Αντιγραφή του wd40 την ίδια δουλειά κάνει.Αυτό σαν w40 είναι??? Καθαρισμό για λίπανση κάνει???
Αντιγραφή του wd40 την ίδια δουλειά κάνει.Αυτό σαν w40 είναι??? Καθαρισμό για λίπανση κάνει???
Ωρεοτατα και είναι και πιο φθηνόΑντιγραφή του wd40 την ίδια δουλειά κάνει.
Παντως το σινκερ πολυ καλο λαδακι...Ρε βάλε Σινκερ με βαλβολινη μηξ μισό μισό και ξεμπλεκης
Τα λέω εγώ φιλαράκι, αλλά δεν με ακούνε. Hoppe's 9 μέχρι να σβήσει ο ήλιος.ποσο εχει βρε παιδια ενα λαδι για οπλα 10 ? 15? Το αγοραζεις και κανεις την δουλεια σου Δεν χρειαζεται να εχεις 15 μπουκαλακια λαδι ,ενα και καλο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο Μετα απο 2-3 χρονια αλλο ,βλεπω ορισμενα παιδια και βαζουν οτι βρουν μπροστα τους φτανει να ειναι φθηνο Οχι παρτε ενα καλο λαδι για το οπλο σας περιουσια ειναι και αυτο.Οταν κανετε μπανιο με αλισιβα πλενεστε?
Να γαζώνει λέμε !Ρε βάλε Σινκερ με βαλβολινη μηξ μισό μισό και ξεμπλεκης
Σκουριασε καμμία βίδα ;
Αλισίβα !!!ποσο εχει βρε παιδια ενα λαδι για οπλα 10 ? 15? Το αγοραζεις και κανεις την δουλεια σου Δεν χρειαζεται να εχεις 15 μπουκαλακια λαδι ,ενα και καλο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο Μετα απο 2-3 χρονια αλλο ,βλεπω ορισμενα παιδια και βαζουν οτι βρουν μπροστα τους φτανει να ειναι φθηνο Οχι παρτε ενα καλο λαδι για το οπλο σας περιουσια ειναι και αυτο.Οταν κανετε μπανιο με αλισιβα πλενεστε?
Πόσο φθηνότερο δηλαδή ;Ωρεοτατα και είναι και πιο φθηνό
Τζάμπα πράγμα.7€ τα 500ml
ottis dry lube
Όταν δοκιμάσεις το dry lube πες μαςΠαρέλαβα δύο προϊόντα σήμερα, ένα ισχυρό καθαριστικο καρμπυρατερ της morris, στα 4 ευρώ για να καθαρίζω τα πιστόνια και τα σπειρωματα των τσοκ από τις καραμπινες , και ένα ottis dry lube, περίπου στα 13 ευρώ για τα εσωτερικα των βάσεων, ράγες κτλ.
Δυστυχώς δεν με αφήνει να ανεβάσω φώτο
Ρε συ φύλλο φτερό το έκανες, για ποιο λόγο;ένα σπρέυ μου πούλησαν πριν χρόνια, και το χρησιμοποιώ αντρικά... για όλες τις δουλειές βαζω μόνο αυτό.
το κανω καθε 3-4 χρονια για να δω σε τι κατασταση βρίσκεται μεσα, κοντευει τα 50, να σιγουρευτω οτι δεν θα μεινει με λαδια μεσα που θα περασουν στο ξύλο. (την εχω πατήσει παλια) και καθε φορά κρατιέμαι να μην το λύσω κιαλλο γιατί δεν ειμαι σιγουρος ότι θα το μαζέψω πάλι χωρίς να σπάσω κάτι. Ο πατέρας το πήγαινε σε οπλουργό καθε 2-3 χρόνια, από τότε που το εχω εγώ μαρέσει ασχολούμαι μαζί του.Ρε συ φύλλο φτερό το έκανες, για ποιο λόγο;
Να το αποθηκεύεις μετά το καθάρισμα -λαδωμα όρθιο ανάποδα χωρίς την πάπια . Λάδι ελάχιστο και σκούπισμα .το κανω καθε 3-4 χρονια για να δω σε τι κατασταση βρίσκεται μεσα, κοντευει τα 50, να σιγουρευτω οτι δεν θα μεινει με λαδια μεσα που θα περασουν στο ξύλο. (την εχω πατήσει παλια) και καθε φορά κρατιέμαι να μην το λύσω κιαλλο γιατί δεν ειμαι σιγουρος ότι θα το μαζέψω πάλι χωρίς να σπάσω κάτι. Ο πατέρας το πήγαινε σε οπλουργό καθε 2-3 χρόνια, από τότε που το εχω εγώ μαρέσει ασχολούμαι μαζί του.