σκοτάδι.
Στα πολύ γρήγορα βρήκα δυο παλιές φωτογραφίες της δεκαετίας του 90 που ήμασταν πάνω στην κορυφογραμμή στα 2250μ πριν την ανατολή.
.what.Μπορεί να μην εχω κοιμηθεί εκει πάνω αλλά την ανατολή την έχω δει αρκετές φορές απο τοτε που κυνηγούσαμε πέρδικες και βγαίναμε στην κορυφογραμμή ενω ήταν ακόμη σκοτάδι.
Στα πολύ γρήγορα βρήκα δυο παλιές φωτογραφίες της δεκαετίας του 90 που ήμασταν πάνω στην κορυφογραμμή στα 2250μ πριν την ανατολή.
φιλαρακι εση εβαλες σκοπο να μας τρελανηςςςςς εχη και τους καυσωνες τωρα λιγο θελουμε για να σαλταρουμεεεε.seveys..seveys.Μπορεί να μην εχω κοιμηθεί εκει πάνω αλλά την ανατολή την έχω δει αρκετές φορές απο τοτε που κυνηγούσαμε πέρδικες και βγαίναμε στην κορυφογραμμή ενω ήταν ακόμη σκοτάδι.