Μπα που να σου γα..@%/ απογευματιατικα άσε μας να ηρεμήσουμε δεν πήγαμε και για κυνήγι φέτος
Μπα που να σου γα..@%/ απογευματιατικα άσε μας να ηρεμήσουμε δεν πήγαμε και για κυνήγι φέτος
Μπράβο Άρη. ....ωραίες φωτογραφίες.....φαντάζομαι τον προσωπικό σου χώρο τι φώτο θα έχει.....Και πόσο σε ηρεμή Όταν τις κοιτάς. .
Τρομερή ψυχοθεραπεία, παγώνεις εικόνες κ στιγμές που τα μάτια δεν προλαβαίνουν να αποτυπώσουν ποτέ... Η αίσθηση από μια καλή φωτογραφία είναι ίδια από μια επιτυχημένη τουφεκιά... Σε γεμίζει... Πολλές φορές έχω επιλέξει να φωτογραφίσω από το να τουφεκισω... Απίστευτη πηγή γνώσεων κ εμπειριών επίσης...Μπράβο Άρη. ....ωραίες φωτογραφίες.....φαντάζομαι τον προσωπικό σου χώρο τι φώτο θα έχει.....Και πόσο σε ηρεμή Όταν τις κοιτάς. .
Ακριβώς αυτό είναι. .Το έχω κάνει και γω αυτό με την φωτογραφία. ..φωτογραφίζοντας κοπάδι φάσεςΤρομερή ψυχοθεραπεία.. Πολλές φορές έχω επιλέξει να φωτογραφίσω από το να τουφεκισω... ...
Ίδια θάλασσα. ....Ιόνιο αλλά με ησυχία.View attachment 24877View attachment 24878χτεσηνες το ηλιοβασιλεμα
Now you talking bro
Έλα ρε ! ... αληθινά είναι ;
Οχι απο ανακυκλωσιμο πλαστικοΈλα ρε ! ... αληθινά είναι ;
Δεν πιστεύω να ξεφουσκώνουν άμα πετύχεις τη βαλβίδα;Οχι απο ανακυκλωσιμο πλαστικο
Εχει κολλα και μπαλωματα στο κουτι μην ταραζεσαι...Δεν πιστεύω να ξεφουσκώνουν άμα πετύχεις τη βαλβίδα;
τρόμπα έχει ;Εχει κολλα και μπαλωματα στο κουτι μην ταραζεσαι...
Not included...τρόμπα έχει ;
Αν είναι λέει ;;;; Βάζεις σε κάθε κ£λομερι ένα ποτήρι νερό και δεν πέφτει ούτε σταγοναΈλα ρε ! ... αληθινά είναι ;
Aμα το βαλεις αναμεσα,παει Γερμανια και ερχεται.Αν είναι λέει ;;;; Βάζεις σε κάθε κ£λομερι ένα ποτήρι νερό και δεν πέφτει ούτε σταγονα