Το να διαδιδονται τετοιες ειδησεις ραδιο αρβυλα για να αυξηθουν οι πωλησεις φυσιγγιων δεν υπαρχει ως ενδεχομενο;
Με ποιο σκεπτικό να αυξηθούν Βίκτωρα ;
Θα μπορούσε να γίνει μια διάψευση η οποία δεν έγινε.
Το να διαδιδονται τετοιες ειδησεις ραδιο αρβυλα για να αυξηθουν οι πωλησεις φυσιγγιων δεν υπαρχει ως ενδεχομενο;
Με ποιο σκεπτικό να αυξηθούν Βίκτωρα ;
Θα μπορούσε να γίνει μια διάψευση η οποία δεν έγινε.
Δημιουργουν κλιμα φιλε, και ο Βικτωρας πχ, σπευδει να αγορασει φυσιγγια ΠΡΙΝ ψηφιστει ο νομος, ωστε να ειναι καλυμμενος
Δυστυχώς ζήσαμε για να το δούμε κι αυτό...πινακίδες στο δεύτερο σπίτι μας...
Πολυ κριμα για εναν τετοιο ανθρωπο..ηταν ισως ο ανθρωπος που εβαλε ολες τις βασεις για το κουρτσχααρ στην Ελλαδα και τα σκυλια του απιστευτα..εχω την τυχη να εχω στα χερια μου σκυλο απ τα πρωτα δικα του αιματα!https://www.ihunt.gr/έφυγε-ο-γαβριήλ-νιάνιος/
Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στους οικείους του
Χάδι είναι.Καντο 10.000 να τελειώνουμε.Επιτέλους μπαινει το νερό στο αυλάκι........
https://www.kynigesia.gr/index.php/epikairotita-m/586-mayra-mantata-gia-tous-lathrothires
όλα τα νούμερα των προστίμων που αναφέρονται Χ10 θέλει για αρχή... αλλά η κατοχύρωση έστω και αυτών μέσω εφορίας είναι όντως μια μικρή αρχή...Χάδι είναι.Καντο 10.000 να τελειώνουμε.
έπρεπε όλα τα κλιμάκια να είναι μικτά και η μια περιοχή και περιφέρεια να συνεισφέρει στην άλλη φύλακες. Ο ντόπιος να συνεισφέρει μόνο στη γνώση του χώρου και των "καλόπαιδων" πουθενά αλλού. έλεγχοι και βεβαίωση παραβάσεων οι άλλοι... Μεν θα χρειαστεί περισσότερο προσωπικό, αλλά η θέληση λείπει και όχι το προσωπικό κυρίως...Να πω την δικη μου αποψη....οτι και να κανουν....οσο ψηλα να πανε τα προστιμα....τιποτα δεν θα γινει....
με την εννοια...οτι κανεις δεν καταδικαζεται ειδικοτερα στις ''κλειστες'' κοινωνιες.....
Ο κουμπαρος του κουμπαρου ω κουμπαρε....και ο ξαδελφος του ξαξελφου ω ξαδελφε.....καλα κρατεί.....
Η δουλεια των θηροφυλακων....πολυ δυσκολη στις κλειστες κοινωνιες.....ο μπατζανακης....ο κουμπαρος...
ο ξαδελφος..... και ολο το σο'ι'.......μεχρι και ο παπάς....τρεχουν να σωσουν τον αληταρα....ο οποιος στο
τελος την γλυτωνει.....και μυαλο βεβαια δεν βαζει.... και συνεχιζει να κανει τα ιδια πραγματα.
ΥΓ. Εαν σας ελεγαν τι πιεσεις δεχονται οι θηροφυλακες σε τετοιες καταστασεις....δεν θα το πιστευατε !!!!