Δεν το ξερω καθολου το αγριογουρουνο... Μου ακουγεται απροβλεπτο και επικινδυνο....xm.
Κώστα πιστεύω ότι είναι λάθος κατ επανάληψηΠιστευω ότι το γουρουνι αυτό εγκλωβιστηκε από τα σκυλια σε καποιο σημειο που δεν ειχε ευκολη διαφυγη με αποτέλεσμα να μανιωσει και να γυρισει ξανα πισω στην διαδρομή που ειχε ακολουθησει με αποτέλεσμα να βρεθει μπροστα του ο κυνηγος και να τον παρει σβαρνα
Εκτος αν ηταν τραυματισμενο οποτε 2 φορες χειροτερα εκει δεν το σταματάει τιποτα ουτε σκυλι ουτε ανθρωπος στο περασμα του
Ετσι ακριβως ΜακηΚώστα πιστεύω ότι είναι λάθος κατ επανάληψη
το έχει κάνει πολλές φορές αλλά μια φόρά του βγήκε η στραβή και το πλήρωσε
όλοι ξέρουμε ότι ακόμα και στην στάμπα πάνε η πάει κάποιος και προσπαθεί να βαρέσει το γουρούνι
Γρηγορη και ο Συριζα να βγει αλλα και οποιος αλλος η συμπεριφορα μερικων συναδελφων δεν προκειται να αλλαξει οσα μετρα και απαγορευσεις να παρουνΝεκρος 72χρονος σε κυνηγι αγριογουρουνου στην αρκαδια..
μετα φταιει ο καθε τσυριζα που θα μας κυνηγηση;;;
Ισως καποτε καταλαβουμε οτι οι οργανωμενοι αγωνες καποια στιγμη δικαιωνονται:
Δεν νομίζω ότι δεν το ξέρουμε, απλά προτιμάμε να αγωνίζεται κάποιος άλλος για μας ...![]()
Δεν νομίζω ότι δεν το ξέρουμε, απλά προτιμάμε να αγωνίζεται κάποιος άλλος για μας ...![]()
Ο συγκεκριμένος όταν είχε προκύψει το θέμα με τα σκυλόκουτα , είχε πει απίστευτα πράγματα για την ασφάλεια των κυνηγετικών σκύλων.Ο Παναγιωτοπουλος, κατα τα αλλα συμπαθης και λογω μουσικων προτιμησεων, εχει και ενα κολλημα με τους κυνηγους γενικοτερα. Γενικευει ενα φαινομενο καποιων που παρατανε τα σκυλια τους, επειδη δεν ειναι αυτο ακριβως που ονειρευοντουσαν. Ειναι γενικο κολλημα φιλοζωων ομως, αν δειτε αγγελιες υιοθεσιας, πολλοι λενε οχι σε κυνηγους σε σκυλια που ειναι ρατσα κυνηγετικη.