Αναδεικνύει την ομορφιά της ελληνικής φύσης... Αναμφίβολα...
αρα κληνω για εκηηηηη,,παρετερω ενωχλησης περι του θεματως δεν θελωωωωωτελικα βγηκα απο το αχγως που ειχαΑναδεικνύει την ομορφιά της ελληνικής φύσης... Αναμφίβολα...
Φέτος Αρίστο ειχα στο πρόγραμμα για τον Ιούλιο ανάβαση στη δρακόλιμνη της Γκαμήλας κάποιες μέρες που θα έχει δροσιά .Πάνε πολλά χρόνια που το είχα κάνει . Είδομεν ....
Στο εύχομαι Δημητρη να σου "κάτσει"! Μοναδικές εικόνες και εκεί πιστεύω, νιώθεις ότι μιλάς με το Θεό!Φέτος Αρίστο ειχα στο πρόγραμμα για τον Ιούλιο ανάβαση στη δρακόλιμνη της Γκαμήλας κάποιες μέρες που θα έχει δροσιά .Πάνε πολλά χρόνια που το είχα κάνει . Είδομεν ....
Στο εύχομαι Δημητρη να σου "κάτσει"! Μοναδικές εικόνες και εκεί πιστεύω, νιώθεις ότι μιλάς με το Θεό!
Είχαν περάσει 10 μέρες να μας ταξιδέψεις με κάτι όμορφο..........Μ αυτόν μιλάω και απο δω.
Απο Δω Τζουμέρκα και απέναντι Αγραφα .
Εγώ πάντως θα εμένα αυπνος μέχρι την αναχώρηση το παθαίνω συχνάΝομίζω πως έμειναν 5 κι απόψε !
Ισως και 4 ,ποιός ξέρει ...
Και μετά τις 4 ή5 θα ειναι αρκετες οι μέρες.......;;;;Νομίζω πως έμειναν 5 κι απόψε !
Ισως και 4 ,ποιός ξέρει .....
Μεχρι 31 Ιουλίου φίλε Αρίστο.Και φυσικά όποιος βρεθει προς τα κει τον περιμένω.Και μετά τις 4 ή5 θα ειναι αρκετες οι μέρες.......;;;;
Το έχεις πάει αλλού το θέ(α)μα!!!!Οτι πιο ωραίο εχω δει ποτέ από Ανατολή οι δυο πρώτες και απο δυση η τελευταία.Σημειωτέον οτι η η δύση είναι ακριβως αντίθετα.
Τις ειχα ξαναβάλει αλλά με τις παπαριές του photobuket χάθηκαν.
Και φυσικά όλες αυτές τις εικόνες τις οφείλω ως επί το πλείστον στο κυνήγι .