gvp9000
Banned
Έτσι σου λέει.Εγώ το χάρισα σε ένα φίλο και το γουσταρει πολύ κιόλας
Μάλλον θα πήγε πεσκέσι σε κανέναν τρίτο αχαχα
1 γιλέκο Columbia αγόρασα μόνο και αυτό το χάρισα ...
Έτσι σου λέει.Εγώ το χάρισα σε ένα φίλο και το γουσταρει πολύ κιόλας
Με τόσα τσίντζιλα μίντζιλα που μου κρέμονται αριστερά δεξιά ... Νομίζω θα πρέπει να μου το βάζει και να μου το βγάζει η γυναίκα μου ....
Περνω λιγοτερα φυσιγγια στη τσεπη του τζακετΣυνάδελφε που κατεληξες?
Σε σακούλα θες να πεις!!!Περνω λιγοτερα φυσιγγια στη τσεπη του τζακετ
Αυτο το εχω δει. Ολα μεσα χυμα. Οτι πιασει το χερι.Σε σακούλα θες να πεις!!!
Οχι στη τσεπη να ζεστενοντε και να κωβουν και πιο μακρυα αχαχαχχαχαχαΣε σακούλα θες να πεις!!!
Φαίνεται πολύ ωραίο και μάλλον είναι ελληνικόΕχει κανεις αποψη για αυτο?
https://ergomarket.gr/eidi-prostasi...perdikas-polyergaleio-me-tirantes-dispan-14a/
Έτσι γράφει....Φαίνεται πολύ ωραίο και μάλλον είναι ελληνικό
Εκτος απο 1 κουτι φυσιγγια ή 2 καμια φορα, αυτα που παιρνω ειναι:Εχω μια πιστη αντιγραφη του
Ειναι ιδανικο για πολυωρα περπατητα κυνηγια με φορτο
Το θεμα ειναι να μην παρασυρεσαι με περισσοτερα πραγματα απο οσο χρειαζεσαι στον χωρο πισω απλα επειδη τα φοραει
εχω το συγκεκριμενο γιλεκο παρα πολυ καλο,, αλλα ,δεν μου μπαινουν τα φυσιγγια στις θηκες που εχει για αυτα, και αν θα μπουν καποια με πολυ ζορι με ειδικα στις ακρες..δηλαδη περσινο γιλεκο και ψαχνομε για καινουργιο απο το εκνευριστικο θεμα να μπουνΚαι ένα ακόμα αν το έχει κάποιος λέει γνώμες
Gamo δεν είχα ποτέ View attachment 39918
Έχω το ίδιο εδώ και δύο χρόνια. Ωραίο ανθεκτικό..... ίσως έπρεπε να το πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Το πήρα σε large.... μάλλον έπρεπε XL.... μια χαρά μπαίνουν τα φυσίγγια έχει πολλές τσέπες και διπλό σακίδιο με φερμουάρ. Για μπεκάτσα είναι καλό, για πέρδικα θα ήθελα μεγαλύτερο σακίδιο για νερό. Πολύ βολικό το φερμουάρ που είναι διπλό ανοίγει και από κάτω προς τα πάνω και κλείνει και ποιο ψηλά από τα συνηθισμένα.Και ένα ακόμα αν το έχει κάποιος λέει γνώμες
Gamo δεν είχα ποτέ View attachment 39918
τα θυλακια που εχει για τα φυσιγγια ειναι ελαστικα η πανινα ?εμενα ειναι πανινα κ στενα κ δεν μπαινουν καθολου ευκολα και δεν βγαινουν ευκολαΈχω το ίδιο εδώ και δύο χρόνια. Ωραίο ανθεκτικό..... ίσως έπρεπε να το πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο. Το πήρα σε large.... μάλλον έπρεπε XL.... μια χαρά μπαίνουν τα φυσίγγια έχει πολλές τσέπες και διπλό σακίδιο με φερμουάρ. Για μπεκάτσα είναι καλό, για πέρδικα θα ήθελα μεγαλύτερο σακίδιο για νερό. Πολύ βολικό το φερμουάρ που είναι διπλό ανοίγει και από κάτω προς τα πάνω και κλείνει και ποιο ψηλά από τα συνηθισμένα.
Είναι από το ίδιο ύφασμα με λάστιχο στο πάνω μέρος. Σε εμένα μόνο το ένα από τα 14 συνολικά είναι λίγο σφικτό αλλά δε με ενοχλεί. Εκεί βάζω δράμια και μονοβολα και τα μπεκατσοφυσιγγα στις τσέπες κάτω. Και μερικά εξαρια για καμιά φασα ή λαγότα θυλακια που εχει για τα φυσιγγια ειναι ελαστικα η πανινα ?εμενα ειναι πανινα κ στενα κ δεν μπαινουν καθολου ευκολα και δεν βγαινουν ευκολα
Ασε φυσιγγια μέσα για μεγάλο διάστημα, θα παρουν την "φόρμα" κ θα ανοίξουν όπως πρεπει...εμενα ειναι πανινα κ στενα κ δεν μπαινουν καθολου ευκολα και δεν βγαινουν ευκολα