Kostas ContraDosi
Moderator
Αυτό φοβάμαι κι εγώ!!Απλά φέτος έχουμε να φοβόμαστε και τους περιορισμούς των μετακινήσεων.
Καθόλου απίθανο να μας πουν: Κομμένη η περιφεριακή κ γενική άδεια.
ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΕΣ....
Αυτό φοβάμαι κι εγώ!!Απλά φέτος έχουμε να φοβόμαστε και τους περιορισμούς των μετακινήσεων.
Στην Αθηνα τι θα γινει δηλαδη?Αυτό φοβάμαι κι εγώ!!
Καθόλου απίθανο να μας πουν: Κομμένη η περιφεριακή κ γενική άδεια.
ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΕΣ....
Βγάλτε τα μάτια σας....Στην Αθηνα τι θα γινει δηλαδη?
Βγάλτε τα μάτια σας....
Βγάλτε τα μάτια σας....
Καλα ο αλλος ειναι Πυργιωτης..Εσυ οπου και να πας μουσαφιρης,Αθηναιος θα εισαιΚωστα θα τους εχει κανει το εμβολιο ο κουλης.....και δεν θα μιλαει κανεις....θα τα ξεχασουν ολα...στο πεδιον
του Αρεως θα τους πηγαινουν βολτα!!!!
Απογευματινο στην χωματερη των Ανω Λιοσίων και περπατητο στον προφητη Ηλια στον γνωστο μαμηστροναΣτην Αθηνα τι θα γινει δηλαδη?
Δεν πανα παρουμε 200 γιδια ο καθενας μας και να τραβηξουμε για κατω λεω εγω....Απογευματινο στην χωματερη των Ανω Λιοσίων και περπατητο στον προφητη Ηλια στον γνωστο μαμηστρονα
Καλα ο αλλος ειναι Πυργιωτης..Εσυ οπου και να πας μουσαφιρης,Αθηναιος θα εισαι
θα πουνε ....καθενας με την τυχη του....Στην Αθηνα τι θα γινει δηλαδη?
Αμαλιαδαίος είμαι ρε......σε βρίζω εγώ;;;;Καλα ο αλλος ειναι Πυργιωτης..Εσυ οπου και να πας μουσαφιρης,Αθηναιος θα εισαι
Διχρονος ο ζαρκος.Μπραβο στα παιδια!!Διάσωση μικρού ζαρκαδιού από βέβαιο πνιγμό σε αρδευτικό κανάλι του χωριού Ρίζια στον νομό Έβρου.
Αφού πρώτα ειδοποιήθηκε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή με τη βοήθεια των κυνηγών και του Θηροφύλακα έβγαλαν το νεαρό ζώο από το νερό.
Στη συνέχεια οδηγήθηκε σε κτηνίατρο για την περίθαλψη των κακώσεων που προέκυψαν απ την απεγνωσμένη προσπάθειά του να σωθεί από το κανάλι.
Οι κυνηγοί ξέρουν να κρατούν τις ισορροπίες στη φύση και να τη σέβονται. Φωτογραφίες : Καλφόπουλος Ιωάννης Giannis Kalfopoulos .. #το_καταφύγιο_των_κυνηγών Συγχαρητήρια σε όλους !!!
View attachment 12526
View attachment 12527
View attachment 12528
Μήπως να το σκέφτουμε να μη βγάλουμε άδεια μια χρονια;Όσο υπάρχει πάνω Αραμπατζής και Σταθόπουλος......κοιμήσου ανήσυχος!!!! Πέρα απ' τη πλάκα πιστεύω ότι δεν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις με τις προηγούμενες χρονιές. Απλά φέτος έχουμε να φοβόμαστε και τους περιορισμούς των μετακινήσεων.
Να σου πω την αλήθεια Στέλιο το έχω σκεφτεί.....όχι τόσο γιατί θα χάσω τα 150 ευρώ (όχι ότι περισσεύουν) αλλά αν γινόταν μια μαζική τέτοια κίνηση πιστεύω θα ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα σε αυτούς που εκμεταλλεύονται το πάθος και την αγάπη μας για το κυνήγι !!!Μήπως να το σκέφτουμε να μη βγάλουμε άδεια μια χρονια;
Θα πάρουν τα λεφτά και μετά θα μας κλείσουν μέσα.
Όπως τα λες φίλε.Να σου πω την αλήθεια Στέλιο το έχω σκεφτεί.....όχι τόσο γιατί θα χάσω τα 150 ευρώ (όχι ότι περισσεύουν) αλλά αν γινόταν μια μαζική τέτοια κίνηση πιστεύω θα ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα σε αυτούς που εκμεταλλεύονται το πάθος και την αγάπη μας για το κυνήγι !!!
Μακάρι να ήταν και εδώ έτσι τα πράγματα. Εκεί μιλάμε για ομοσπονδία με κύρος και δυναμική. Εκεί οι κυνηγετικοί σύλλογοι κάνουν παρελάσεις, η φιλοσοφία του κυνηγιού διδάσκεται με σεμινάρια στα σχολεία. Εδώ έχουμε ακριβώς το αντίθετο. Η ομοσπονδία που μας "εκπροσωπεί" μόνο για το συμφέρον του κυνηγιού και των κυνηγών δεν ενδιαφερεται .