Κυνηγετικές Ειδήσεις-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σαν Στρείδι

Μία ιδέα σκέφτηκα,
(καθόλου δεν παιδεύτηκα),
τώρα στο σπίτι πού'μαι...
Αφού δεν βγαίνω στο βουνό,
(την ώρα μου για να περνώ),
διάβασε,μετά κρίνε.

Με κέντημα,να ασχοληθώ,
(ίσως να πλέξω ένα πλεκτό)'
η ώρα να περνάει...
Αφού δεν πάω εξοχή,
(ν' αγαλλιάσει η ψυχή),
γιατί αυτό μετράει.

Ίσως να φτιάξω ένα γλυπτό,
(ή δύο βάζα από πηλό),
οι μέρες μας αργήσαν...
Κανείς δεν νοιάζεται για μας,
(όλους αυτούς μην τους ξεχνάς),
εκεί,μας καταντήσαν.

Μα όσα άσχημα συμβούν,
(να μου το πάρουν,δεν μπορούν),
μαγκώθηκε σαν στρείδι...
Στο πίσω μέρος του μυαλού,
(παντείων τρόπων και καιρού),
κι αυτό είναι,το Κυνήγι.-

Ο Αραμπατζής δεν δέχεται συνάντηση με τους θηροφυλακες...και δεν του αρέσει που έχουν σωματείο για να μπορουν να αντιπροσωπεύοντε....
Και ρωτάω εγώ...Έχουμε ακόμα αμφιβολίες για τον πρόεδρο;;;;
Αυτός ο άνθρωπος στη θέση που ειναι...ποιους πραγματικά αντιπροσωπεύει σε αυτές τις δυσκολες μέρες που περνάει το κυνηγι;;;

Last edited:
Ο Αραμπατζής δεν δέχεται συνάντηση με τους θηροφυλακες...και δεν του αρέσει που έχουν σωματείο για να μπορουν να αντιπροσωπεύοντε....
Και ρωτάω εγώ...Έχουμε ακόμα αμφιβολίες για τον πρόεδρο;;;;
Αυτός ο άνθρωπος στη θέση που ειναι...ποιους πραγματικά αντιπροσωπεύει σε αυτές τις εύκολες μέρες που περνάει το κυνηγι;;;
λογικο, κανένας εργοδότης δεν θέλει οι εργαζόμενοι του να έχουν σωματείο, οποιον και να κανεις πρόεδρο εάν δεν το ελέγχει δεν θα το θέλει.

Καλημέρα στην παρέα!

Εχτές...άκουσα κάτι ευχάριστο!

Ο αναπληρωτής υπουργός του Υπουργείου Ανάπτυξης ανέφερε ότι το υπουργείο επεξεργάζεται πλάνο ανοίγματος της αγοράς την 1/12!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Είμαι αισιόδοξος ότι από 1/12....θα είμαστε και πάλι έξω νόμιμα...χωρίς SMS χωρίς περιορισμούς!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Last edited:
Καλημέρα στην παρέα!

Ο ΓΓ Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης ανέφερε ότι το υπουργείο επεξεργάζεται πλάνο ανοίγματος της αγοράς την 1/12!

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία! Είμαι αισιόδοξος ότι από 1/12....θα είμαστε και πάλι έξω νόμιμα...χωρίς SMS χωρίς περιορισμούς!

Καλή συνέχεια σε όλους!
Kαλημέρα,τον άκουσα και γω,ας ελπίσουμε οτι θα γίνει έτσι...Ιδιαίτερη (άσχημη ) εντύπωση μου έκανε που και οι δυο δημοσιογράφοι του Σκάι ,σχεδόν τον μάλωναν για αυτή του τη δήλωση,τάχα μου έκπληκτοι με αυτό που άκουσαν..τελος πάντων ,πονεμένη ιστορία η ΄΄δημοσιογραφία'' στη Ελλάδα.

Καλημέρα στην παρέα!

Ο αναπληρωτής υπουργός του Υπουργείου Ανάπτυξης ανέφερε ότι το υπουργείο επεξεργάζεται πλάνο ανοίγματος της αγοράς την 1/12!

Καλή συνέχεια σε όλους!
Μακάρι να γίνει αδερφέ έτσι όπως τα λές .. αλλά κάτσε να δούμε πρώτα γιατί όλοι τους είναι κολοτουμπες Αλλά λένε σήμερα αλλά κανουν αύριο... υπομονή τον Γάιδαρο κοντευουμαι να τον φάμε..

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά πάμε για σταδιακό άνοιγμα τουλάχιστον από τις 7 Δεκέμβρη και ακορντεόν lockdown τουλάχιστον μέχρι Μάρτη κι έρχονται και τα χειρότερα
https://katohika.gr/ellada/erchetai...oforias-apo-tis-1700-den-tha-kineitai-tipota/
Μαζί βέβαια με το νόμο βρουτση για τα εργασιακα

Καλημέρα στην παρέα!

Καλή συνέχεια σε όλους!
Αστον να λεει .....μετα της 10 Δεκεμβρίου...θα παμε για ανηγμα.

Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά πάμε για σταδιακό άνοιγμα τουλάχιστον από τις 7 Δεκέμβρη και ακορντεόν lockdown τουλάχιστον μέχρι Μάρτη κι έρχονται και τα χειρότερα
https://katohika.gr/ellada/erchetai...oforias-apo-tis-1700-den-tha-kineitai-tipota/
Αν γίνει σταδιακά το άνοιγμα εμείς σε ποιο στάδιο είμαστε; (Από θέμα αναγκαιότητας)

Κανενας εδω μεσα που γνωριζει απλα μαθηματικα υπαρχει?
Να μας πει ποσα θα ειναι τα κρουσματα στις 1/12 που θα
ανοιξει η αγορα και το κυνηγι?
Τωρα εχουμε 2000+ κρουσματα...πρεπει να πεσουμε στα 500 οπως ειπε ο κικιλιας...για να ανηξουμε

Κανενας εδω μεσα που γνωριζει απλα μαθηματικα υπαρχει?
Να μας πει ποσα θα ειναι τα κρουσματα στις 1/12 που θα
ανοιξει η αγορα και το κυνηγι?
Πόσα θα είναι ή πόσα θα σου πούνε??? Και πάλι ποιο νόημα.....αφού θα πατήσουν την κοιλιά τους και θα αποφασίσουν καμία μαλακία πάλι!!!

Καλημέρα Ευριπίδη!

Δηλαδή....τώρα μας λές να πάρουμε στα σοβαρά το www.katohika.gr??

Και μόνο από το όνομα...καταλαβαίνεις την ποιότητα αυτών που γράφει!

Ντάξ....ρε παιδιά....

Τωρα εχουμε 2000+ κρουσματα...πρεπει να πεσουμε στα 500 οπως ειπε ο κικιλιας...για να ανηξουμε
Θα προτιμουσα να μας πει για αμυνα ρακετας ο συγκεκριμενος αλλα αφου τα εφερε
ετσι η ζωη...Ειναι σαν να εχεις πλυμμυρισει στο μπανιο και φωναζεις ξυλοκοπο.

Status
Not open for further replies.
Back