Πάνε τα φυσιγκακια σου! Θα τα ρίξεις όλα!Του γαμσαμη
Πρέπει να ανέβω να τον συγκρατήσω δε θα αφήσει παπί για παπί και φασαΠάνε τα φυσιγκακια σου! Θα τα ρίξεις όλα!
Τετοιες μαλακίες λένε και δεν θα κατεβω ούτε για τις γιορτές.
ΠΣΚ ΚοζανοΓρεβενα θα τρώμε κοψιδια βλέποντας τη βροχη ή θα κυνηγαμε;Τι προφητείες έβγαλαν παλι μωρε
Δύσκολα τα πράγματαΠΣΚ ΚοζανοΓρεβενα θα τρώμε κοψιδια βλέποντας τη βροχη ή θα κυνηγαμε;
Το Windy κάτι ψιχαλες δείχνει.Καταρακτωδη βροχή δίνει τωρα στον Αγ, Νικολα στο Λασηθι. 281 χιλιοστά βροχής την ωρα??
281 τόνοι το στρεμα???
https://penteli.meteo.gr/stations/aghiosnikolaos/
Πάει για εξαφάνιση η περιοχή.
Μετεωρολογικός σταθμός Αγίου Νικολάου, Κρήτης
Ιδιοκτησία: Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών - Φιλοξενία: ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Να τους πιστεψουμε???
Ναι ρε Λιακο, για τα κλικ το κάνουν. Παίρνουν ένα τρέξιμο ενός μοντέλου για 10-12 μέρες μπροστά και το φουσκώνουν κιόλας για να κάνει εντύπωση. Είπαμε πρόγνωση μέχρι 3 μερες και εκεί δεν υπάρχει το 100% επιτυχία.Τι σουργελα βγενουν ρε πουστι μου άλλος έρχεται χιονιάς άλλος έρχεται ζέστη έχουν τρελάνει τον κόσμο δεν γ@@@## λέω εγώ μας τα έχουν κανη τούμπανο ....
Εννοείται.Καταρακτωδη βροχή δίνει τωρα στον Αγ, Νικολα στο Λασηθι. 281 χιλιοστά βροχής την ωρα??
281 τόνοι το στρεμα???
https://penteli.meteo.gr/stations/aghiosnikolaos/
Πάει για εξαφάνιση η περιοχή.
Μετεωρολογικός σταθμός Αγίου Νικολάου, Κρήτης
Ιδιοκτησία: Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών - Φιλοξενία: ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
Να τους πιστεψουμε???
Απλα τα πραγμστα, ειμαστε ηλίθιοι που βλεπουμε συνεχεια τηλ.Τι σουργελα βγενουν ρε πουστι μου άλλος έρχεται χιονιάς άλλος έρχεται ζέστη έχουν τρελάνει τον κόσμο δεν γ@@@## λέω εγώ μας τα έχουν κανη τούμπανο ....
Μα δεν ειναι μόνο το χαζοκούτι. Σε ολο το διαδικτυο η τρομολαγνεία και η παραπληροφορηση οργιαζουν.Απλα τα πραγμστα, ειμαστε ηλίθιοι που βλεπουμε συνεχεια τηλ.
Κι επιδη ξερουν πως δεν ξεκολλαμε απο αυτο το σκατόκουτο, μας τρυβελιζουν το μυαλο με οτι εχουν επικαιρο κ οχι μονο.....αμ καλα κανω εγω κ βλεπω μονο μπάλα κ τίποτε αλλο......
Ετσι ακριβως, δεν ανεφερα τα περί διαδυκτιου, καθως ολοι το γνωριζουμε.....Μα δεν ειναι μόνο το χαζοκούτι. Σε ολο το διαδικτυο η τρομολαγνεία και η παραπληροφορηση οργιαζουν.
Εν πάσει περιπτώσει εδώ μας έχει σαπίσει στη βροχή από χθες το απόγευμα Μιλάμε για πολύ νερό και το περισσότερο είναι μπροστά μας αφού μέχρι και τρίτη ο καιρός θα πάει έτσι με ένταση.