Υπάρχει στα μαγαζιά το viper το καινούργιο ;
Υπάρχει στα μαγαζιά το viper το καινούργιο ;
Δε ξέρω.Υπάρχει στα μαγαζιά το viper το καινούργιο ;
Νομίζω είχε ο καλκατζάκος.Υπάρχει στα μαγαζιά το viper το καινούργιο ;
Καθαρίζει καλύτερα από αυτό της πρώτης γενιάς όπως υποστηρίζει ο κατασκευαστής . Εγώ τα δουλεύω στο σκοπευτήριο , στο σπίτι κλασικά βέργα .Νομίζω είχε ο καλκατζάκος.
Έχω πάρει και εγώ από το Temu και μια χαρά κάνει την δουλειά του με 4€Βλέπω επιμένεις ακριβά ενώ έχει 4€ περίπου και είναι ίδιος.View attachment 91443
Δεν είναι ίδιο.Βλέπω επιμένεις ακριβά ενώ έχει 4€ περίπου και είναι ίδιος.View attachment 91443
Το θέμα είναι μη σπάσει το κορδόνι.Βλέπω επιμένεις ακριβά ενώ έχει 4€ περίπου και είναι ίδιος.View attachment 91443
Το θέμα είναι επίσης πόσο καλή είναι η βούρτσα του σνεικ .Το θέμα είναι μη σπάσει το κορδόνι.
Οι πιτούλες τι συνοδεύουν;Ίδια είναι λεμε, View attachment 91459πιο κορδόνι θα σπάσει, το δεύτερο που πήρα είχε δύο μπρούτζινες τρίχες
Πίτες ; Μας ανοίγεις την όρεξη μάστορα το ξέρεις ;Ίδια είναι λεμε, View attachment 91459πιο κορδόνι θα σπάσει, το δεύτερο που πήρα είχε δύο μπρούτζινες τρίχες
Ωχχχχ Παναγία μου …Κάτι παλιοσουβλακια View attachment 91465View attachment 91466
Εμένα μου έσπασε το κορδόνι μετά από κάτι χρόνια που του ήπια το αίμα. Το ξαναεδεσα και συνεχίζω.Το θέμα είναι μη σπάσει το κορδόνι.
Έχει βγάλει η otis ένα παρόμοιο που μάλλον δε κόβεται, στη μισή τιμή περίπου, αλλά μου φαίνεται μαλακία.Εμένα μου έσπασε το κορδόνι μετά από κάτι χρόνια που του ήπια το αίμα. Το ξαναεδεσα και συνεχίζω.
Μηπως ειναι ευκολο να δωσεις την ιστοσελιδα?Βλέπω επιμένεις ακριβά ενώ έχει 4€ περίπου και είναι ίδιος.View attachment 91443