Δεν εγώ δει όλες τις λιμένα της Ελλάδας αλλά πιστεύω πως η λίμνη πλαστηρα είναι μια από τις ομορφότερες! Ίσως και η ομορφότερη!! Ειδικά την άνοιξη...Πανέμορφη Ορεινή Ελλάδα λίμνη Πλαστήρα. picture hosting
Η λίμνη Πλαστήρα είναι οντως απο τις πιο όμορφες λίμνες και για μένα και έχω μεγάλη καψούρα με το μέρος Βασίλη. Η λίμνη αυτή έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι άλλων τεχνητών λιμνών.Είναι προσβάσιμη σε όλη την περίμετρό της και αυτό κάνει τη διαφορά.Δεν εγώ δει όλες τις λιμένα της Ελλάδας αλλά πιστεύω πως η λίμνη πλαστηρα είναι μια από τις ομορφότερες! Ίσως και η ομορφότερη!! Ειδικά την άνοιξη...
Δυστυχώς δευτέρα δούλευα και πήγα μόνο μια ωρίτσα το πρωί. Οι φάσσες δεν είναι πολλές στις ζώνες που ανοίγουν στη Ρόδο. Η δικιά μου περιοχή κρατάει κυρίως αγριοπερίστερα, ελάχιστα τρυγόνια και που κ που καμιά φάσσα.ωραιος ο πανος!για φασσες δεν πηγες πανο εναρξη?
Όμορφη περιγραφή!Μια φωτό τραβηγμένη απο ενα φασοκάρτερο .. εκεί που θαυμάζεις τα χρώματα της Φύσης .. εκεί που είσαι μόνος σου και έρχονται στο μυαλό σου όλα όσα θα ήθελες να κάνεις ..όλα όσα έχεις κάνει λάθος ..
και ...ξαφνικά "πάνω σου πάνω σου.."
Όμορφη περιγραφή!
Ταυτίστηκα είναι η αλήθεια!Σ' ευχαριστώ Ηλία .. είναι αυτό που λίγο-πολύ το νοιώθουμε όλοι μας ..όταν είμαστε στην ηρεμία της φύσης ..!!
Ωραία μέρη και κυνηγια, μάλλον νησί πέτρα και θυμάρι όπως και τα θηράματα ορτυκια μαζί με πέρδικες." Εκεί που μετράς και μετριέσαι ..εκεί που το βουνό βλεποντάς το απο χαμηλά θεωρείς ότι θα το σκαρφαλώσεις σαν αγρίμι ..
Σιγά - σιγά το αγρίμι φεύγει και έρχεται ο ιδρώτας η κούραση ο πόνος .. !! "
Καλό ΣΚ σε όλη την παρέα ..
Ωραίες φωτο Βαγγέλη...Άγριοι τόποι για λίγους κ εκλεκτούς..που για να κυνηγήσουν εκεί την πέρδικα πρέπει να το λέει η..περδικουλα τους..
Ωραία μέρη και κυνηγια, μάλλον νησί πέτρα και θυμάρι όπως και τα θηράματα ορτυκια μαζί με πέρδικες.