Καθαρισμός Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λογικά απαγορεύονται όταν τα μεταφέρεις σε χειραποσκευή μέσα στην καμπίνα του αεροπλάνου. Αν τα βάλεις σε βαλίτσα που μπαίνει στο αμπάρι?
Πασης φυσεως υγρα,απο καποια ml ή λιτρα και πανω,δεν θυμαμαι ακριβως,απαγορευονται τελειως.
Ειτε στη χειραποσκευη ειτε στο αμπαρι.
Επιτρεπονται μονο αυτα που θα αγορασεις στα μαγαζια που βρισκονται ,μετα τον ελεγχο των εισιτηριων.
Ο λογος ειναι διοτι αυτα,εχουν ελεγχθει και ειναι πιστοποιημενα και ασφαλη.
Ενα μπουκαλι 1,5 λιτρου με νερο,μπορει να μεταφερει μεσα ευφλεκτο υγρο και να χρησιμοποιηθει σε τρομοκρατικη ενεργεια.

Αυτο ειχε συμβει πριν καμια 30 με 40 χρονια περιπου αν δεν κανω λαθος.Μπορει και νωριτερα και ειχε πεσει αεροπλανο.
Απο τοτε απαγορευτηκαν.

Εμενα στον ελεγχο στο αεροδρομιο Λεμεσου,μου πηραν τον νερο και το πεταξαν σε ενα καδο παραδιπλα.

Ισως κατ εξαιρεση επιτρεπονται καποια,μετα απο ειδικο ελεγχο και σφραγισμα απο τις αρχες του αεροδρομιου.
Παντως και οι βαλιτσες που τοποθετουνται στον χωρο των αποσκευων,σκαναρονται πριν τις βαλουν στο αεροπλανο και αν βρεθει κατι υποπτο,καλουνε τον ιδιοκτητη να την ανοιξει...

Πασης φυσεως υγρα,απο καποια ml ή λιτρα και πανω,δεν θυμαμαι ακριβως,απαγορευονται τελειως.
Επιτρεπονται μονο αυτα που θα αγορασεις στα μαγαζια που βρισκονται ,μετα τον ελεγχο των εισιτηριων.
Ενα μπουκαλι 1,5 λιτρου με νερο,μπορει να μεταφερει μεσα ευφλεκτο υγρο και να χρησιμοποιηθει σε τρομοκρατικη ενεργεια.

Αυτο ειχε συμβει πριν καμια 30 με 40 χρονια περιπου αν δεν κανω λαθος.Μπορει και νωριτερα και ειχε πεσει αεροπλανο.
Απο τοτε απαγορευτηκαν.

Εμενα στον ελεγχο στο αεροδρομιο Λεμεσου,μου πηραν τον νερο και το πεταξαν σε ενα καδο παραδιπλα.

Ισως κατ εξαιρεση επιτρεπονται καποια,μετα απο ειδικο ελεγχο και σφραγισμα απο τις αρχες του αεροδρομιου.
Παντως και οι βαλιτσες που τοποθετουνται στον χωρο των αποσκευων,σκαναρονται πριν τις βαλουν στο αεροπλανο και αν βρεθει κατι υποπτο,καλουνε τον ιδιοκτητη να την ανοιξει...
Στην καμπίνα απαγορεύονται υγρά πάνω απο 100ml. Στη βαλίτσα στις αποσκευές έχω μεταφέρει πολλές φορές μπουκάλια του 1,5 λίτρου (με αγνό παρθένο ελαιόλαδο:) ) στο Λονδίνο χωρίς κανένα πρόβλημα...

Στην καμπίνα απαγορεύονται υγρά πάνω απο 100ml. Στη βαλίτσα στις αποσκευές έχω μεταφέρει πολλές φορές μπουκάλια του 1,5 λίτρου (με αγνό παρθένο ελαιόλαδο:) ) στο Λονδίνο χωρίς κανένα πρόβλημα...
Ναι,για τις αποσκευες δεν ημουν απολυτα σιγουρος.
Καλα που το διευκρινησατε.

Απο τοτε απαγορευτηκαν.

Αν είναι εύφλεκτο υγρό ( πχ ζιπελαιο) θα γίνεις φίρμα από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου ( θα σε καλέσουν με ονοματεπώνυμο ) . Αν ειναι μη εύφλεκτο και το βάλεις στην βαλίτσα που πάει κάτω δεν νομίζω να υπάρχει θέμα . Όταν περνάς στον έλεγχο X-ray για τα gates τότε αν εχεις μπουκάλι με πάνω από 100 ml χωρητικότητα θα στο πάρουν και θα το πετάξουν . Υπάρχει η εξαίρεση σε περίπτωση που εχεις αγοράσει κάποιο μπουκαλι ποτό από τα καταστήματα μετά από τον έλεγχο και το ταξίδι σου έχει ενδιάμεσους σταθμούς , τότε αν δεν ανοίξεις την συσκευασία( που τα τοποθέτησαν κατά την αγορά ), και περάσεις πάλι έλεγχο ( αν βγήκες από το αεροδρόμιο για μια ώρα και ξαναμπείς) , αρκεί να τους δείξεις απόδειξη αγοράς και την συσκευασία και περνάς κανονικά .

Last edited:
Αν είναι εύφλεκτο υγρό ( πχ ζιπελαιο) θα γίνεις φίρμα από τα μεγάφωνα του αεροδρομίου ( θα δε καλέσουν με ονοματεπώνυμο ) . Αν ειναι μη εύφλεκτο και το βάλεις στην βαλίτσα που πάει κάτω δεν νομίζω να υπάρχει θέμα . Όταν περνάς στον έλεγχο X-ray για τα gates τότε αν εχεις μπουκάλι με πάνω από 100 ml χωρητικότητα θα στο πάρουν και θα το πετάξουν .
Ναι,το μπουκαλι με το νερο μου το πηραν απο τη χειραποσκευη.
Λογικα,στον ελεγχο που κανουν και στις βαλιτσες,θα διακρινουν το ειδος του υγρου που μεταφερεται...

Ελα μωρε,πως κανουν ετσι και αυτοι.....
Ολοκληρο θεμα για λιγο ζιπελαιο,βενζινη,Ακετόνη,Μεθανόλη...:rolleyes:

Ναι,το μπουκαλι με το νερο μου το πηραν απο τη χειραποσκευη.
Λογικα,στον ελεγχο που κανουν και στις βαλιτσες,θα διακρινουν το ειδος του υγρου που μεταφερεται...

Ελα μωρε,πως κανουν ετσι και αυτοι.....
Ολοκληρο θεμα για λιγο ζιπελαιο,βενζινη,Ακετόνη,Μεθανόλη...:rolleyes:
Οι βαλίτσες που πάνε κάτω περνάνε από ακτίνες και ελέγχονται όπως και οι χειραποσκευές .
Ποια εύφλεκτα … ζωντανή ιγκουάνα σε βαλίτσα κουβάλησε ο άλλος και κούναγε η βαλίτσα επειδή λύθηκε το ζωντανό … άλλος φόραγε 4 μπουφάν και του λέει ο έλεγχος τι είναι αυτά ; Μου είπανε έχει κρύο στον Καναδά 😂😂😂 ., από την μια να θες να ξεμπερδέψεις τόσες ώρες αεροπλάνα κτλ από την άλλη να κάθεσαι να κανείς χάζι κάτι τέτοιους 🤣

Καλά έκανες, μαζί σου. Λαδακι σιλικόνης έχεις να αλείψεις το buffer;
Μόλις βγήκα από τον οδοντίατρο και μου φτιαξες το κέφι. 150€ έσκασα. Γαμω το κωλοδοντα γαμω.

Έχω σιλικόνης. Περαστικά φίλε μου. Δυστυχώς τα δόντια είναι...... φαρμακείο

Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αύριο έτσι? Πιρακια, λαμακια, ελατηριακια όλα στον αέρα 🤣

φίλε Κόλλιας @kollias δεν αντεξα τελικα και πηρα και το outers 🤣

View attachment 71123
Σταμάτη, χλωρίνη Klinex πήρες; Καθαρίζει και απολυμένει ... 😝

Status
Not open for further replies.
Back