Εγώ ντρέπομαι δεν ανεβάζω
Άντε ρε! Φορά της κάλτσες και βγες!!!Εγώ ντρέπομαι δεν ανεβάζω
Περίμενε θα βάλει ο Αλεξ με τις φασες να χορεύουνΔυστυχώς η συμμετοχή ήταν ανύπαρκτη!
Οπότε η ιδέα του video ακυρώνεται.
Το έβαλα για πλάκα στο χωράφι και μια βδομάδα δεν μ'άφησαν στην ησυχία μου.
Θα δεις τώρα για την κλήρωση που θα δηλώσει και η Μαρία η κουτσαβλη.Δυστυχώς η συμμετοχή ήταν ανύπαρκτη!
Οπότε η ιδέα του video ακυρώνεται.
Γι αυτόν τον λόγο εφτιαξα room στο dropbox που θα εξασφάλιζε ανωνυμία. Θα μάζευα τα βίντεο και θα έφτιαχνα ένα μεγάλο βίντεο με ευχές χωρις να ξερει κανενας ποιος εύχεται.Οπότε δεν πιστεύω πως θα ήθελε κανένας να δείξει το πρόσωπο του όταν δεν θέλει να αναφέρει ούτε το όνομα του.
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να δείξω την φάτσα μου. Αντιθέτως θα μου άρεσε να έμπαιναν φάτσες δίπλα στα nicknames. Προσωπικά είχα σκοπό να στείλω αλλά όλο το ξεχνούσα.Γι αυτόν τον λόγο εφτιαξα room στο dropbox που θα εξασφάλιζε ανωνυμία. Θα μάζευα τα βίντεο και θα έφτιαχνα ένα μεγάλο βίντεο με ευχές χωρις να ξερει κανενας ποιος εύχεται.
Δεν θα υπήρχαν ονόματα πουθενά.
Εκ του αποτελέσματος, η ιδέα αυτή δεν εξέφρασε σχεδόν κανέναν, εκτός από δυο.
Ο ένας από τον κυνηγοτοπο και ο άλλος από το καράβι που εργάζεται.
Και τους ευχαριστώ θερμά για τις ευχές τους!
Γι αυτόν τον λόγο εφτιαξα room στο dropbox που θα εξασφάλιζε ανωνυμία. Θα μάζευα τα βίντεο και θα έφτιαχνα ένα μεγάλο βίντεο με ευχές χωρις να ξερει κανενας ποιος εύχεται.
Προσωπικα Γιωργο δεν το χω και δεν το κατεχω το πραμαΓι αυτόν τον λόγο εφτιαξα room στο dropbox που θα εξασφάλιζε ανωνυμία. Θα μάζευα τα βίντεο και θα έφτιαχνα ένα μεγάλο βίντεο με ευχές χωρις να ξερει κανενας ποιος εύχεται.
Δεν το παίρνω ασχημα!Μην το περνεις ασχημα επειδη δεν βρηκε ανταποκριση
δεν σημαινει κατι κακο για τα μελη η για την ποιοτητα των μελων του φορουμ η το ιδιο το φορουμ