Δημήτρη τσαρτσάρες έχει εκεί καθόλου;
Ολη μέρα και αλλάζοντας και τόπους ,ακόμη φτάνοντας και στα 1000+ υψόμετρο,οι μόνες που είδα ήταν ....δύο !Δημήτρη τσαρτσάρες έχει εκεί καθόλου;
Απίστευτος!! Τι τοπίο είναι αυτό ρε Δημήτρη? Ξεχνάς τα πάντα...μείνει εκεί πάνω μόνιμα, τι κάνεις εδώ κάτω?Λίγες ακόμη φθινοπωρινές εικόνες για τους φίλους της πρωτεύουσας .
Aμα δεν περναει τιποτα,δεν πανα γαμηθει και το τοπιοΑπίστευτος!! Τι τοπίο είναι αυτό ρε Δημήτρη? Ξεχνάς τα πάντα...μείνει εκεί πάνω μόνιμα, τι κάνεις εδώ κάτω?
Λίγες ακόμη φθινοπωρινές εικόνες για τους φίλους της πρωτεύουσας .
Άμα είχε και καμία γαλάζια θα ήταν πιο ωραίες!!
Α ρε Τζουμέρκοοοοο
Φίλε Δημήτρη να είσαι καλά και να ανεβαίνεις όσο μπορείς στα περήφανα βουνά της πατρίδας σου, να ξαναδένεσαι με τα άρρηκτα νήματα του τόπου σου και της γενιάς σου. Νιώθω ότι οι φάσσες είναι απλά η αφορμή...
λαγος ειναι ρε φιλαρακι;;;
Ο δαίμονας του βουνού
Δηλαδή επήλθε μεγάλη αλλαγή και απο το "Θάσος πράσινο νησι" , γίνατε το "Θάσος κατάλευκο νησι"
Παρόλα τα δύσκολα που πέρασαν και περνούν κρατάνε χαρακτήρα σε αντίθεση με τους ανθρώπους , αν έμενες μόνιμα Ήπειρο θα ήταν ότι πρέπει για το κτήμα .Δυο φωτογραφίες για να καταλάβετε πως έπεφτε το χιόνι την Παρασκευή στον Εβρο.
Τρομερός αέρας που το χιόνι το έφερνε οριζόντια και σήκωνε απο τα χωράφια και τους χωματόδρομους ,αυτο που είχε ήδη πιάσει απο νωρίς ,στιβαζοντάς το σε μεγάλα ύψη σε κάποια σημεία .
Εδω κατι φιλαράκια αδέσποτα ,τα οποία τα τάιζα οταν ήμουν στο σπιτι.
Δυστυχώς αυτό που γίνεται είναι τραγικό. Το χωρίο είναι κοντά στην πόλη και εχει γεμίσει αδέσποτα τα οποία εγκαταλείπουν οι ασυνείδητου δίποδοι γάιδαροι .
Αυτό που μου έκανε εντύπωση με το λυκόσκυλο ήταν η όλη στάση του. Ενω ήταν πεινασμένο , με κοιτούσε στα μάτια και περίμενε να του του δώσω εγώ αυτό που είχα .Δεν ήταν ανυπόμονο ,ούτε ορμούσε πάνω μου να αρπαξει την τροφή.
Μάλιστα όταν το πρωτοείδα ενα πρωί μέσα στο δρόμο ,το λυπήθηκα τόσο που του έδωσα το σάντουιτς που είχα πάρει μαζί μου για όλη μέρα .
Απο κει και πέρα ,λίγο έλειψε να τον πάρω και μαζί μου στην Αθήνα .