ΕυχαριστώSorry δεν έχω καμμια εμπειρία για αυτά τα σκοπευτικά.
Ψαξτο στο www.shotgunworld.com.com, εκεί έχω βρει πολλά πράγματα.
ΕυχαριστώSorry δεν έχω καμμια εμπειρία για αυτά τα σκοπευτικά.
Ψαξτο στο www.shotgunworld.com.com, εκεί έχω βρει πολλά πράγματα.
Γιωργο,εντελως φιλικα,να μαθεις να τα βγαζεις μονος αυτα,και να τα καθαριζεις,θα νοιωσεις μεγαλη ικανοποιειση και ελευθερια,δεν ειναι τιποτα,γιατι ειναι μεγαλη δουλεια η αμεση προσβαση οποτε χρειαστει
Δεν είπε κανείς να την πειράξεις.Σαράντο να σου πω την αλήθεια φοβάμαι να ''πειράξω'' την σκανδάλη...
Θέλει λύσιμο και καθάρισμα γιατί έχει μέσα βρωμιά.
Έτσι και την πιάσω εγώ φοβάμαι ότι θα κάνω βλακεία.
Εννοείτε ότι τα άλλα μέρη του όπλου τα καθαρίζω και εγώ.
Δεν είπε κανείς να την πειράξεις.
Βγάλε το πυρακι, τράβηξε την έξω, ρίξε μπόλικο σπρευ τριπλης ενεργειας, βουρτσισε τη ελαφριά, ξανά σπρευ και σε ενα βενζινάδικο φυσηξε τη. That's all.
Δηλαδή αν βραχει το όπλο δεν το λύνεις να το στεγνωσεις και να το ξαναλαδωσεις;
Αν ξέρεις να βγάζεις και να βάζεις την σκανδαλη, ξέχνα τον οπλουργο. Βγάλε την σκανδαλη, πήγαινε στο κοντινότερο βενζινάδικο και αφού την έχεις μουλιασει καμποση ώρα στην βενζίνη, πλακωσε σε την με το κομπρεσερ του αέρα να πετάξεις τα πάντα απο μέσα και θα γίνει καινούρια. Ψεκασε με σπρέι τριπλης δράσης, σκουπισε καλά κ βαλτην μέσα.
Αν δεν υπάρχει δυσλειτουργια απλώς καθάρισε την όπως προανεφεραν οι συνάδελφοι. Καλό είναι να γίνεται μια φορά το χρόνο στο τέλος της σεζόν.εγώ πίστευα ότι πρέπει να λυθούν τα εξαρτήματα της σκανδάλης για να καθαριστεί...
Την βενζίνη τη χρησιμοποιω σε μεταλλικά μερη, αποφεύγω τα πλαστικά όπως οι καινούργιες σκανδαλοθηκες.Έκτος απο φωτιστικό πετρέλαιο την σκανδαλοθηκη την ξεπλενω κ με φαρμακευτική βενζίνη υπάρχει στα μαρκετ για καθαρισμό ενδυμάτων κλπ (Την είχε προτείνει κάποτε σαν καθαριστικό κ ο παπατσαρουχας σε ενα παλιό άρθρο του στο Κυνηγός κ φύση)
Λέτε να τα λιώνει?πιστεύω δεν είναι τόσο δυνατή όσο η κανονική βενζινηπλαστικά
Καλησπερα,μπορεις να ανεβασεις μια φωτο να καταλαβω πως ακριβως ειναι αυτο που γραφεις?Φ
Φιλε Γιωργο εγω στη ταπα του επανατατικου ελλατηριου χρησιμοποιω κοντρα παξιμαδι σφιγγης το δικο του,και βαζεις και ενα δευτερο απο πανω φυσικα με το ιδιο σπειρωμα,και το σφιγγης και αυτο,και δεν υπαρχη περιπτωση να σου λασκαρη,ουτε η ταπα αλλα ουτε και το κοντακι,ετσι εχω ολες τις καραμπινες χρονια.Αν βαλεις κολλα στο μποζονι της ταπας που σφιγγη το κοντακι,οταν πας να το ξεβιδοσεις και δεν εχει πειρο η ταπα,θα σου ξεβιδωνει μαζι με τη ταπα.Κοντρα παξιμαδι,και γλιτωνεις απο κολλες,και εχεις αμεση προσβαση χωρις δυσκολιες.
Ωραίος. Καντο κάθε χρόνο ή μετά από χοντρή μπόρα και δεν θα χάσεις.Λοιπόν,ψέκασα την σκανδάλη με καθαριστικό σπρέι και την φύσηξα με αέρα.
Βγήκαν αρκετές βρομιές από μέσα.Μετά έριξα λίγο λάδι συντήρησης και το φύσηξα πάλι με τον αέρα για να πάει παντού.
Τώρα μπορώ να πω ότι λειτουργεί καλύτερα από ότι ήταν καινούργιο.
Μπράβο Γερασιμε, εισαι ετοιμοπολεμος.Σημερα το εκανα μποτέ το μπερετάκι..
Λοιπόν,ψέκασα την σκανδάλη με καθαριστικό σπρέι και την φύσηξα με αέρα.
Βγήκαν αρκετές βρομιές από μέσα.Μετά έριξα λίγο λάδι συντήρησης και το φύσηξα πάλι με τον αέρα για να πάει παντού.
Τώρα μπορώ να πω ότι λειτουργεί καλύτερα από ότι ήταν καινούργιο.
Ώρα είναι να μας πεις ότι λόγω παντόφλας το καθαρισμα γίνεται στο δρόμο.;!?Προσοχή στους πείρους γιατί κάποτε μου έφυγε ένας και ψαχνόμουνα ώρες.Τελικά είχε πέσει στο πεζοδρόμιο .
Μπράβο Γερασιμε, εισαι ετοιμοπολεμος.
Καλύτερο είναι να το κάνεις το Μάρτη.